• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi Cezvesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TaStY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nispet gibi algılanmasın diye sizin aktif olduğunuz başlığa yazmamıştım özel olarak ama nezaket gösterip 2 dakika içinde cevap vermişsiniz, teşekkürler.

Ama bahsini açmaya gerek bırakmadan, önceden yazsaydınız ya 🙈

Sizin cezveler de gümüş kaplama. Sütle kaynatmak gerekir mi mutlaka?
Gümüş mikron kaplamalarda sütle kaynatmak gibi bir zorunluluğunuz yok sıvı bulaşık deterjanı ve yumuşak bir süngerle yıkayıp kullanmanız yeterli olacaktır.

Ama biz yine de ilk kullanımda süt ile kaynatmanızı tavsiye ediyoruz kaplamalar elle yapıldığını için hem hijyen hem kaplamadan kaynaklı kullanımda acı bir tat olmaması açısından.

kahhve.com’da soy cezve satılıyor fakat stokta kalmamış, indirim olan bir yer bilen var mı?

Black Friday indirimiyle Cu-P cezve aldım. Açıkçası daha önce Soy veya Toker kullanmadım onlarla mukayese edemem ama Cu-P’u çok beğendim. Tasarımı ve malzeme kalitesi epey üst düzey gözüktü bana. Firma da her türlü soruya anında cevap vererek ürününün arkasında duruyor. Cezve almayı düşünenlere bir alternatif olarak değerlendirmelerini tavsiye ederim.

Black Friday indirimiyle Cu-P cezve aldım. Açıkçası daha önce Soy veya Toker kullanmadım onlarla mukayese edemem ama Cu-P’u çok beğendim. Tasarımı ve malzeme kalitesi epey üst düzey gözüktü bana. Firma da her türlü soruya anında cevap vererek ürününün arkasında duruyor. Cezve almayı düşünenlere bir alternatif olarak değerlendirmelerini tavsiye ederim.
Merhaba Çağlar Bey;

Çok teşekkür ederiz. Cu-P markasına ait ürünler Specific Coffee güvencesindedir. Cu-P ürünlerinin her biri özel el işciliği ürünlerdir. Herhangi bir sorun da ürünümüzün her zaman arkasındayız ve sınırsız desteğe hazırız.

ankarada bu cezveyi alan varsa soy ile karşılaştırmayı çok isterim. ama sanmıyorum ki soy ya da toker cezvelere bir muadil olsun.

ankarada bu cezveyi alan varsa soy ile karşılaştırmayı çok isterim. ama sanmıyorum ki soy ya da toker cezvelere bir muadil olsun.
Anladım, ben de siz mukayese ettiniz ve sonuç berbat zannettim :) Mutlaka fark vardır ya da yoktur bilemem ama benim beklentilerimi karşıladı. Merak edenler için 70 derece suyla başladığım 2 fincan demleme 1:45 civarı bitiyor normal ocak üstünde. Benim geçtiğim normal cezveye ve TK makinesine göre beni memnun edecek kadar fark var çıkan sonuçta.

Geri