• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso JX-Pro Klik Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crwnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
delonghi dedica kullanıyorum. bir çok çekirdek denedim ama asla cetvelde önerilen aralıkta çıktı alamıyorum. 1.6-1.7de delonghinin kafalığındaki conta patlıyor. önerisi olan var mı acaba? neuza dipsiz portafiltre tek shot 8-9 çift shot 14-15 gr aralığında deniyorum.

delonghi dedica kullanıyorum. bir çok çekirdek denedim ama asla cetvelde önerilen aralıkta çıktı alamıyorum. 1.6-1.7de delonghinin kafalığındaki conta patlıyor. önerisi olan var mı acaba? neuza dipsiz portafiltre tek shot 8-9 çift shot 14-15 gr aralığında deniyorum.

Aynı öğütücüyü kullanıyorum, çekirdek "aşırı" kavrulmuş değilse 1.7.2'de (1 tam tur, 7 rakam, 2 click) 17 gr için 40 ml çıktıyı 30-35 saniyede alıyorum. Hangi çekirdekleri kullandınız?

1.7.2 denedim şimdi dediğiniz gibi. Videoda 20. saniyede portafiltre eğimlenince makineyi durdurdum. Patlamasını göstermek için devam ettirdim. 50. saniyede patlıyor. Kahve ve contanın görsellerini de ekliyorum. Contayı sıkıştırıp 1.8.0 16gr deneyeceğim şimdi.

güncelleme: denedim yine patladı. 1.9.0 16gr denedim 20 saniyede 45gr ekşi bir çıktı aldım. bir sonraki denemem 1.9.0 17gr olacak.

Ekli dosyalar

• IMG_6614.jpeg
    IMG_6614.jpeg
    232 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6613.jpeg
    IMG_6613.jpeg
    201 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Geri