Kavrum tarihinden dolayı ilk olarak Sitio Amoreira'yı demlemeye başladım 2 gündür. Fiyatından dolayı çok bir beklentim yoktu.
130 liraya satın aldığım bir Brezilya kahvesi olarak bakıyordum olaya. Ancak kavrumu o kadar güzel geldi ki gözüme.
İnanın paketteki her bir kahve tanesi sanki özenilerek seçilmiş gibi. 1 tanesinin bile rengi farklı değil. En ufak bir yanık vs. yok.
Ucuz kahvelerde özellikle soğuyunca böyle kötü bir tat bırakır ya ağızda, hele son yudumu alırken.
Bunda hiç öyle bir şey yok. İlk yudumda da son yudumda da yüzümü ekşitmeden keyifle içebiliyorum.
Pek bir aroma arayışı içerisinde değilim zaten, ucuz gördüğüm için öyle ekledim sepete.
Başarılı kavrumu kahveden keyif almamı sağladı. Hiçbir acı, yanık tatların olmaması en büyük etken oldu.
Agua Sarca ve Alex Herrera hala pakette dinleniyorlar. Ben paketlerinden biraz daha aromatik kokular almayı bekliyordum.
Vişne, tropik meyveleri, likörümsü ve ahududu, böğürtlen gibi tadım notalarından dolayı.
Şu an normal kahve kokuları var. Tabi kokusuna göre yorum yapacak değilim, henüz bir şey demek için erken.
Heyecanlıyım bu 2 kahve için. Şu anlık sadece koklayabiliyorum.