• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Herkese merhabalar, yeni bir öğütücü almayı düşünüyorum 3 model arasında kararsız kaldım. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Çoğunlukla filtre kahve tüketiyorum ama nadiren espresso için de kullanırım. 1. model el değirmeni, k ultra, diğer iki model elektrikli. df64 ve ode fellow gen 2. Fellow henüz ülkemize gelmemiş onu da bekleyebilirim ama yılbaşından sonra fiyatlar ne olur kestiremiyorum. Sizin bu konuda öneriniz ne olur ?

Ben demiyorum Lance abimiz söylüyor :sneaky: Bu arada ciddi iyi değirmen ben şuan için başka bir alternatif düşünmüyorum kendim adına, Filtre çiçek gibi Espresso da yapıyorum hemi de Pesadoyla :ROFLMAO: Türk kahvesi de yaptım, yani ben tat olarak olsun, kullanım olarak olsun bir sorunla karşılaşmadım.

Pesado ayrıntısı çokomelli zira pesadoya iyi bir dua okuyor her demleme de :DD

Arkadaşlar x-ultra hakkında düşünceniz nedir acaba? Şu an amazon.de de fırsat olarak 150 euro gibi bir fiyata geliyor vergisi dahil.
Genellikle pour over amaçlı kullanacağım.

ekleme yapmak boynumun borcu bu değirmeni amazon üzerinden sipariş etmek isteyen arkadaşların bilmesini istiyorum ürün amazon global express üzerinden getiriliyormuş ben sipariş ettiğim zaman bana getirmediler bile sipariş durup dururken iptal oldu 10 gün sonra ürün iptal edilmeden öncesinde müşteri hizmetleriyle iletişime geçince (10gündür daha ürünün teslim tarihi belirlenmemişti) bana ürünün teslim tarihinin onlarda bulunduğumuz tarihten 2 ay sonra teslim gözüküyordu yani alacak olan arkadaşlar çok sabırlı olmanız gerekiyor şimdi sipariş ederseniz 2 ay civarı sonrasında elinizde olur yada muhtemel bende oldupu gibi olur olmadık bir tarihte iptal olabilir

Son düzenleme:
Bu ürünü alsak 150 euro üstü olduğu için gümrükte takılabilir mi ? Daha önce satın alan ve tecrübe eden biri var mı ?
140€ geliyor ürün, ithalata tabi değil, amazon vergi konusunu hallediyor, 3. parti satıcı olsa sorun olabilir ancak bu Amazon Almanya gönderimi olduğu için her şey dahil kapıya teslim olacaktır diye düşünüyorum.

hehe wp grubumuzdan sonra burada da milleti masrafa soktum :)

yalnız halen soruma cvp alamadım.

omzum çıkana dek kmax kullanıyordum.ardından omzum yüzünden çevirememeye başlayınca sattım.fakat şu an düzeldim ve tekrar bir el değirmeni almak istiyorum.dışarıda da çok işime yarıyor çünkü.

X-ultra kmaxten sonra sizce aynı işi görür mü ?

x-ultra soruyodu arkadaş 😅

Bunları aliexpresste görmüştüm ve o dönemde 1zpresso resmi sitede yayınlanmamıştı. Dems getirmiş ama ve resmi sayfada da ilanı koymuşlar.
Firmalarda maliyeti düşürmek için plastik kullanımı artmaya başladı ve mobil kullanım için daha dayanıklı gözüküyor.
Alınabilir değirmenler gibi geldi.
Yeni değirmen alacak arkadaşlar değerlendirebilir.

Bunları aliexpresste görmüştüm ve o dönemde 1zpresso resmi sitede yayınlanmamıştı. Dems getirmiş ama ve resmi sayfada da ilanı koymuşlar.
Firmalarda maliyeti düşürmek için plastik kullanımı artmaya başladı ve mobil kullanım için daha dayanıklı gözüküyor.
Alınabilir değirmenler gibi geldi.
Yeni değirmen alacak arkadaşlar değerlendirebilir.
Hocam ode gen2'yi deneyimlediniz mi?

Geri