• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#1891 ile alıma ben de katıldım.

Gayet güzel bir ay oldu gibi duruyor. Reçete paylaşımları devam ediyor.

Emeklerinize sağlık ❤️‍🔥

kenya kahveleri için ne kadar bekleyelim hocam 15 güne yakın geçti ama hala kavruk tatlar var @OkanT

Kavrum tarihinden dolayı ilk olarak Sitio Amoreira'yı demlemeye başladım 2 gündür. Fiyatından dolayı çok bir beklentim yoktu.
130 liraya satın aldığım bir Brezilya kahvesi olarak bakıyordum olaya. Ancak kavrumu o kadar güzel geldi ki gözüme.
İnanın paketteki her bir kahve tanesi sanki özenilerek seçilmiş gibi. 1 tanesinin bile rengi farklı değil. En ufak bir yanık vs. yok.
Ucuz kahvelerde özellikle soğuyunca böyle kötü bir tat bırakır ya ağızda, hele son yudumu alırken.
Bunda hiç öyle bir şey yok. İlk yudumda da son yudumda da yüzümü ekşitmeden keyifle içebiliyorum.
Pek bir aroma arayışı içerisinde değilim zaten, ucuz gördüğüm için öyle ekledim sepete.
Başarılı kavrumu kahveden keyif almamı sağladı. Hiçbir acı, yanık tatların olmaması en büyük etken oldu.

Agua Sarca ve Alex Herrera hala pakette dinleniyorlar. Ben paketlerinden biraz daha aromatik kokular almayı bekliyordum.
Vişne, tropik meyveleri, likörümsü ve ahududu, böğürtlen gibi tadım notalarından dolayı.
Şu an normal kahve kokuları var. Tabi kokusuna göre yorum yapacak değilim, henüz bir şey demek için erken.
Heyecanlıyım bu 2 kahve için. Şu anlık sadece koklayabiliyorum. :D

Kavrum tarihinden dolayı ilk olarak Sitio Amoreira'yı demlemeye başladım 2 gündür. Fiyatından dolayı çok bir beklentim yoktu.
130 liraya satın aldığım bir Brezilya kahvesi olarak bakıyordum olaya. Ancak kavrumu o kadar güzel geldi ki gözüme.
İnanın paketteki her bir kahve tanesi sanki özenilerek seçilmiş gibi. 1 tanesinin bile rengi farklı değil. En ufak bir yanık vs. yok.
Ucuz kahvelerde özellikle soğuyunca böyle kötü bir tat bırakır ya ağızda, hele son yudumu alırken.
Bunda hiç öyle bir şey yok. İlk yudumda da son yudumda da yüzümü ekşitmeden keyifle içebiliyorum.
Pek bir aroma arayışı içerisinde değilim zaten, ucuz gördüğüm için öyle ekledim sepete.
Başarılı kavrumu kahveden keyif almamı sağladı. Hiçbir acı, yanık tatların olmaması en büyük etken oldu.

Agua Sarca ve Alex Herrera hala pakette dinleniyorlar. Ben paketlerinden biraz daha aromatik kokular almayı bekliyordum.
Vişne, tropik meyveleri, likörümsü ve ahududu, böğürtlen gibi tadım notalarından dolayı.
Şu an normal kahve kokuları var. Tabi kokusuna göre yorum yapacak değilim, henüz bir şey demek için erken.
Heyecanlıyım bu 2 kahve için. Şu anlık sadece koklayabiliyorum. :D

Selamlar ay biterken temiz bir fincan veren, nar dahil acılıktan uzak (🤭) önerebileceğiniz çekirdek var mı

Paul Karani Kenya ve Agua Sarca Anaerobic Nicaragua'yı test etme şansım oldu. Birinciden bir, iknciden iki demleme yaptım. Agua Sarca filtre profilinde olmasına rağmen lattegoda cafe creme formunda da tadım yaptım. Oldukça iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Tabi ki normal olarak bir miktar fazla çözünme oldu ama bunu tahmin ediyordum.

Her neyse, Paul Karani, temiz ve parlak bir yıkanmışken Agua Sarca çok daha karmaşık, kompleks bir kahveydi. Aslında farklı zevklere hitap ediyorlar diyebilirim. Ben ikisini de çok beğendim ancak Kenya kahvelerinde çok daha güzel alternatifler tüketmişliğim var. Belki diğer Kenya'lara da bakmalıyım. Orada benim damağımın çıtası bir miktar yüksek belki de.
Agua Sarca ise çok ilginç bir anayrobik deneyimdi. Ben bir Nicaragua çekirdeğinden bu derece başarılı bir oksijensiz fermantasyon beklemiyordum. Şaşırttı.

Kavurucu(Calibre) özelinde iki kahvenin de gerek profili, gerek ürün seçimi gerek paketlemesi ve diğer tüm detayları dört dörtlük bana göre. Belki aylık alımı daha çekici kılacak bir paket içeriği olabilirdi. Yani böyle bir etkinlikten kalabilecek hatıra kartlar ıvır zıvırlar gibi. Böyle şeyler ufak görünen ama önemli detaylar. Kutunun içinde sadece kahve olmamalı. Zira biz bu kahve işine hobi olsrak bakan, keyif insanı ağırlıkta bir kesimiz. Bu konularda takıntı sahibi olabiliyoruz. :D

Son olarak, 29'unda elime geçen bir toplu alım kahvesinin kavrumunun 15'i olması bir miktar düşündürdü. Elimde o anda degass bitmiş kahve olmadığı için müthiş oldu aslında ama böyle bir etkinlikte daha güncel olunmalı normal şartlarda bence👍

Sorunsuz süreç için elinize kolunuza sağlık. Umarım ufak eleştirilerim müessesenize fayda sağlayacak fikirler ortaya çıkarır. Hepsi sizin daha başarılı olmanız için. Seviliyorsunuz.

Selamlar, degassing süresinin sonuna gelen Finca San Francisco'm için demleme önerileriniz var mıdır? Konuyu incelediğimde karşıma çıkmadı o yüzden yazayım dedim. Okan Bey paylaşmadıysa bir referans reçetisi paylaşabilir belki.

Selamlar ay biterken temiz bir fincan veren, nar dahil acılıktan uzak (🤭) önerebileceğiniz çekirdek var mı
Merhaba,

Kenyaları, Ethiopiaları denemenizi önerebilirim. Tesekkurler.
Paul Karani Kenya ve Agua Sarca Anaerobic Nicaragua'yı test etme şansım oldu. Birinciden bir, iknciden iki demleme yaptım. Agua Sarca filtre profilinde olmasına rağmen lattegoda cafe creme formunda da tadım yaptım. Oldukça iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Tabi ki normal olarak bir miktar fazla çözünme oldu ama bunu tahmin ediyordum.

Her neyse, Paul Karani, temiz ve parlak bir yıkanmışken Agua Sarca çok daha karmaşık, kompleks bir kahveydi. Aslında farklı zevklere hitap ediyorlar diyebilirim. Ben ikisini de çok beğendim ancak Kenya kahvelerinde çok daha güzel alternatifler tüketmişliğim var. Belki diğer Kenya'lara da bakmalıyım. Orada benim damağımın çıtası bir miktar yüksek belki de.
Agua Sarca ise çok ilginç bir anayrobik deneyimdi. Ben bir Nicaragua çekirdeğinden bu derece başarılı bir oksijensiz fermantasyon beklemiyordum. Şaşırttı.

Kavurucu(Calibre) özelinde iki kahvenin de gerek profili, gerek ürün seçimi gerek paketlemesi ve diğer tüm detayları dört dörtlük bana göre. Belki aylık alımı daha çekici kılacak bir paket içeriği olabilirdi. Yani böyle bir etkinlikten kalabilecek hatıra kartlar ıvır zıvırlar gibi. Böyle şeyler ufak görünen ama önemli detaylar. Kutunun içinde sadece kahve olmamalı. Zira biz bu kahve işine hobi olsrak bakan, keyif insanı ağırlıkta bir kesimiz. Bu konularda takıntı sahibi olabiliyoruz. :D

Son olarak, 29'unda elime geçen bir toplu alım kahvesinin kavrumunun 15'i olması bir miktar düşündürdü. Elimde o anda degass bitmiş kahve olmadığı için müthiş oldu aslında ama böyle bir etkinlikte daha güncel olunmalı normal şartlarda bence👍

Sorunsuz süreç için elinize kolunuza sağlık. Umarım ufak eleştirilerim müessesenize fayda sağlayacak fikirler ortaya çıkarır. Hepsi sizin daha başarılı olmanız için. Seviliyorsunuz.
Merhaba,

detaylı değerlendirmeniz için çok teşekkürler. Kahveleri beğenmenize çok sevindim. Deneyimi zenginleştirmek konusundada çok haklısınız, mutlaka dikkate alacağız.
Setten aldım. Kenya ve Etiyopya'yı denedim ve güzeller. Etiyopya'da oolong çayı notasını kim koydu ise şapka çıkartıyorum 👏
Merhaba,

çok teşekkürler, kahveleri beğenmeniz çok mutlu etti.
tüm tadım notlarını, tedarikçi vs den bağımsız, yüzde yüz kendimiz hazırlıyoruz.
oolong cayının , canlı, tatlı, çiçeksi notalrı, kremamsı aynı zamanda ferahlatıcı govdesi bir butunde cok uygun oldugunu dusundum, anımsattı, guzel bir genel tarif notu oldugunu dusundum.
ovguyu sahiplenebilirim, tabi bu arada umuyorum bazen sarkastik yazılan, x tropik meyveyimi yiyorsun hergun yaza yaza onumu yazdın tarzında bir övgü değildir oolong cayıda 🫣🤣🤣

Ben de 1884 sipariş numarası ile toplu alıma katıldım.
Bir kaç aydır toplu alımlara katılmıyordum. Hem sipariş aşamasındaki hızlı bilgilendirmeler ve hızlı kargo ile, hem sipariş sonrasındaki fatura konusunda destekleri ile benden ilk aşamada 10/10 aldılar :)
Calibre de uzun zamandır ismini duyduğum ama henüz tanışma fırsatı bulamadığım firmalardandı. Bu vesile ile toplu alımda emeği geçen herkese çok teşekkürler:) kahveleri denemek için sabırsızlanıyoruz.

Selamlar @OkanT elimde çok fazla kahve olduğu için siparişi bugüne bıraktım. Bir sorum olacak. Siparişi bugün versek ancak kahveleri daha ileri tarihli gönderim yapma imkanınız olur mu?

Selamlar @OkanT elimde çok fazla kahve olduğu için siparişi bugüne bıraktım. Bir sorum olacak. Siparişi bugün versek ancak kahveleri daha ileri tarihli gönderim yapma imkanınız olur mu?
Merhaba,

teşekkürler, olur tabii, not bölümünde belirtin lütfen, bir de her ihtimale karşı daha sonra hatırlatınki tamamen unutmayalım.

Sipariş No: #1976
Merhaba, yurt dışındayım, ayın 10 una kadar dönmüş olur muyum emin değilim. Adres olarak komşumun adresini verdim ama mümkünse on gün sonra hazır olsa daha makbule geçer :) öyle olursa daire numarası 2 değil 1 olur. Herkese kolaylıklar dilerim

Merhaba, villa espana sanırım bitti. Bitmediyse kod hala aktifken kiloluk stok açılır mı? İyi akşamlar.

Geri