• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore S3 Kahve Değirmeni

H. Murat Kara

Yeni Üye
İsim
Hüseyin Murat KARA
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Murat KARA
Değirmen
Timemore S3
Ekipmanlar
V60, Syphon, Frenchpress, Mokapot, Phin Filter
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Samsun - Manisa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Atakum, Engiz - Akhisar
Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıktaki değirmeni yaklaşık olarak 1 yıldır kullanmaktayım. Kendisinden gayet memnunum. Espresso öğütmek için çok uygun olmasa da filtre kahve çeşitleri için bence harika işler yapıyor. Ancak bu değirmen ile ilgili forumda pek bilgiye rastlayamadım. Türkçe kaynak olarak da pek bir şey yok.

Hayatının bir döneminde bu değirmeni kullanmış olan veya bu değirmen hakkında bilgisi olan herkesi bu başlığın altında yazmaya davet ediyorum.

Hem Timemore S3 sahipleri olarak bilgilerimizi paylaşalım hem de almayı düşünenlere tavsiyeler verelim.

İlave olarak ben bu değirmeni "sarı site" üzerinden ikinci el olarak edinmiştim.

2_6804ab4a-73ed-4309-b7f0-17e7faa73d69_720x.jpg4_3e145eb5-52c3-47bc-81e2-c5a967.jpg

Geri