• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiye'de Üretilen Yeni Kahve Demleme Aparatı

Ürününüze dair heyecanınızın olması çok güzel bir şey, buna kimsenin lafı olmaz. Fakat daha tanışma aşamasında yalan ile başlamak çok doğal olarak güven kırılmasına neden olur. Güven olmayınca da alışveriş ve alışveriş sonrası tavsiye etme, önerme aşamaları gerçekleşmez. Yalan durumunun anlaşılması akabinde "bari takibe alsaydın 😃" yorumunuz da hafiften tüy diker gibi olmuş bence. Heyecanınız, yalanınızı kabul edilebilir kılmaz diye düşünüyorum.

Bu olaylar yaşanmasaydı, kendi adıma bu ürünle verimli bir demleme ve dengeli bir fincan elde edebileceğime inanmadığımdan ötürü ürüne yatırım yapmayı zaten düşünmezdim. Ama belki de yeni ürünler denemeye ilgili ve bu konuda benden daha cesaretli arkadaşlarımızdan destek görebilirdiniz. Ne diyeyim, umarım dürüstçe devam edersiniz ve yolunuz açık olur 🌿

Ürününüze dair heyecanınızın olması çok güzel bir şey, buna kimsenin lafı olmaz. Fakat daha tanışma aşamasında yalan ile başlamak çok doğal olarak güven kırılmasına neden olur. Güven olmayınca da alışveriş ve alışveriş sonrası tavsiye etme, önerme aşamaları gerçekleşmez. Yalan durumunun anlaşılması akabinde "bari takibe alsaydın 😃" yorumunuz da hafiften tüy diker gibi olmuş bence. Heyecanınız, yalanınızı kabul edilebilir kılmaz diye düşünüyorum.

Bu olaylar yaşanmasaydı, kendi adıma bu ürünle verimli bir demleme ve dengeli bir fincan elde edebileceğime inanmadığımdan ötürü ürüne yatırım yapmayı zaten düşünmezdim. Ama belki de yeni ürünler denemeye ilgili ve bu konuda benden daha cesaretli arkadaşlarımızdan destek görebilirdiniz. Ne diyeyim, umarım dürüstçe devam edersiniz ve yolunuz açık olur 🌿
@Ceren Aksu The Yargı Machine :D

Son düzenleme:
Sizin görüşünüz nedir?
görsel çok hoş, tam fotoğraf çekmelik diye düşünüyorum 😆

ama pratik olmama, ısı koruyamama, duvar ve kanal olmayışından stabil demleyememe gibi sebeplerden performans sınıfta kalır gibi. V60'ın ana olayı iç spirallerin açısı bence. bu biraz... bilemedim 🤷‍♂️

başıma bir şey gelmeyecekse;
bir de böyle bir dripper varmış, ben yeni gördüm

Ekli dosyayı görüntüle 4174
vay arkadaş, bakırcılar da her şeye el attılar artık :ROFLMAO:
elime geçerse ben de plütonyumdan yapmayı denerim artık, kopsun inceldiği yerden! 😄

atsınlar tabi de, içindeki kanallara da baksalarmış keşke. çok ilginç olabilir, bakırın ısıyı tutması, iletmesi vs... ile, kanallı da yapılırsa.

vay arkadaş, bakırcılar da her şeye el attılar artık :ROFLMAO:
elime geçerse ben de plütonyumdan yapmayı denerim artık, kopsun inceldiği yerden! 😄

atsınlar tabi de, içindeki kanallara da baksalarmış keşke. çok ilginç olabilir, bakırın ısıyı tutması, iletmesi vs... ile, kanallı da yapılırsa.
Harionun bakır versiyonu var zaten neden ilginç olsun ki ... Pahali olduğu için pek satılmıyor

bu aletin aynısı değilse de benzeri yıllardır aliex'te mevcut. pek yeni bir şey değil ;)

Bariz bir şekilde forum kuralları ihlali ve etik yoksun bir davranış ve üstüne bencil üsten bir tutum. Bu hadsizliğin forumda ılımlı negatif karşılık bulması bile çok korkutucu. Bu kişiler ve firmaların forumdan uzaklaştırılması ve IP adreslerinin yasaklanması gerekir. Aksi halde kendimi güvende hissetmiyorum.

Bariz bir şekilde forum kuralları ihlali ve etik yoksun bir davranış ve üstüne bencil üsten bir tutum. Bu hadsizliğin forumda ılımlı negatif karşılık bulması bile çok korkutucu. Bu kişiler ve firmaların forumdan uzaklaştırılması ve IP adreslerinin yasaklanması gerekir. Aksi halde kendimi güvende hissetmiyorum.
tez vakte kellesi alına ve taksim'de sallandırıla!

tamam etik bir davranış değil yapılan, bunu herkes kabul ediyor, abartmaya da çok gerek yok
ama sizin tepkiniz biraz fazla değil mi, güven de filan hissetmemek,

tez vakte kellesi alına ve taksim'de sallandırıla!

İşin mizahı tarafına odaklandınız ama durumun vehametini de düşünmüş olduğunuza inanmak istiyorum. Bu kişi/kurumlar, aparat konusunda moral kaygı gütmüyorsa sattıkları çekirdeklerde de güttüklerine inanamıyorum. Bayat, bozuk, farklı cins çekirdekler satıyorlar belki, belki çeşitli kimyasallar katkı maddeleri kullanıyorlar ve belki saha kötüsü.

Yemek yemeye gittiğiniz restoranda, çok basit insansı bir hata olan yemekten kıl çıkması durumunu düşünün, istemsizce yaşatılan bu durumda bile insanlar hijyen, sağlık ve kalite gibi parametreleri nasıl değerlendiriyor?

Bilinçli bir şekilde oraya konulmuş bir kıl bu, hata değil.
Bilinçli bir şekilde konulmadığına inanmak isteyen naif insanlara da bilinçli bir şekilde "bari beğenseydin" demek...
Midem bulanmıyor, kusuyorum şuan, teşekkürler.

denemeye gerek yok, her tarafı açık bu aparatla suyun nereden akacağını, kahvenin hangi miktarıyla ne kadar süre temas halinde kalacağını belirleyemezsiniz. ar-ge çalışması yapılmamış mantıksız bir ürün.

Bence arkadaşlar bu malzemelerle stand yapsınlar. Mamül ortaya çıkınca da kendi kimlikleri ile yayınlasınlar. Çok daha faydalı olur.

Geri