• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Timemore Black Mirror Tartı Batarya Değişimi

Sungur

Yeni Üye
Bataryası şiştiği için şarj almıyordu. Aliexpressten aldığım için Türkiye'de yaptıracak bir yer bulamadım. Altay'ın bataryasını söküp kendin değiştirebilirsin tavsiyesinden sonra açıp bataryayı çıkardım. Orkun'un tavsiyesi ile de Karaköy'de bataryasını buldum. 50tl masraf ile çalışır hale geldi.
IMG_20201023_200447.jpgIMG_20201023_202027.jpgIMG_20201028_180039.jpgIMG_20201028_180135.jpg

uralavci

İyi Bilinen Üye
İsim
Ural AVCI
Yapar mı? Yapabilir haaa diye düşünmeden edemedim yalnız :D
Olur mu olur hocam...

Diye devam etmek isterdim ama şaka bir yana elbette imkansız. :D
Bluetooth modülü eklenebilir ama onun için de çok bacaklı arkadaşları güzel bir çözmek lazım. Ayrıca bluetooth için bu verileri ayrıca yorumlayıp pc ya da mobil için uygun formata dönüştürecek ayrıca bir denetleyiciye daha ihtiyaç var vs vs. Olmayacak iş değil ama vakit lazım. :)

PortatifBarista

İyi Bilinen Üye
İsim
Burak ATA
Daha fazla  
İsim
Burak ATA
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade Hand Grinder
Ekipmanlar
Konchero Gooseneck Kettle, Hario V60 Dripper, Hario İmmersion Dripper, Kaliteo Dripper, Kaan Hassas Tartı, Act Refraktometre
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tepebaşı (Eskişehir)
Umarım kalibrasyonu bozulmamıştır. Genelde içi açılan tartılarda bu durum başımıza geliyor.

uralavci

İyi Bilinen Üye
İsim
Ural AVCI
2-3 kere daha “ayrıca” deseymişim...

@Sungur hocam güzel bir tamir olmuş. Teorik olarak tartınızın şarjı %12,5 daha uzun süre dayanacak. :)
Ayrıca iyi ki o şekilde kullanmaya devam etmemişsiniz, o pil pimi çekilmiş bir bomba şu an. Kablolarını güzelce yalıtıp pil geri dönüşüm kutularından birine atmanız dileğiyle... :)

Sungur

Yeni Üye
2-3 kere daha “ayrıca” deseymişim...

@Sungur hocam güzel bir tamir olmuş. Teorik olarak tartınızın şarjı %12,5 daha uzun süre dayanacak. :)
Ayrıca iyi ki o şekilde kullanmaya devam etmemişsiniz, o pil pimi çekilmiş bir bomba şu an. Kablolarını güzelce yalıtıp pil geri dönüşüm kutularından birine atmanız dileğiyle... :)
Pilleri biriktirip migros veya bim hangisine yolum düşerse oradaki kutulara atıyorum.
Aldığım ilk günden itibaren şarjı 8 bilemedin 10 kere tartınca bitiyordu. Meğer pil ölüymüş.