• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. Benim de 31 mart sipariş tarihli 1 Nisan kargoya verilen takipsiz kargom bugün yani sokağa çıkma yasağının olduğu gün tarafıma ulaştı. 170 liraya 34 TL vergi ödedim. Umarım herkesin kargosu gelir.

Herkese merhaba, benim haricimde siparişi ulaşmayan var mı?

Ekli dosyalar

• 453167D4-E2F8-4AD2-93BC-3A6D6C570E3F.jpeg
    453167D4-E2F8-4AD2-93BC-3A6D6C570E3F.jpeg
    45.4 KB · Görüntüleme: 33
  • 4615A2AE-C870-4297-AA8B-CE79D8F8EF6F.jpeg
    4615A2AE-C870-4297-AA8B-CE79D8F8EF6F.jpeg
    68.3 KB · Görüntüleme: 35
Üstadım, her demlememde gönlümden hep sizi de geçireceğim, sizin de canınıza değsin diye, olur mu? 🤗☕
Akşam yapacağımız zoom toplantısına katılma fırsatınız olursa demlersiniz kameradan bakarız :)

afiyet olsun

Şu an 3 kişiyiz, 1 kişinin de siparişi geri gitmiş. Bakalım salı çarşambaya kadar gelecek mi. Yoksa dediğim gibi talep yapacagim, dilerseniz sizlere de ulaşmaz ise toplu olarak yazabiliriz

Evet Gardellim geldi :love:
Hasbean çekirdeklerinin ise Antep’te 6. günü :cautious:muhtemelen pazartesi gidip alacağım.
12020018-CB23-49CA-96E3-233B1C212464.jpeg

Şu an 3 kişiyiz, 1 kişinin de siparişi geri gitmiş. Bakalım salı çarşambaya kadar gelecek mi. Yoksa dediğim gibi talep yapacagim, dilerseniz sizlere de ulaşmaz ise toplu olarak yazabiliriz

Ben cuma günü bir email daha attım ama Easter tatili var Cuma ve Pazartesi günü.
Salı günü tekrar ulaşmaya çalışacağım.
Çok heveslendik ama sonu nasıl olacak bakalım.

Hasbean'den tek paket sipariş verenler vergi ödedi mi? bir iki kişi vergi çıkmadığını yazmıştı ama bulamadım şimdi mesajlar arasında, tek paket alıp da vergi ödeyen var mı?

Geri