Kastettiğiniz parça 2 numara mı hocam? Ben kalibrasyonu çok kafama takmıyorum. Sadece 1 sefer 1 numarayı çıkarıp tekrar takıyorum. Sanırım sizin dediğiniz değil hocam?
Ekli dosyayı görüntüle 14316
Çizim işlerinden foruma zor bakıyorum, şimdi gördüm. Evet dostum en üstteki 1 numara ile 2 numaranın ilişkisi değirmeni kalibre ediyor bizde. 1 numarayı çıkartıp 2 numarayı sıkıp gevşeteceksin değirmeni kalibre eden 2 numaranın doğru sıkılıkta hizalanması. Dİğer tüm parçaları doğru taktığını kabul edersek bu geçerli.
Üsteki parçayı sonuna kadar sıktın sallıyorum +5 ıskaladı 0 ı. En üsttekini söküyorsun altakinin 2 numaranın aşırı hassas kliki var dikkat ederseniz farkedebilirsiniz. Her kliki 1 sayıdan fazlasını attırıyor. Böyle sıktınız 0 a yaklaşıyor. Dİyelim fazla sıktınız eksiye düştü bu sefer çıkarıp diğer yönde gevşetiyorsunuz bu şekilde sıfıra sıfır kalibre edebiliyoruz değirmeni. Bu dediğim kadar bile uğraşmazsınız zaten 1-2 kere de yaparsınız.
Hardcase meselesi için üreticileri araştırmaya başlayalım arkadaşlar. Bunlarla şunlarla konuşalım çanta başı fiyat çıkartalım. Bir de hazır card caseler var 30 ar cmlikler. Örneğin bizim değirmene 26-27 e kadar hepsi oluyor. Hazır hardcase satan yerlerden de adetle aldıgımızda ne kadar fiyat kırıyoruz. Ve süngerini ne kadar yaptırıyoruz o önemli...