• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muazzam görünüyor, hayırlı olsun. Takipteyim👍

Hayırlı olsun :)

Tasarımı çok güzel, teknik verileri de tasarımı kadar iyi olursa çok tutulacağını düşünüyorum.

Hayırlı olsun. Özlediğim proje tarzı. Önce mevcut sorunları belirle, sonra bu sorunlara karşı çözüm üret. Harikasınız.

Öneri: Seyahat modu için elle tutulan kısım takılıp çıkarılıp yapılabilir mi? Yer kaplamaması adına.

Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor başarılarınızın devamını dilerim, ayrıca memleketim Bursa'dan böyle bir proje çıkması ayrıca mutlu etti :)

Gerçekten harika fikir, anladığım kadarıyla diğer klasik el değirmenlerinin tam tersi mantıkla çalışıyor ortada bur sabit dış bur duvarları hareketli, merakla ve heyecanla bekliyorum.

Çok güzel duruyor, elinize sağlık. Fiyatları gördükten sonra duruma göre alınabilir :)

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor takipteyiz. 👍

Güzel fikir, güzel isim, güzel hareket. Yalnız, çevirme kolunun yapısı, öğütme konforunu ne yönde etkileyecek görmek gerek. Bir de stepless ayar mekanizması, tekrarlanabilir ve paylaşılabilir reçete oluşturmayı olumsuz etkiler mi sorusu geldi aklıma. Bekleyip görmek gerekecek. Başarılar dilerim.

Güzel fikir, güzel isim, güzel hareket. Yalnız, çevirme kolunun yapısı, öğütme konforunu ne yönde etkileyecek görmek gerek. Bir de stepless ayar mekanizması, tekrarlanabilir ve paylaşılabilir reçete oluşturmayı olumsuz etkiler mi sorusu geldi aklıma. Bekleyip görmek gerekecek. Başarılar dilerim.
Stepless oluşunun eksiden çok artı sağlayacağını düşünüyorum hocam. Sonuçta sözen gibi kör bi stepless değil, yakın değerleri görebiliyoruz, tölere edebilecek bi fark yaratacaktır paylaşım açısından. Ama daha fazla imkan tanıyacaktır. Espresso için mükemmel olacağını düşünüyorum

Geri