raistlin
Barista
Nice güzel yıllara Togay abi, Cafec’ler için apayrı sabırsızım!
Son düzlük Teoman!
Nice güzel yıllara Togay abi, Cafec’ler için apayrı sabırsızım!
yanında Togay maskotuyla tabii!Nice güzel yıllara Togay abi, Cafec’ler için apayrı sabırsızım!
Nice güzel yıllara @raistlin ve Tin Coffee.... Yeni ekipmanlarını alanlara da hayırlı olsun
Esnaflık yaklaşımınızı gerçekten çok dengeli ve başarılı buluyorum. Bunun arkasında yatan şey sizin de büyük bir kahvesever olmanız diye düşünüyorum. Bunu Cafec filtreleri beraber denerken de hissetmiştim.İndirimleri bekliyorum
![]()
Nice yıllara Togay Bey, yaptığınız tüm işlere bakınca sadece 3 yıl geçmiş olmasına şaşırdım doğrusu![]()
Ben biliyordum, geçen yıl bu zamanlar yerinizde ziyaret etmiştik sizi. Comandante’nin taksiti bu ay bitti hattaÇok teşekkürler!
Sanırım çok fazla kişi bilmiyor hala ama endüstriyel ve tamamen ithalat & distribütörlük ve makinecilik üzerine bir aile işimiz var 25 yıllık. Sanırım bu 25 yıl ve benim de 14 yıllık kendi tecrübem üç yılı daha verimli geçirmemizi sağladı![]()
Çok teşekkür ederim.Ben de size hep nezaketli mesajlarınızdan ötürü yarın ufak bir paket yolluyorum. Çok teşekkürler ve sevgiler!![]()
Nasil oldun Anilcim?Başarılarınızın devamını dilerim nice 3 senelere Tin coffee @raistlin
Merhaba, benim Comandante Wenge, wood care balmi güvenle kullanabilirimiyim, lens pompam var, bir de uzun fırça öneriniz olur mu lütfen?Nice yillara, Tin!
Ahsap C40 severlere wood care balm'i siddetle tavsiye ederim. Yanina bir lens pompasi bir de uzun firca eklediniz mi sifir gibi oluyor comandanteniz.![]()
@raistlin 3. Yılın kutlu olsun Togay! Umarım daha uzun seneler kahveye birlikte gönül veririz!!Nice yillara, Tin!
Ahsap C40 severlere wood care balm'i siddetle tavsiye ederim. Yanina bir lens pompasi bir de uzun firca eklediniz mi sifir gibi oluyor comandanteniz.![]()
Daha iyiyim abi tat ve koku alma hariç süperNasil oldun Anilcim?
darısı 5'e 30'a inşallah Togayçok değerli bir yeriniz var ülkedeki kahve marketinde, iyi ki varsınız!