• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore dişli sorunu (Taş içerir)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan KFAT4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüzeysel bir deformasyon ve keskinlik kaybı var. Materyalde çatlama ya da kırılma yok. Bu iyi haber.
Kaba kesim yapan noktada bozulma daha fazla. Bu durum öğütümün kalitesini etkilemeyecektir. İnce kesim yapan yerde ise çok ufak bir hasar var. Görmezden gelinebilir.
Dış bıçaktaki sorunları da gözden geçirin. Eğer onda da sorunun büyüğü kaba tarafta ise yine öğütümü etkilemez.
Ücretsiz değişim yapacaklarsa yaptırın tabii ama bunun için para harcamanıza bence gerek yok.
Geçmiş olsun.
 
Bence firma ismini paylaşın. İlgili davranıp sorunu giderirlerse kendileri hayrına olur biz alışverişe devam edebiliriz en azından, elimizde çekirdeği varsa da kontrol ederiz. Eğer sorununuzu çözmezlerse zaten firma ismi paylasacaksiniz anladığım kadarıyla.
 
Arkadaşlar firma "serviste kontrolden sonra ne gerekiyorsa yapacağız, göndermeniz yeterli" dedi. Umarım gerekeni yaparlar da boş yere beklemiş olmam. Bu arada firma ismini paylaşayım alacak olanlar dikkatlı olsun. Kahve.com sitesinden Moliendo ravello espresso blend çekirdeği almıştım. Kahve.com sitesinden sipariş verecekler kahveleri kontrol ederek kullanırsa iyi olur diye düşünüyorum.
 
çok geçmiş olsun, konu çok can sıkmaya başladı

kahveyi keyif için içiyoruz, bu tür keyif kaçırıcı, can sıkıcı olaylar olmamalı, kavurucu firmalar önlemlerini arttırmalı,
gerekliyse yatırım yapmalılar, yoksa geri dönüşler hiç hoş olmayacak bu gidişle

tamam kontrol edelim etmesine de, şeytanın işimi yok, o gün eşin dostun gelmiştir, beraber bi kahve keyfi yapacaksınız, iki sohbet edeceksiniz, kontrol etmeden-unutarak değirmene attınız çekirdekleri ve taş çıktı.. geri kalan senaryoyu siz kurun.. :oops::poop::oops:
bu hepimizin başına gelebilecek bir durum,
umarım 3.vak a yı görmeyiz-duymayız


sevgiler;
 
Yakinlarda benimde basima gelmisti cok rahatsiz edici bir durum. Herkesin bilmesi temkinli davranmasi ve sefaflik acisindan firma ismi vermenizde cok dogru ve yerinde olmus bence.

Basima gelen olaydan beri tum cekirdeklerde ogutum yapmadan once tas kontrolu yapiyorum ama arkadasin dedigi gibi evdeki misafirlerinede kahve ogutecekken dur tas arayayim kahvede demek cok sıkıcı olabiliyor.
 
Geçmiş olsun, galiba eskiden pirinçten taş ayıklayan teyzeler gibi kahveden taş ayıklamamız gerekecek 😕 Bir keresinde benim paketimden ölü bir kelebek çıkmıştı.

Arada sırada kahve çekirdeklerini ağzıma atıp kıtır kıtır yemeyi de seviyorum dişler de tehlikede 😬
 
Geçmiş olsun, galiba eskiden pirinçten taş ayıklayan teyzeler gibi kahveden taş ayıklamamız gerekecek 😕 Bir keresinde benim paketimden ölü bir kelebek çıkmıştı.

Arada sırada kahve çekirdeklerini ağzıma atıp kıtır kıtır yemeyi de seviyorum dişler de tehlikede 😬
Dişçi masrafını hiçbir firmanın karşılayacağını düşünmüyorum. Siz daha da dikkatli olun 😃
 
Geçmiş olsun. Son dönemlerde taş çıkma olaylarını fazla duymaya başladık.
Hangi frimadan alındığına bakmazsızın öğütüm öncesinde kontrol etmenizi öneririm.
 
Geçmiş olsun.Commandanteyi ilk aldığım zamanlarda benim de kahveden taş çıkmıştı.Kendilerine bildirdiğimde pişkinlikle 250 gram hediye kahve göndermeyi teklif etmişlerdi.Sizin olsun kahve dedim.Şimdi o firmanın adı hiç anılmıyor bile.Size yaptıkları teklif makul bence.
 
Ben her kahve alışımda tüm paketi tepsiye döküp ayıklıyorum, şimdiye kadar taş çıkmasa da her öğütüm öncesi kontroldense tek seferde taş sorunu çözülmüş oluyor, iç rahatlığı sağlanıyor.
 
Degirmenin akıbeti ne oldu ? Zarar verdi mi?
Ben bu kadar detaylı incelemedim.Öğütümde farklılık göremeyince üstelemedim ama bana da gönderin inceleyelim gerekeni yaparız demelerini bekledim.
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bugün değirmenime kavuştum. Gelbura tarafından burr değişimi yapılmış. Mağduriyetimin giderilmesini sağlayan Kahve.com ve Gelbura ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Oldukça ilgili ve yardımsever davrandılar. 👍
 
Geri
Üst