Ceren Aksu
Barista
Daha fazla
- Değirmen
- Comandante C40
- Ekipmanlar
- Hiroia Jimmy, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Delter Press, V60 Kasuya Dripper, V60 Dripper, Aeropress
Ürününüze dair heyecanınızın olması çok güzel bir şey, buna kimsenin lafı olmaz. Fakat daha tanışma aşamasında yalan ile başlamak çok doğal olarak güven kırılmasına neden olur. Güven olmayınca da alışveriş ve alışveriş sonrası tavsiye etme, önerme aşamaları gerçekleşmez. Yalan durumunun anlaşılması akabinde "bari takibe alsaydın
" yorumunuz da hafiften tüy diker gibi olmuş bence. Heyecanınız, yalanınızı kabul edilebilir kılmaz diye düşünüyorum.
Bu olaylar yaşanmasaydı, kendi adıma bu ürünle verimli bir demleme ve dengeli bir fincan elde edebileceğime inanmadığımdan ötürü ürüne yatırım yapmayı zaten düşünmezdim. Ama belki de yeni ürünler denemeye ilgili ve bu konuda benden daha cesaretli arkadaşlarımızdan destek görebilirdiniz. Ne diyeyim, umarım dürüstçe devam edersiniz ve yolunuz açık olur
Bu olaylar yaşanmasaydı, kendi adıma bu ürünle verimli bir demleme ve dengeli bir fincan elde edebileceğime inanmadığımdan ötürü ürüne yatırım yapmayı zaten düşünmezdim. Ama belki de yeni ürünler denemeye ilgili ve bu konuda benden daha cesaretli arkadaşlarımızdan destek görebilirdiniz. Ne diyeyim, umarım dürüstçe devam edersiniz ve yolunuz açık olur