Ben kullanıyorum çok memunum yalnız poşet işi sıkıntı. Tırtıklı poşetlerin bile hepsi bir değilmiş. İçinden denemelik çıkan çok iyiydi. Sonra piyasada toptancıdan aldım o kadar memnun etmedi, ısıtması güçlü olsa da bazen eritemedi poşeti. Artık kaç wattda eriyecek poşetse
Netten almıştım sonradan, o da fena değildi ama fiyatı çok uçtu o yüzden link verme gereği duymadım. Şimdi amazon yurt dışından bunu aldım. Fiyatı TR ye göre uygun. Gelsin deneyeceğim bakalım.
yahu bunun da fiyatı uçmuş

ben vergiler dahil 520'ye aldım 1 hafta önce.
Bu vakumlama aletleri iyi de poşet derdi çok kötü. Bazen diyorum bu kumtel bozulursa ileride düz poşetleri de vakumlayan cihazlara bakarım herhalde 5 6 civarında bir iki alet görmüştüm önceden. Uzun vadeyve vurunca poşet masrafı makineti amorti eder
Ben kahveden ziyade yiyecek için kullanıyorum. sous vide için de bu poşetler uygun olduğundan hazır pişmiş gıdayı sulu olmayacak şekilde örneğin ttavuk pilavı vakumluyorum ve spordan gelince hemen kaynar suya atıp 10 15dk da hazır hale getiriyorum. mikrodalga denedim ama en güzel deyim su oldu.
Kumtel için de bir taktik vereyim. Saçma bir ısı koruma sistemi eklemişler. Arkadaşın bonsenkitchen mı ne öyle bir aleti vardı o arka arkaya mühürleme yapaparken, kumtel 3 4 mühürden sonra duruyor. Bunu aşmak için de fişten çekip hortumlu vakum özelliğine basın ve tekrar fişi takın. Makine ön bellek sıfırlamış gibi olacak ve koruma devre dışı kalacak.