• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wine Coffee ( Anaerob Ortamında Fermente edilmiş kahve)

Direk bir çiftlik sahibi ile tanışmak çok güzel genel olarak sumatra kahveleri seviyorum içinde her türlü tat oluyor :) Mutlaka denemek isterim .Başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
kahve için buyurun bizim sayfamızı takip edin 🙏 @wine_kahve
:)

Bir çiftçiyi aramızda görmek beni çok mutlu etti. Umarım çekirdeklerinizi deneyebiliriz.
Avrupa da çekirdeğinizi satan yerler var mıdır?

Bir çiftçiyi aramızda görmek beni çok mutlu etti. Umarım çekirdeklerinizi deneyebiliriz.
Avrupa da çekirdeğinizi satan yerler var mıdır?
Teşekkür ederim 🙏
Ben de sizin aranıza katılmak çok memnum kaldım. Doğrudur kahve ortamında büyüdüm kahve nasıl yetiştirmeye biliyorum, fakat kahve hakkında, kahve hazırlanmasında gibi sizlerden çok şeyler öğrenmek gerektiğini düşünüyorum :). Sonuçta çiftçiliğin fikirleri ve sizin fikirlerinizle farklıdır. Ben kahve iyi yetiştirebilirm fakat kendim için söylüyorum kahve kavurması veya hazırlaması konusunda sizin kadar iyi olduğunu düşünmüyorum :)🙏
Bunları bir araya getirmek benim için çok büyük bir başarı diye düşünüyorum.:):giggle:
Bizim arabica kahve çekirdekler genel olarak Amerika'ya gönderiyoruz. Şuan Avrupa'da bizim Gayo çekirdek o kadar yaygın değil fakat bir kaç yerlerde vardır.
Genel olarak bizim uluslararası satışı Wet Hulled Coffee Processing şeklindedir abi.
Bununla ilgili merak ediyorsanız bizim köyümüzdeki kahve kooperatifinde 'wet hulled coffee processing' üzerinde çekilen dokumentasyon videosu var.

250 gram denemek için aldım .İnstagram sayfasından sipariş verebildim .Ticari bir firma değil öğrenci arkadaş 10 kilo falan uçakla ara ara getiriyor. 250 gr fiyat 100tl ptt kargo ücretsiz .Kahve yoğun baharatlı ,şarabımsı, hafif mayhoş biraz bitter acımsılığı var bayağı komplex yoğun farklı tatlar geliyor farkli bir kahve özellikle Hamasho'ya çok benzettim .Farklı bir deneyimdi teşekkürler.

Kahvenizi Kairos’ta şans eseri deneme fırsatım oldu. Hatta yarım saat önce gelsem size de denk gelip tanışacakmışım, bi dahakine umarım diyelim :).

Kahvenizle ilgili şunu diyebilirim, anaerobik kahveler kesinlikle bana göre değil, ama kahvenizi keyifli içtim. Anaerobik bir kahveye bu fiyatın 3 katı civarını vermiştim neredeyse ve rakamları sallıyorum, o 85 iseydi bu kahve de 80 civarı bir şey olurdu. Yani fiyat/performansı çok iyi bir kahve, anaerobik seviyorsanız.

Keşke ticareti yapılabilse diye iç geçirdik o gün. Emeğinize sağlık.

Bende daha önce anaerobik kahve içmedim damak tadım olarak da hamasho -keramo'nun baharatımsı tadından çok nensebo ,gigesa naturel tadlarını sevdim .Ama bu kahveyi hamasho ,keramo gibi kahve sevenlerin bir denemesi değerlendirmesi lazım daha yoğun daha aromatik gerçekten kahve farkını hissettiriyor .Ben genel olarak bu tadı sevmeme rağmen kahveyi sevdim ki filtre kahve makinesi ile demliyorum .Bu klubün bu kahveyi bir değerlendirmesini isterim arkadaşa da uygun fiyatlı 150gr lık bir deneme paketi seçeneği sunmasını önerdim inşallah ciddiye alır da daha çok kişi bu kahveyi tadar yorumlar :)

Mustaqim ile Coffeex'de Endonezya standında yüzyüze tanışma fırsatı buldum, ekipmanları yanında olmadığı için kendisi bize iki gün önce çok iyi olmayan bir makinede öğütülmüş kahveden demledi. O fincan bile potansiyelinden hiçbir şey kaybetmemiş acayipti.

Kendisi bana denemem için 20gr çekirdek halde vermişti, bugün deneme fırsatım oldu. Parametreleri paylaşıyorum:

TM 16 Click, 20/320, 90° Buzdağı
Hario V60, Cafec Trad.
0:45 - 60gr bloom
0:45 - 1:00 - 170gr tamamla
1:15 - 1:30 - 260gr tamamla
1:30 - 1:40 - 320gr tamamla
2:35 bitiş

Çok yoğun, aromatik ve yoğun fermente tatlara sahip bir kahve. Sıcakken şarap gibi, büyük yudumlarda resmen yüksek alkollü bir içki gibi boğaz yakıyor. Biraz soğuduktan sonra fermente bir tatlılık da alınıyor ama iyice soğuyunca çok keskin, damağı çok yoran bir kahve. 20gr iki kişi zor içtik. Farklı bir deneyim, denenmeli ama iki kişi için 15gr yeterli olurmuş.

Ekli dosyalar

• IMG_20210923_163231_HDR.jpg
    IMG_20210923_163231_HDR.jpg
    83.7 KB · Görüntüleme: 35
Abi uygun fiyatlı bir deneme paketi ayarlayacaktın yeni kahveler ne zaman gelir Anaerobik kahveler gündemdeyken bomba gibi olur. Anaerobik aromayı seven senin kahveye biter :)

...150gr lık bir deneme paketi seçeneği sunmasını önerdim ..
Bence paket 30g lık olmalı. 30g 50TL. kargo dahil. 1 veya 2 kere denemek fikir verebilir. Deneme için yeterlidir.

Bu kahveyi merak edip bir miktar aldım. Fakat bitiremedim.
Bir kaç denemeden sonra başka kahveler ile karıştırarak bitirmeye çalıştım. Fakat yine olmadı. Aldığım miktarın büyük kısmı içilemedi. Bana uymadı.

Bence paket 30g lık olmalı. 30g 50TL. kargo dahil. 1 veya 2 kere denemek fikir verebilir. Deneme için yeterlidir.

Bu kahveyi merak edip bir miktar aldım. Fakat bitiremedim.
Bir kaç denemeden sonra başka kahveler ile karıştırarak bitirmeye çalıştım. Fakat yine olmadı. Aldığım miktarın büyük kısmı içilemedi. Bana uymadı.
30 gram 50 tl mi

250 gr 100tl Kargo ücretsizdi .Piyasada Anaerobik olan kahvelerin 5 katı falan bir yoğunluğa sahip bir bardak kahve içince bir hafta kahve içesin gelmiyor mide de oynayıp duruyor ama acayip bir deneyim anaerobik sevenler bayılır bence :)

Geri