• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi Cezvesi

TaStY

Üye
Merhabalar,

Kaliteli Türk kahvesi cezvesi almak istiyorum.
Genelde evde basit olarak kullandığımız bakır cezvelerin içinde korozyondan dolayı açılmalar oluyor.
Önerileriniz var mıdır?

Soy veya Toker Cezvelere bakabilirsiniz.

Ben de geçen hafta Perşembe soy aldım, inşallah bir gün kavuşacağım.

Ben de dün Soy CG3 aldım, az önce ilk kahvemizi içtik.
2 fincan için ideal, 3 fincan için ise zorlama.

Teşekkürler, Koray bey.🙏

Soy c3(3 kişilik) cezve almak istiyorum. Soy'un kendi sitesinde 99USD, internette benim bulabildiğim 3 yerde satışta onlarda da 400TL. Daha uygun bir fiyata internetten ya da bizzat gidip mağazadan alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?

1mm kalınlıklı cezveler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. form ve şekil olarak soy a benzeyen bir çok cezve var. coho object yada sonaybakır ürünlerinden kullanıpta memnun olan var mı mesela?

1mm kalınlıklı cezveler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. form ve şekil olarak soy a benzeyen bir çok cezve var. coho object yada sonaybakır ürünlerinden kullanıpta memnun olan var mı mesela?
İyi bir değirmen ve iyi bir çekirdeğiniz varsa suyunuzda iyiyse yine çok iyi sonuçlar alabiliyorsunuz. Önemli olan Tarif ve ilk başta saydıgım 3 lü :) Cezve en son etken :)

Koray Bey bunu yayın da anlatmıştı.

Baktım Specific Coffee'nin Cu-P cezvesinden haftalardır haber yok, kendini kanıtlamış Soy cezve almaya karar verdim. Kalaylı bakırlarda ilk kullanımda süt kaynatılır. İçi gümüş kaplı Soy cezvede de ilk kullanımda süt kaynatmak gerekir mi?

Baktım Specific Coffee'nin Cu-P cezvesinden haftalardır haber yok, kendini kanıtlamış Soy cezve almaya karar verdim. Kalaylı bakırlarda ilk kullanımda süt kaynatılır. İçi gümüş kaplı Soy cezvede de ilk kullanımda süt kaynatmak gerekir mi?
Merhaba;

1 saate kadar satışa açıyoruz hem de Black Friday'a özel çok iyi bir indirimle :)

Merhaba;

1 saate kadar satışa açıyoruz hem de Black Friday'a özel çok iyi bir indirimle :)
Nispet gibi algılanmasın diye sizin aktif olduğunuz başlığa yazmamıştım özel olarak ama nezaket gösterip 2 dakika içinde cevap vermişsiniz, teşekkürler.

Ama bahsini açmaya gerek bırakmadan, önceden yazsaydınız ya 🙈

Sizin cezveler de gümüş kaplama. Sütle kaynatmak gerekir mi mutlaka?

Geri