• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TKO 6540 Türk Kahve Öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben içine fırça sokup alttan epey toz dökülmesini sağlıyorum.. Sonra da üste içine iyice fırça yaparak sonra da ters çevirip 1 kaç kere elimle de vuruyorum mevcut olan bütün tozlar dökülüyor vidayı sökecem diye zarar vermekten iyidir diye düşünüyorum

Ben içine fırça sokup alttan epey toz dökülmesini sağlıyorum.. Sonra da üste içine iyice fırça yaparak sonra da ters çevirip 1 kaç kere elimle de vuruyorum mevcut olan bütün tozlar dökülüyor vidayı sökecem diye zarar vermekten iyidir diye düşünüyorum
Bu yöntemle çıkıyor evet. Içini açıp derinlemesine temizlik de yapabilirsiniz. Vida kirilmiyor sadece zedeleniyor çok zarar vermeden açılabiliyor el gücüyle.
Veyahut başka bir yöntem olarak evde elektrikli pompa varsa kullanabilirsiniz. Bu da etkili oluyor

B3nde acamadim hatta pense ile zorladim ona ragmen disleri eridi genede acilmadi , en son wd40 skip deniyecegim simdilik vaz gectim bu kadar zor olmamali acilmasi

Bence ticari 1 düşünce olabilir diye düşünüyorum .. kullanıcı odaklı değil bu cihaz

bende aldım tko öğütücü müzel memnunum delonghi ec685 makinem var aynısından olan var mı kahvelerı hangi ayarda cekebılıyor ben 18 -20 derecede öğütüm yapıyorum daha altında makıne zorlanıyor 16-18 gr arası çekirdek cekımı yapıyorum.

Aşağı yukarı bendeki durum ve ayar da aynı bizim makineler günü kurtaran cinsten olduğundan ayar da bu şekil oluyor.

bende aldım tko öğütücü müzel memnunum delonghi ec685 makinem var aynısından olan var mı kahvelerı hangi ayarda cekebılıyor ben 18 -20 derecede öğütüm yapıyorum daha altında makıne zorlanıyor 16-18 gr arası çekirdek cekımı yapıyorum.
Öncelikle sıfır noktasını bulun. Eksilerde olabiliyor veya farklı bir noktada olabilir. Ben bep sepet ile 5 civarı çekiyorum. Stok sepetlerde 12 gibi. Hangi sepeti kullandığınıza göre değişiyor.

Öncelikle sıfır noktasını bulun. Eksilerde olabiliyor veya farklı bir noktada olabilir. Ben bep sepet ile 5 civarı çekiyorum. Stok sepetlerde 12 gibi. Hangi sepeti kullandığınıza göre değişiyor.
pardon yukarıda eklemeyi unuttum sepet ve portafiltrede neouza dipsiz sepet ve portaflitre seti duble ve 2cup 4 cup olarak tüm sepetler mevcut sıfır noktasına -4 civarında metalın bırbırıne vurma sesı gelıyor delonghı 685 lerde sanırım genel olarak bu civarlar teşekürler.

Birbine vurma sesini minimuma indirme yani kalibrasyon yapımı videolar mevcut . Bunu yapmaya çok gerek var mi?

Birbine vurma sesini minimuma indirme yani kalibrasyon yapımı videolar mevcut . Bunu yapmaya çok gerek var mi?
Espresso için çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum ama eğer hafif kavrum özel çekirdeklerle demleme yapıyorsanız baya faydasını görürsünüz. Bende filtre için Ode 2 var o yüzden TKO'yu sadece espresso için kullanıyorum.

Geri