• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - 3. Yıl İndirimleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice güzel yıllara @raistlin ve Tin Coffee.... Yeni ekipmanlarını alanlara da hayırlı olsun :)

Esnaflık yaklaşımınızı gerçekten çok dengeli ve başarılı buluyorum. Bunun arkasında yatan şey sizin de büyük bir kahvesever olmanız diye düşünüyorum. Bunu Cafec filtreleri beraber denerken de hissetmiştim. :) İndirimleri bekliyorum :)

Nice güzel yıllara @raistlin ve Tin Coffee.... Yeni ekipmanlarını alanlara da hayırlı olsun :)

Esnaflık yaklaşımınızı gerçekten çok dengeli ve başarılı buluyorum. Bunun arkasında yatan şey sizin de büyük bir kahvesever olmanız diye düşünüyorum. Bunu Cafec filtreleri beraber denerken de hissetmiştim. :) İndirimleri bekliyorum :)

Çok teşekkürler! Cidden kahve konusundaki ortak tutku sağlıyor bu güzel birliktelikleri :)

nice 3lere.... cafecleri bekliyoruz...

Nice yıllara Togay Bey, yaptığınız tüm işlere bakınca sadece 3 yıl geçmiş olmasına şaşırdım doğrusu 🙂

Çok teşekkürler!

Sanırım çok fazla kişi bilmiyor hala ama endüstriyel ve tamamen ithalat & distribütörlük ve makinecilik üzerine bir aile işimiz var 25 yıllık. Sanırım bu 25 yıl ve benim de 14 yıllık kendi tecrübem üç yılı daha verimli geçirmemizi sağladı :)

Çok teşekkürler!

Sanırım çok fazla kişi bilmiyor hala ama endüstriyel ve tamamen ithalat & distribütörlük ve makinecilik üzerine bir aile işimiz var 25 yıllık. Sanırım bu 25 yıl ve benim de 14 yıllık kendi tecrübem üç yılı daha verimli geçirmemizi sağladı :)
Ben biliyordum, geçen yıl bu zamanlar yerinizde ziyaret etmiştik sizi. Comandante’nin taksiti bu ay bitti hatta 😁
Tin Coffee’yi kurduğunuz zamanı da hatırlıyorum, buna rağmen 3 yıl kısa bir zaman gibi gözüktü, yapılanlara bakınca 7-8 yıl oldu deseniz şaşırmazdım 🙂

Nice yillara, Tin!

Ahsap C40 severlere wood care balm'i siddetle tavsiye ederim. Yanina bir lens pompasi bir de uzun firca eklediniz mi sifir gibi oluyor comandanteniz. :p
Merhaba, benim Comandante Wenge, wood care balmi güvenle kullanabilirimiyim, lens pompam var, bir de uzun fırça öneriniz olur mu lütfen?

Nice yillara, Tin!

Ahsap C40 severlere wood care balm'i siddetle tavsiye ederim. Yanina bir lens pompasi bir de uzun firca eklediniz mi sifir gibi oluyor comandanteniz. :p
@raistlin 3. Yılın kutlu olsun Togay! Umarım daha uzun seneler kahveye birlikte gönül veririz!!

@ncanakin' tavsiyesine uyarak bir wood care balsam da ben alıyorum.

Geri