• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60'ta Ön Demleme Oranlarının ve Stillerinin Etkileri - Sıkça Sorulan Sorular

@orkunustel bey, kuş yuvası + sizin dört basamaklı döküş tekniğiniz favori v60 yöntemim. 15/240 ölçüsünde en dengeli fincanları sizin yönteminizle aldım. 25-30 gr gibi iki kişilik demlemler için de en dengeli sonuçları elde edebileceğimiz bir yönteminiz varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim :)
Fayda almanıza sevindim. 🙂 Maalesef tek V60'da yüksek gramajlı reçete hazırlığına hiç gitmedim bugüne kadar. Yarışma alışkanlığı ve en yüksek kontrolü ve verimi almak adına genellikle düşük gramajlarda tekli demleme yapıyorum evde de. İş için şehir dışındayım, eve döndüğümde bu konu üzerine çalışıp geri dönüş sağlayacağım size. Belki videosunu da çekerim, genel olarak gelen sorulardan biri de bu çünkü. 🙂

Demleme mentalitelerimiz Patrik ile bire bir aynı olmasada ön demleme konusunda benzer bir mantığa sahibiz. Ön demleme konusunu burada ve videoda işlediğim için Patrik Rolf'un videosunu da buraya bırakıyorum. Yaptıklarını bire bir alıp uygulamasam da Patrik Rolf'un bir çok konuda devrimci yaklaşımları var. İzlemeyenler için de öneririm.

Lakto Fermente konusunda konuştuğumuz muhabbetten aklıma geldi paylaşmak Suat Bey. =) @NoDRaC

@orkunustel bey, kuş yuvası + sizin dört basamaklı döküş tekniğiniz favori v60 yöntemim. 15/240 ölçüsünde en dengeli fincanları sizin yönteminizle aldım. 25-30 gr gibi iki kişilik demlemler için de en dengeli sonuçları elde edebileceğimiz bir yönteminiz varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim :)

İsteklerimizi geride koymamış Orkun Bey saolsun :)

İsteklerimizi geride koymamış Orkun Bey saolsun :)

Elden geldiği ve vaktimizin (nişanlımla beraber çekiyoruz videoları.) yettiği kadarıyla gelen soru ve konular üzerine yanıt videoları hazırlamaya çalışıyorum. Şu sıra çok yoğun bir dönemden geçtiğimiz için sürekliliği olan videolar çekemiyoruz ancak bir kaç ay içerisinde iki üç tane güzel video daha gelecek. :)

Geri