• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ FİLTRE KAHVELER ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya sipariş vericem hocam, hatta Cupping paylaşımını da yapıcam ben sitelerini göz ucu ile inceledim fotoğraflara bakmıyorum genelde ama dikkat etmeniz güzel olmuş firmayı manipüle etmemek adına 88,5 puanlık bir kahveye 70₺ vericem bunu tüm kahve severler adına yapıcam
Hocam buradan trendyol'dan alırsanız sanırım 88.5 puanlı kahveyi 35 liraya içebilirsiniz. Ben de hemen sipariş vermeyi düşünüyorum.

Aramızdaki hukukçular daha iyi anlayacaktır, ama sanırım sitelerine ekledikleri:

"Ürün hikayeleri kendi tarafımızdan yazılmış olup ürünleri özel göstermek için kullanılır."

İbaresini yarın-öbür gün yamuk bir durum olursa, yasal bir ceza yememek için koymuşlar.

Yani bu bir ihtimal...
Ya da işe yeni giren bir çalışana gönderdikleri bilgilendirme metninin bir parçası nasıl olduysa sitede yayınlandı.🤷
Hocam, 10 yılın üzerinde kıdemi olan bir hukukçu olarak, bugün bir büyükşehirde ortalama bir dava en az 2 yıl sürüyor, bunun istinafı, temyizi derken 3-4 yılı buluyor. Sonra ortaya bir sürü delil koysanız da, özellikle bu tür akçeli işlerdeki ceza davalarında muhataplarınız bir şekilde işten sıyrılıyor.
Başlık ile ilgili olarak aklıma nerden geldiyse şu sahne geldi:

Abi gel koal yapalım İzmirde isen çayı bölüşelim bu kahve 88,5 puan bana fazla çünkü elim ayağım titreyebilir

Aramızdaki hukukçular daha iyi anlayacaktır, ama sanırım sitelerine ekledikleri:

"Ürün hikayeleri kendi tarafımızdan yazılmış olup ürünleri özel göstermek için kullanılır."

İbaresini yarın-öbür gün yamuk bir durum olursa, yasal bir ceza yememek için koymuşlar.

Yani bu bir ihtimal...
Ya da işe yeni giren bir çalışana gönderdikleri bilgilendirme metninin bir parçası nasıl olduysa sitede yayınlandı.🤷
Merhaba Yamuk Bir Durumdan Kastınız Nedir Fason Üretim Zannediyorsunuz Sanırım Arkadaşlar .
Merak eden arkadaşları Fabrikamızda Showroom Misafir etmek isteriz.

Komisyon değil firma kazansın ✊ (4 arkadaş alıyoruz çıkışmadı para)
Merhaba Firma Her zaman Kazanır Nasıl İsterseniz Sipariş verebilirsiniz :)
Biz Firma olarak en iyi kaliteyi müşterilerimizle uygun fiyata buluşturmak isterken Müşterilerimizden daha önceki yaşadıkları firmalardaki sorunları ön yargılı olarak bize yansıtmalarından rahatsız olmayız :)

Öncelikle Forumdaki arkadaşlar şunu söylemek isterim kahvelerimiz bünyemizdeki kavurucularımız tarafından özenle kavrulup Baristalarımız ile tadım testleri yapılmaktadır. İyi kahve değil doğru kahve bizim için .

Kısaca açıklıyım İyi Kahve terimi nescafe içen birisi beğeniyorsa bu tartışmaya kapalı iyi kahve odur onun için.

Bize göre Doğru kahve terimi : Kahvenin tarlasında doğru gübrelenmesi doğru zamanda toplanması düzgün kurutulması veya yıkanması ve doğru kavrulması.
Bizim için önceliğimiz budur.
,
kahvekulubu Özel Sipariş vermek gerçekten evet tadına baktım gerçekten değerlendirmek isteyenlere bizi mutlu eder lakin Tadına bakmadığınız Kahvelerin bu bizim içinde geçerli değiş başka üreticiler içinde uzaktan eleştirmek sanki biraz yanlış değilmi :)

Sipariş vermek isteyenlere
kahvekulubu.net Forumdaki Arkadaşlara
İndirim kodu tanımlattım:10kahvekulubu
Sepette %10 İndirim

Merhaba Firma Her zaman Kazanır Nasıl İsterseniz Sipariş verebilirsiniz :)
Biz Firma olarak en iyi kaliteyi müşterilerimizle uygun fiyata buluşturmak isterken Müşterilerimizden daha önceki yaşadıkları firmalardaki sorunları ön yargılı olarak bize yansıtmalarından rahatsız olmayız :)

Öncelikle Forumdaki arkadaşlar şunu söylemek isterim kahvelerimiz bünyemizdeki kavurucularımız tarafından özenle kavrulup Baristalarımız ile tadım testleri yapılmaktadır. İyi kahve değil doğru kahve bizim için .

Kısaca açıklıyım İyi Kahve terimi nescafe içen birisi beğeniyorsa bu tartışmaya kapalı iyi kahve odur onun için.

Bize göre Doğru kahve terimi : Kahvenin tarlasında doğru gübrelenmesi doğru zamanda toplanması düzgün kurutulması veya yıkanması ve doğru kavrulması.
Bizim için önceliğimiz budur.
,
kahvekulubu Özel Sipariş vermek gerçekten evet tadına baktım gerçekten değerlendirmek isteyenlere bizi mutlu eder lakin Tadına bakmadığınız Kahvelerin bu bizim içinde geçerli değiş başka üreticiler içinde uzaktan eleştirmek sanki biraz yanlış değilmi :)

Sipariş vermek isteyenlere
kahvekulubu.net Forumdaki Arkadaşlara
İndirim kodu tanımlattım:10kahvekulubu
Sepette %10 İndirim
Çok sağolun böyle bir indirim kodu ile bizlere bir tanışma fırsatı sunduğunuz için
@berkaykcay abi koale gerek kalmadı

Ekran Görüntüsü (1).png

Merak ettim sipariş geçtim. Bu arada indirimden de yararlandık bakalım

@Metezercoffee

Sadece bir eleştiri: Hem Türkçe diline hem de nitelikli kahve sektörünün jargonuna pek hakim değilsiniz gibi görünüyor. Mesajlarınız uzadıkça okurken hissettirdiği rahatsızlık da paralel olarak artıyor.

Çok Başarılı Tutarsız konuşmaların ve firmaların markasına zede verme çalışman başarılı olduğunu sanıyorsun kahvelerin tadına bakmadan yorumlaman zaten bu tutarsız birisi olduğunu çok net gösteriyor anlaşılan bu forumda senin gibi manipülasyon yapan editörlerle ve dalga geçenlerle dolu sanırım !!!
güldüm sadece ve ben editör değilim.

Metezer coffee ye forumda işletmesini tanıttığı ve tanışmamız için %10 indirimi için çok teşekkür ederiz. Hayırlı işleriniz olsun

kahvekulubu ailesi olarak İndirim kuponu ile alışveriş yapan arkadaşlara 100 gram Türk kahvemizden hediye olarak gönderilecektir şimdiden afiyet olsun :)

Meali: "Kurduğun tutarsız cümleler ve markamıza zarar vermeye çalışarak iyi bir iş yaptığını düşünüyorsun. Ancak, kahvelerimizin tadına dahi bakmadan olumsuz yorumlar yaparak, art niyetli birisi olduğunu belli etmeye devam ediyorsun. Bu forum, senin gibi manipülasyon yapan editör ve dalga geçmeye meyilli kullanıcılarla dolu anlaşılan.(!!!)"
Büyük hizmet :)
Google translate bile yapmadı bu çeviriyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri