• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiye'de Üretilen Yeni Kahve Demleme Aparatı

Baristavarol

Yeni Üye
İsim
Sami varal
Merhaba, arkadaşlar Dripmaker adında yeni bir kahve demleme aparatı dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Aparatı kahvekolik.baristanın bugün instagram hesabında paylaştığı gönderisinde gördüm. Demleme olarak gayet başarılı görünüyor ve çok şık tasarlanmış. Özellikle kampta veya çok gezen biriyseniz yanınızdan ayıramayacağınız bir aparat. Sitesini incelediğimde ( dripmaker.com.tr ) ürüne 1 yıllık kırılmaya karşı garanti veriyorlar.
Sizin görüşünüz nedir?

8ADA0DBC-A63E-4447-9B01-618AEF722C5F.JPG 4C028886-919E-4338-B8D7-B9292C7BBCC6.JPG B2F5263E-591F-45D8-A692-1CB8485FF827.JPG dripmaker 3.JPG

Son düzenleme:
Duvarları olmadığından v60 kadar tutarlı bir demleme sunar mı emin değilim ama denemek lazım .

Duvarları olmadığından v60 kadar tutarlı bir demleme sunar mı emin değilim ama denemek lazım .
Açıkçası beni de bu detay düşündürdü. Orjinal V60'lardaki spiraller süs olsun diye konulmamış. Demlemeyi başlı başına etkiliyor o spiraller. Hatta Epinox ve Hario'lar arasındaki farklar bile demlemeyi etkiliyor. Ancak bu dripperda duvarlar olmadığı için temkinli yaklaşıyorum bende...

Açıkçası beni de bu detay düşündürdü. Orjinal V60'lardaki spiraller süs olsun diye konulmamış. Demlemeyi başlı başına etkiliyor o spiraller. Hatta Epinox ve Hario'lar arasındaki farklar bile demlemeyi etkiliyor. Ancak bu dripperda duvarlar olmadığı için temkinli yaklaşıyorum bende...
öncelikle filtreyi ıslatma aşamasında falso bence . suya batırıp öyle mi koyuluyor içine : D

Katlanır olmadıktan sonra kullanışlılık açısından plastik dripperdan ne farkı olacak. Etrafı açık olduğu için ısı kaybı, duvar yapısı olmadığı için muhtemelen hızlı bir akış olacaktır

Yeni bir ürün pazarlamak istiyorsan. Forum yönetimi ile iletisim kur ondan sonra izlenmesi gereken yolları izle.. İnsanları enayi yerine koymaya calışmak yerine bu çok mu zor ?

Salak yerine koyduk demeyelim de , tebdil-i kıyafet nabız yokladık diyelim 😇😇

Yurtdışı muadilini görmüştüm çok önce, ama taşınabilirliği, çephesiz olması vs herhangi bir avantajı yok.
Üstelik takınılan bu tavır da hoş karşılanacak bir durum değil maalesef.

Olmadı yakışmadı :) hiç sevmem böyle Ali Cengiz oyunları hayatta en çok nefret ettiğim şeylerdendir. Ama hatanızı kabul edip özür dilemenizde yerinde bir davranış olsada benim için malesef kurtarmıyor malesef firma olarak beni kaybettiniz :)

Yorum yapmak istedim ancak yorum bile yapamıyorum :) Ama sabah sabah güldüm.

Geri