• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılbaşı öncesi Comandante alımlarında kılıf hediyesi vardı bugün gelen kargoda kılıf değil merino kumaşı vardı, alım yapan herkeste durum böyle mi?

Önceden turkuaz renk kılıfım olduğundan kılıfın nasıl birşey olduğunu biliyorum, heralde biz kumaşı gönderelim siz diktirirsiniz dediler @raistlin 😄
Bu kadar kinayeli olmanıza gerek yok. EDİT: Kör gözle mesaj okumuşum, kinaye yok. :)

Yılbaşı yoğunluğunda ekip hatalar yapabiliyor, unutulmuş ise bizim hatamızdır. Telafi edilir ve göndeririz, kusura bakmayın.

@Charles Vane Sizin için de gönderim yapılacaktır.

Son düzenleme:
Bu kadar kinayeli olmanıza gerek yok.

Yılbaşı yoğunluğunda ekip hatalar yapabiliyor, unutulmuş ise bizim hatamızdır. Telafi edilir ve göndeririz, kusura bakmayın.

@Charles Vane Sizin için de gönderim yapılacaktır.
Kinayelik bir durum yok Togay bey iyi niyetle yazdım, bu tür durumlar gayet doğal olabilir.

Hızlı cevabınız için teşekkürler, size ve ekibinize kolaylıklar diliyorum.

Kredi kartına taksitli olarak alım yapabilirmuyuz? S epet oluşturdum ama taksit kısmı açılmadı, siparişi onayla kısmı çıkıyor kart ziraat bankası. @raistlin

Kredi kartına taksitli olarak alım yapabilirmuyuz? S epet oluşturdum ama taksit kısmı açılmadı, siparişi onayla kısmı çıkıyor kart ziraat bankası. @raistlin
Ben demin alışveriş yaptım. Siparişi onayla deyince sizi paytr yönlendiriyor. Orada taksitl seçeneği var. Ancak vade farkı da var. Denemek için ilerleyebilirsiniz. Bu arada bankanızın kampanyalarına da bakın. Belki taksit kampanyaları vardır.

Ode gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o

Ve şu an sitede, indirimde olan red pacamara zarif ve müthiş lezzetli bardak veriyor. 200gramın hepsini bu hevesle, bugün içersem ve akşam 22:00 ‘e kadar haber almazsanız polisi arayın.
Bu yıkanmış pacamara için sitedeki reçeteye uyarak buzdağı su mu kullanmıştınız, yoksa farklı bir markayla mı demleme yapmıştınız? Haftasonu kahveyi deneme fırsatım olucak, fakat yakınımdaki bayiliğin su dağıtımını bıraktığını öğrendim bugün. Buzdağı su edinmek birden sancılı bi sürece dönüştü açıkcası bir anda :d

Bu yıkanmış pacamara için sitedeki reçeteye uyarak buzdağı su mu kullanmıştınız, yoksa farklı bir markayla mı demleme yapmıştınız? Haftasonu kahveyi deneme fırsatım olucak, fakat yakınımdaki bayiliğin su dağıtımını bıraktığını öğrendim bugün. Buzdağı su edinmek birden sancılı bi sürece dönüştü açıkcası bir anda :d
Bütün pakette 19luk damacana ve 1.5llitrelik nestle purelife kullandım ben.
Damacana 90tds
1.5luklar 55-60 arası tds veriyordu. 1,5 litrelik bulabilirseniz o daha yakıştı.

Hocam satın aldığımız ürün kaç günde kargoya verilir acaba🙂 @raistlin
Comandante'niz kargolandı. Şimdiden hayırlı olsun, en güzel kahvelerde kullanmanızı diliyoruz. :) Aras Kargo'dan takip için SMS düşecektir. Her durumda perakende ekibimiz sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacaktır, ofisten ve mail adreslerimiz aracılığıyla ekibe ulaşabilirsiniz.

Geri