WineCoffee
Yeni Üye
Daha fazla
- İsim
- EndonezyaKahve (Mustaqim)
- Espresso Makinesi
- Feratti Fero
- Değirmen
- Wiliam
- Firma
- Wine Coffee
- Ekipmanlar
- V60 Hario Demleme, Sözen, Mochapot, French press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Konya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Meram
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Selçuklu
Merhabalar!
Sizinle Endonezyanın Sumatra Bölgesinde bulunan Wine Coffee işleme yöntemiyle ilgili bir bilgi paylaşmak isterim.
Diyorlar ya! Kahve hakkında ne kadar tartışıyorsunuz, hiç bitmez. Kahve üzerinde her türlü konu açılır.
Mesela, kahve ilk nereden geliyor? Nasıl üretiliyor? Nerde üretilebiliyor? Kahvenin yetişme yeri, yüksekliği tatta çok farkediyor mu ya da daha güzel bir tatta nasıl hazırlanıyor, ve sorulacak nice sorular....
Neyse, aslında size yeni bir türü, "Wine Kahve"yi tanıtmak isterim.
Kısacası,
Wine Coffee, kahve meyvelerini kapalı bir torbada veya oksijensiz ortamda yaklaşık 2-3 hafta boyunca fermente edilmesidir.
Wine Coffee'nin özelliği;
1. Genel olarak çok güzel aromalı bir kahve daha çok şarabımsı (fermente) bir tat geliyor. Belki şarap içen kişilere bu kahve çok iyi gider.
2. Genellikle bu kahvenin mango, ananas, portakal gibi tropikal meyve asitleri vardır. Bunun nedeni ise fermantasyondan geçmiş olmasıdır. Bütün kahve meyvesinin asidi çekirdeğin içine girmiş sayılır.
3. Bu kahve, wine coffee olarak geçmektedir fakat her hangi bir alkol içeriği yoktur. Çünkü bu kahve organik olarak fermente edilmiştir.
Siz bu yeni Wine kahve hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemek ister misiniz? Gerçekten keyifli bir kahvedir.
Bir dahaki konuda Wine Coffee İşleme Yöntemini ve nasıl üretildiğini sizinle paylaşmak isterim
Wine Coffee ile ilgili instagram sayfamızı takip edebilirsiniz @wine_kahve (WİNE COFFEE)
Sizinle Endonezyanın Sumatra Bölgesinde bulunan Wine Coffee işleme yöntemiyle ilgili bir bilgi paylaşmak isterim.

Diyorlar ya! Kahve hakkında ne kadar tartışıyorsunuz, hiç bitmez. Kahve üzerinde her türlü konu açılır.
Mesela, kahve ilk nereden geliyor? Nasıl üretiliyor? Nerde üretilebiliyor? Kahvenin yetişme yeri, yüksekliği tatta çok farkediyor mu ya da daha güzel bir tatta nasıl hazırlanıyor, ve sorulacak nice sorular....

Neyse, aslında size yeni bir türü, "Wine Kahve"yi tanıtmak isterim.
Kısacası,
Wine Coffee, kahve meyvelerini kapalı bir torbada veya oksijensiz ortamda yaklaşık 2-3 hafta boyunca fermente edilmesidir.
Wine Coffee'nin özelliği;
1. Genel olarak çok güzel aromalı bir kahve daha çok şarabımsı (fermente) bir tat geliyor. Belki şarap içen kişilere bu kahve çok iyi gider.
2. Genellikle bu kahvenin mango, ananas, portakal gibi tropikal meyve asitleri vardır. Bunun nedeni ise fermantasyondan geçmiş olmasıdır. Bütün kahve meyvesinin asidi çekirdeğin içine girmiş sayılır.
3. Bu kahve, wine coffee olarak geçmektedir fakat her hangi bir alkol içeriği yoktur. Çünkü bu kahve organik olarak fermente edilmiştir.
Siz bu yeni Wine kahve hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemek ister misiniz? Gerçekten keyifli bir kahvedir.
Bir dahaki konuda Wine Coffee İşleme Yöntemini ve nasıl üretildiğini sizinle paylaşmak isterim

Wine Coffee ile ilgili instagram sayfamızı takip edebilirsiniz @wine_kahve (WİNE COFFEE)
"""
Ekli dosyalar
-
7384AC01-FBBB-4F54-ACAF-F31219CDDC4C.jpeg145.3 KB · Görüntüleme: 54
-
2CB3DFFC-068A-4E05-8E8D-CA767D9A486E.jpeg78.2 KB · Görüntüleme: 59
-
00B95A4C-D466-41A6-ACA4-06933CE9E4BE.jpeg68.1 KB · Görüntüleme: 55
-
CB301532-FBD2-4071-AB12-DF2BBD9C87C1.jpeg67.1 KB · Görüntüleme: 54
-
AFE73A62-0EA3-4BF4-9262-F0C216C3DB6A.jpeg208.4 KB · Görüntüleme: 52
-
9E8D361A-31A3-41B9-AF0D-7531DF8E0179.jpeg174.1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme: