Demsin birini daha ucuza satacağını sanmam. Belki diğerini pahalıya satar1zpressonun kendi sitesinde K-ultra silver ve black arasında 10 USD fiyat farkı var. Dems ise ikisini de aynı fiyattan satıyor. Bilemedim.
Demsin birini daha ucuza satacağını sanmam. Belki diğerini pahalıya satar1zpressonun kendi sitesinde K-ultra silver ve black arasında 10 USD fiyat farkı var. Dems ise ikisini de aynı fiyattan satıyor. Bilemedim.
yani bence estetik açıdan gümüş rengi göze çok daha hoş görünüyorDemsin birini daha ucuza satacağını sanmam. Belki diğerini pahalıya satar![]()
+1...Her ikisini de denemiş biri olarak K-Ultra
+ Red clix dersek peki.. tin coffe güzel bir kampanya yapmış ödeme kolaylığı ile birlikte
Pour over demişsiniz, Red Clix'e gerek kalmıyor, o espresso için lazım. Ayrıca Red clixle de K-ultra hassasiyetine inebildiğinden emin değilim. K-ultra'nın tat profilini daha çok sevmek bir yana, çok daha pratik. 2-3 saniyede ayarlayıp, kaç klikte olduğunu gözünle görebiliyorsun. Cmd ise dışı çelik, üstü boya ya da ince ahşap kaplama yapısıyla öne çıkıyor, tariflerde hala ortak dil... 1zpresso'nun tek falsosu tamamen çelik değil, alüminyum da kullanılmış.+ Red clix dersek peki.. tin coffe güzel bir kampanya yapmış ödeme kolaylığı ile birlikte
Bir kahveyi hakettiniz mi?Şimdi bir bıcı bıcı yaptırdım K Plus ve X Pro’ya. Güzelce tüm parçalarını söktüm. Folur foşur, ooooohhhmissss. Lafın kısası; çok güzel değirmenler
![]()
Toz sıkıntısı var falan yazanlar vardı k ultra içinPour over demişsiniz, Red Clix'e gerek kalmıyor, o espresso için lazım. Ayrıca Red clixle de K-ultra hassasiyetine inebildiğinden emin değilim. K-ultra'nın tat profilini daha çok sevmek bir yana, çok daha pratik. 2-3 saniyede ayarlayıp, kaç klikte olduğunu gözünle görebiliyorsun. Cmd ise dışı çelik, üstü boya ya da ince ahşap kaplama yapısıyla öne çıkıyor, tariflerde hala ortak dil... 1zpresso'nun tek falsosu tamamen çelik değil, alüminyum da kullanılmış.
Çok ilginç, benim gözlemim; neredeyse hiç toz üretmediği yönünde...Toz sıkıntısı var falan yazanlar vardı k ultra için
Lavanta yağı mi hocam,ooohh missŞimdi bir bıcı bıcı yaptırdım K Plus ve X Pro’ya. Güzelce tüm parçalarını söktüm. Foşur foşur, ooooohhhmissss. Lafın kısası; çok güzel değirmenler
![]()
Çok ilginç, benim gözlemim; neredeyse hiç toz üretmediği yönünde...
Cmd de çok iyidir bu arada. "Sadece filtre tüketimi" için çok güzel değirmen... İkisi de pişman etmez, bütçenize ve zevkinize göre b
Peki Türk kahvesi için uygun çekim yapabiliyor muyuz red clix ilePour over demişsiniz, Red Clix'e gerek kalmıyor, o espresso için lazım. Ayrıca Red clixle de K-ultra hassasiyetine inebildiğinden emin değilim. K-ultra'nın tat profilini daha çok sevmek bir yana, çok daha pratik. 2-3 saniyede ayarlayıp, kaç klikte olduğunu gözünle görebiliyorsun. Cmd ise dışı çelik, üstü boya ya da ince ahşap kaplama yapısıyla öne çıkıyor, tariflerde hala ortak dil... 1zpresso'nun tek falsosu tamamen çelik değil, alüminyum da kullanılmış.
Red clix'le daha inceye inemezsiniz ki, sadece daha hassas olur değirmen...Peki Türk kahvesi için uygun çekim yapabiliyor muyuz red clix ile
O zaman işler değişir.İlerleyen zamanlarda espresso yapmayı da düşünüyorum lakin henüz yeterli ekipmana sahip değilim
uzun süreli kullanım için cmd + red clix hem filtre hem espresso için biraz daha tuzlu olsa da daha iyi bir seçim gibi geliyor bana.O zaman işler değişir.
Comandante çıplak haliyle filtre değirmeni... K ultra ise hibrit...
Siz öneriden daha ziyade ikna edilmek istiyorsunuz belli ki. Alın gitsin hocam CMD'yi, siz mutlu olduktan sonra gerisi küçük detaylar.uzun süreli kullanım için cmd + red clix hem filtre hem espresso için biraz daha tuzlu olsa da daha iyi bir seçim gibi geliyor bana.
Aslında şöyle bugüne kadar k ultra almayı düşünüyordum ama cmdde yapılan taksit güzelliği benim için cezbedici oldu. Yoksa markanın fanı vs değilim. Aynı işi yapan aynı kalitedeki iki üründen fiyat olarak daha uygunu almak tabi kii çok daha mantıklı ki şöyle de bir durum var ki şu an cmd k ultradan 300 lira daha ucuz tabi k ultranın paket içeriği vs var onlar ayrıSiz öneriden daha ziyade ikna edilmek istiyorsunuz belli ki. Alın gitsin hocam CMD'yi, siz mutlu olduktan sonra gerisi küçük detaylar.
Ekseriyetim v60 olucak. Bende bu iki değirmen için şöyle bir izlenim oluştu . K-ultra kullanımı daha rahat - konforlu, cmd biraz daha meşakkatli ama malzeme kalitesi daha iyi. Reçete kısmında cmd daha yaygın diyebiliriz. Tat olaraksa sanıyorum insanların damak zevkinden kaynaklı her iki değirmen için de farklı yorumlar mevcut. Yani k-ultrayı önde tutanlar da var cmdyi önde tutanlar da.Ekseriyetle Türk kahvesi ve espresso tüketicisi olacaksanız ve cmd alma arefesindeyseniz forumdaki geçmiş deneyimlere kısaca bir göz atmanızı öneririm. Çavuşu severim. Ancak şu yorumu hep yapıyorum, comandante ayda yılda bir binmek isteyeceğim klasik bir araba olsaydı, k-ultra hergün sürmek isteyeceğim son model bir toyota corolla olurdu.
Siyah olanı daha ucuz baktım şimdi. 1zpresso gerçekten sağlam fiyat baskısı oluşturmuş eski mesajlarda öngördüğüm gibi... Önceden Cmd çok hızlı zamlanırdı. Şimdi en pahalı cmd modeli sadece 1000 lira daha pahalı. Hala kendini daha yüksek bir yerde konumlandırıyor.Aslında şöyle bugüne kadar k ultra almayı düşünüyordum ama cmdde yapılan taksit güzelliği benim için cezbedici oldu. Yoksa markanın fanı vs değilim. Aynı işi yapan aynı kalitedeki iki üründen fiyat olarak daha uygunu almak tabi kii çok daha mantıklı ki şöyle de bir durum var ki şu an cmd k ultradan 300 lira daha ucuz tabi k ultranın paket içeriği vs var onlar ayrı