• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror Tartı Batarya Değişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sungur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba porcingoss, bende aynı problemi yaşıyorum. Pil alıp değişim yapacağım ama daha açmayı bile başaramadım 😊 kastırıp açmam gerekiyor sanırım ama zarar veririm diye korkuyorum. Bu pil uyumlu mudur ve nasıl açacağımız konusunda yardım ederseniz sevinirim. Saygılar
Merhaba, internette bir video görmüştüm ama araştırabilir misiniz, sanki öyle çok kastırarak açılmıyordu 2 tane vida olacak diğer vidayı görmemiş olabilir misiniz

Merhaba, internette bir video görmüştüm ama araştırabilir misiniz, sanki öyle çok kastırarak açılmıyordu 2 tane vida olacak diğer vidayı görmemiş olabilir misiniz
Dört ayak yerindeki pabuçları söktüm ama altları boştu. Sökülmüş resme baktım oralarda yuva da yok. Tartısız kaldım 😊

Dört ayak yerindeki pabuçları söktüm ama altları boştu. Sökülmüş resme baktım oralarda yuva da yok. Tartısız kaldım 😊
Ben de diğer yorumlara baktım dedim ki benim tartımın pil durumu daha iyi götürür o yüzden ellemedim henüz :D

Ben de diğer yorumlara baktım dedim ki benim tartımın pil durumu daha iyi götürür o yüzden ellemedim henüz :D
Pil tamamen öldü artık 2 ay ömrü varmış :) nasıl yapabilen var mı? Pil buldunuz mu? Önümüzdeki hafta Karaköy'e gidip bende arayacağım internette uygun pil bulamadım

Pil buldunuz mu? Önümüzdeki hafta Karaköy'e gidip bende arayacağım internette uygun pil bulamadım
Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanı -1nci katta pil satan bir yer var, birebir aynısı var mıdır bilmiyorum ama çok çeşitli piller mevcut.

Pil tamamen öldü artık 2 ay ömrü varmış :) nasıl yapabilen var mı? Pil buldunuz mu? Önümüzdeki hafta Karaköy'e gidip bende arayacağım internette uygun pil bulamadım
Ben değiştirdim. “Powermaster 3.7 Volt 500 Mah Lityum Polimer Şarjlı Pil 3X34X50 mm Akıllı Saat Kulaklık Pili” şeklinde aratırsanız çıkan pili aldım. Şarjı orjinaline göre çabuk bitiyor. Boyutları bu şekilde olacak. 500 mAh yerine daha yüksek bir pil alırsanız şarjı uzun gidecektir.

1000112474.jpgpilin geldiği son hal davul gibi şişmiş 🫣 elime aldım gidiyorum pil aramaya

Lityum iyon pillerde degradasyona bağlı şişme olabiliyor. Genelde pil şişmesi güvenlik için endişe verici bir durum değil fakat bulunduğu yerde sıkışmadan/delinmeden ötürü kısadevre yaparsa yanma riski olabilir. Eski pili çöpe değil, uygun bir atık pil geri dönüşüm alanına atınız.

Eminönünde birebir aynı boyut ve kapasitede bir pil buldum, 10 dk bekledim eski pildeki soketi söküp yeni pile taktılar o yüzden kablosu kısa geldi soketi uymadı vs gibi bir sorunda olmadı. Şimdilik 165 TL ye çözmüş oldum

Geri