• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Kavrumun üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama benim için büyük hayalkırıklığı oldu Santa Rosa, herşeyi denedim ama sıradan vasat bir kahve olmaktan çıkamadı. 2 paket aldığıma da pişman oldum açıkçası.

diamantina almıştım Mokapoot,V60,French press,Kahve makinesii...Türlü türlü öğütümlerle türtlü türlü ekiimanlarla demleme yaptım hepsi aynı tadı vardi ''TATSIZLIK'' ki çok güzel,aromalı,yoğun güzel kahvesini çtiğimi bilirim Kendilerine mail attım kahveyle ilgili dönüş olmadı Daha önce kendilerine alımla ilgili mail attığımda saatler içerisinde cvp gellirdi Bilinçli mi bilinçsiz mi cevasız bırakıldı Diamantina daki tatsızlıkla ilgili şakayet mailim bilemem ama OLMADI

Son düzenleme:
Tetra ile birleşmemiş miydi? Ayrıldı mı?

Güzel kahveler gelmiş. Fiyatlar da abartılı değil, Zümrüt Karaca’ya yeniden hayırlı olsun diyelim mi :)
Teşekkür ederim, sağolun. Evet tekrar hareketlenelim dedik. Yeşil sahalara daha doğrusu kahverengi sahalara kaldığımız yerden devam etme kararı aldım. Önümüzdeki dönemde daha çok etkileşimde bulunmak temennisiyle değerli camiaya burdan tekrardan merhabalar demiş olayım.

hepinize sevgi ve saygılarımla...

Teşekkür ederim, sağolun. Evet tekrar hareketlenelim dedik. Yeşil sahalara daha doğrusu kahverengi sahalara kaldığımız yerden devam etme kararı aldım. Önümüzdeki dönemde daha çok etkileşimde bulunmak temennisiyle değerli camiaya burdan tekrardan merhabalar demiş olayım.

hepinize sevgi ve saygılarımla...
Zümrüt bey açıkçası bu başka firmayla birleşme olayınız, sabit müşterisi olan, Bahçelievler gibi bir yerde işi oturmuş, deneyimli bir kavurucu olarak bana saçma gelmişti. Yöresel rakibi içine al, rakip azalt olarak yorumlamıştım. Tekrar kendi markanızla döndüğünüze çok sevindim. Saygılarımla.

Zümrüt bey açıkçası bu başka firmayla birleşme olayınız, sabit müşterisi olan, Bahçelievler gibi bir yerde işi oturmuş, deneyimli bir kavurucu olarak bana saçma gelmişti. Yöresel rakibi içine al, rakip azalt olarak yorumlamıştım. Tekrar kendi markanızla döndüğünüze çok sevindim. Saygılarımla.
İlginiz için teşekkür ederim @volcano saygılar bizden
Bu arada forumu özlediğim hissine kapıldım, ama cidden özlemişim. Demekki bazı şeylerin kıymeti biraz uzak kalınca daha iyi anlaşılıyormuş :)

@zumrutkaraca ile ilk tanışmamız Brezilya fazende rio Verde ile olmuştu. Bu çekirdeği Kahve gibi kahve olarak bütün kavurucularda sonrasında aradım ama kahve gibi kahve olarak aldığım tüm Brezilya çekirdekleri hüsran oldu. Hatta Fazenda yazan her çekirdeği aldım desem yeridir ama @zumrutkaraca nın kavurduğu o çekirdek gerçekten çok güzel bir çekirdekti.

@zumrutkaraca ile ilk tanışmamız Brezilya fazende rio Verde ile olmuştu. Bu çekirdeği Kahve gibi kahve olarak bütün kavurucularda sonrasında aradım ama kahve gibi kahve olarak aldığım tüm Brezilya çekirdekleri hüsran oldu. Hatta Fazenda yazan her çekirdeği aldım desem yeridir ama @zumrutkaraca nın kavurduğu o çekirdek gerçekten çok güzel bir çekirdekti.

Sitedeki karma fruta - special selection yine aynı tarzda ve öyle yorumlayabileceğiniz bir çekirdektir bilginiz olsun.

Bir Ankara seyahatimde hayatımdaki ilk Geisha kahveyi burada içmiştim, ertesi gün çekirdek almaya gittim de kalmamıştı, sonra da ortadan kayboldu ben Zümrüt Karaca'yı deneyemeden. Bu açıdan sevindim geri döndüğünde, biraz içimde kalmıştı, en kısa sürede deneyeceğim.

Bir Ankara seyahatimde hayatımdaki ilk Geisha kahveyi burada içmiştim, ertesi gün çekirdek almaya gittim de kalmamıştı, sonra da ortadan kayboldu ben Zümrüt Karaca'yı deneyemeden. Bu açıdan sevindim geri döndüğünde, biraz içimde kalmıştı, en kısa sürede deneyeceğim.
Inş önümüzdeki süreçte hem geisha hem de daha farklı çekirdeklerle seçkiyi genişletme planlarım var.
Konu açıldıkça hem off-topic hem de buradan kavurma profilimiz hakkında bilgilendirmeler yapmaya gayret ediyorum. Omni dediğimiz bir tarz ve profil ile kavuruyorum, ancak omni ile kastımız medium roast değil. İnsanların kafasında omni deyince sanki medium roast profili canlanıyor. Ben her çekirdeği kendi maksimum performansında bırakacak profili benimsiyorum, espresso olsun dark olsun gibi bir yaklaşım değil bu. Tek ve en uygun profile omni diyorum. Dileyen filtre yapar dileyen espresso yapar ama çekirdekten en üst verimi alabilir.

Kısa da olsa böyle bir açıklama yapayım istedim. Sorularınız olursa her zaman buradayım
keyifli demlemeler.
zümrüt

Daha düşük beklentilerle sipariş verdiğim Karma Fruta beklentimin üstünde çıktı ve gayet başarılı buldum.

Geri