• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Roast Room Coffee

Herkese selamlar tekrardan,

İndirim kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz. Henüz indirimi görmemiş forum arkadaşlarımıza hatırlatma olması amacı ile tekrar indirim detaylarını paylaşmak isteriz.
Sınırlı stok durumuna düşen kahvelerimiz var. Tükenmeleri durumunda siteden kaldırıyoruz. Bilginize : )

İNDİRİM 💣

İndirim Oranı: %25
İndirim Kodu: TRR25
İndirim sadece kahvelerde geçerlidir.
İndirim kodu her hesapta tek kullanımlıktır. ( Farklı mail ile yine alım yapabilirsiniz )
İndirim kodundan faydalanabilmeniz için, sepetinizde en az 2 kahve olmalıdır. ( Maliyetlere göre maksimum indirimi yapabilmek için bunu eklememiz gerekti 🙏)
İndirim kodu şu an aktiftir.
İndirim kodunun son geçerlilik tarihi: 21.08.2026 / 23:59
Siparişler Aras Kargo ile gönderilmektedir. Kargoya teslim edilen siparişler için SMS Aras Kargo tarafından iletilmektedir.
Soru ve tavsiyelerinizi forum üzerinden mesaj olarak iletmeniz size daha sağlıklı yardımcı olmamızı sağlayacaktır.
Gönderimler hafta içi yapılacaktır.
Degassing için tüm kahvelerde en az 7 gün öneriyoruz.
Tüm paketler tabikide valfli : )
Siparişlerde özel isteklere yardımcı olamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.

Sevgiler ☕

Geçtiğimiz ay ilk kez deneyimleme şansım olmuştu firmayı ve kahvelerini beğenmiştim.

Wild Berry hakkındaki merak uyandırıcı mesajları görünce tekrar bir şans vermek istedim bende.

Bu kahvenin yanısıra geçen defa ki siparişimde aldığım caramelo’nun yanına bir de robusta’lı olan klasik dark espressonuzu da ekledim.Herkeze afiyet şifa olsun..

#1928 ile firstsip'ten katılabildim, diğer kampanya bitmiş :) Wild Berry'mi heyecanla bekliyorum. Umarım çabucak gönderirsiniz.

Gene dayanamadım valla. :giggle: Cuma sipariş verdim bugün geldi. Santa Maria ya doyamamıştım tekrar aldım. Wild berry denemesem de olmazdı yani. 🤠

Geçtiğimiz ay ilk kez deneyimleme şansım olmuştu firmayı ve kahvelerini beğenmiştim.

Wild Berry hakkındaki merak uyandırıcı mesajları görünce tekrar bir şans vermek istedim bende.

Bu kahvenin yanısıra geçen defa ki siparişimde aldığım caramelo’nun yanına bir de robusta’lı olan klasik dark espressonuzu da ekledim.Herkeze afiyet şifa olsun..
Çok teşekkür ederiz, yeniden tercih etmeniz bizi mutlu etti. : )
Wild Berry merakınızı karşılar umarız 🫐
Dark Room ile beraber yorumlarınızı bekliyoruz.
Keyifle, afiyetle tüketmeniz dileğiyle. ☕

Gene dayanamadım valla. :giggle: Cuma sipariş verdim bugün geldi. Santa Maria ya doyamamıştım tekrar aldım. Wild berry denemesem de olmazdı yani. 🤠
Selamlar, siparişiniz için teşekkür ederiz 🙏
Santa Marianın son vagona atlamışsınız. Kritik stok seviyesinde : )
Wild berry için yorumlarınızı bekliyoruz : )
Afiyet olsun, sevgiler ☕

Colombia Santa Lucia ve Honduras Las Calaveras ikilisini almıştım indirim zamanı memnun kaldım, elinize sağlık. Colombia cezve'de de güzel oluyor tavsiye ederim. Honduras daha klasik, daha koyu günün ilk kahvesi olarak kahvaltıyla iyi eşleşiyor.

Ben de bir süre önce Pagi Nampak ve Las Calaveras almıştım. Las Calaveras filtre kavrum olarak belirtilmesine rağmen espresso, moka pot vs.'ye daha yakışacak bir kahve gibi geldi.

Pagi Nampak'ta ise uzun bir fermantasyon var sanırım, o yüzden kendim için doğru iki kahve seçmemiş oldum.

Ancak sitelerinde de blend hariç bir tane yıkanmış kahve var sadece (busasa, onu da clean cup'tan içmiştim çok iyi bir kahveydi) dolayısıyla portföy biraz fazla benzer ürünlerden oluşuyor olabilir, denemek lazım.

Co-fer olan Wild Berry gerçekten ilginç ve muhteşem. Acaba burada fermente edilirken kullanılan kahveler nitelikli mi? Çünkü bu anlamda kötü bir yorum okumuştum. Bu arada blogumda albüm yazısı için size atıfta bulundum, plakla güzel gitti, selamlar :) https://hserbes.substack.com/p/ulaslamayacak-bir-gelecegin-yanks

Colombia Santa Lucia ve Honduras Las Calaveras ikilisini almıştım indirim zamanı memnun kaldım, elinize sağlık. Colombia cezve'de de güzel oluyor tavsiye ederim. Honduras daha klasik, daha koyu günün ilk kahvesi olarak kahvaltıyla iyi eşleşiyor.
Selamlar,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Beğenmenize sevindik : )
Santa Lucia için enteresan bir tavsiye, deneyeceğiz :)
Las Calaveras'ın tadım notalarında yer alan bitter çikolata bir tık daha koyu kavurmada açılıyor. Açık kavurunca, kıraathane kakaosuna dönüşüyor. Bu yüzden daha günlük tüketime uygun bir tatsal profil oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Normalde Honduraslar parlak asiditeli meyvemsi karakteri ön planda olan renkli kahveler değil :)
Afiyet olsun,
Sevgiler

Ben de bir süre önce Pagi Nampak ve Las Calaveras almıştım. Las Calaveras filtre kavrum olarak belirtilmesine rağmen espresso, moka pot vs.'ye daha yakışacak bir kahve gibi geldi.

Pagi Nampak'ta ise uzun bir fermantasyon var sanırım, o yüzden kendim için doğru iki kahve seçmemiş oldum.

Ancak sitelerinde de blend hariç bir tane yıkanmış kahve var sadece (busasa, onu da clean cup'tan içmiştim çok iyi bir kahveydi) dolayısıyla portföy biraz fazla benzer ürünlerden oluşuyor olabilir, denemek lazım.
Selamlar,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz :)
Las Calaveras filtre kavrum ancak sizinde belirtiğiniz gibi tatsal yapısı biraz daha espresso türevi demlemelere yakışacak cinste. Hatta deneyip olumlu geri bildirimi olan forum arkadaşlarımızda olmuştu. Las Calaveras'ı daha günlük tüketimde tercihe dilebilecek bir filtre kahve gibi düşünebilirsiniz.
Pagi Nampak Natürel Anaerobic prosesten geçmiş bir kahve. Bu yüzden size fermente gelmiş olabilir. Aslında bu tarz kahvelerimizde genel olarak fermentasyon tatlarını geri planda bırakacak şekilde kavurmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. Ancak damak zevkinize uymamış olabilir : )
Daha geleneksel işleme metodlarının uygulandığı kahve seçeneklerimizi artırmaya çalışıyoruz. Dönemsel rotasyonda bazen istediğimiz gibi kahveler bulamayınca bir taraf ağır basabiliyor.
Bu arada Blendler Natürel :) Yıkanmış kahvelerimiz, Morning Coffee Guatemala ve Burundi Busasa. Colombia Co fermente olan kahvelerimizin karakteri biraz daha yıkanmış tarafta diyebiliriz.
Takipte kalın, belki damak zevkinizi yakalayacak yeni kahveler ile tekrar buluşuruz :)
Sevgiler.

Co-fer olan Wild Berry gerçekten ilginç ve muhteşem. Acaba burada fermente edilirken kullanılan kahveler nitelikli mi? Çünkü bu anlamda kötü bir yorum okumuştum. Bu arada blogumda albüm yazısı için size atıfta bulundum, plakla güzel gitti, selamlar :) https://hserbes.substack.com/p/ulaslamayacak-bir-gelecegin-yanks
Selamlar,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Beğenmenize sevindik : )
Wild Berry'i cuppingte seçerken hiç zorlanmadan bunu alıyoruz demiştik. Damağınızda karışılık bulması bizi ayrıca mutlu etti :)
Pink Bourbon varyete bir kahve olduğu için nitelikli sıfatını tek başına almış olduğunu söylemek yanıltıcı olur. Burada nitelikli olarak yorumlamamızı sağlayan bir çok parametreye bakmak gerekir. Hasat yapılma şekli, ağaçların aşılanması, ağaçların gübre ve kompost ile beslenme şekilleri, irtifa, lot boyutu, işleme proseslerinde gösterilen hassasiyet, kurutma, ayıklama, kusurlu kahve oranı vb. akılma daha gelmeyen ancak dikkat etmek gereken bir çok parametre bakmak gerekir. Özellikle son dönemlerde bu tarz deneysel kahvelerin arka planında aromatik yapısı zayıf veya nitelikli statüsüne uymayan kahvelerin bu tarz işlemler ile zenginleştirilip sunulduğu bizde duyduk. Açıkçası bu durumu %100 denetleme şansımız çok düşük olduğu için ancak güvenilir çiftliklerle çalışarak önüne geçilebilecek bir konu. Aynı zamanda kahveye ait sertifikasyonların olması, Künye ve kahve bilgilerini açıklayan belgelerin olmasıda duyulan güvenin tek başına bir kriter olmamasını sağlıyor. Burada sadece çiftlik değil aynı zamanda tedarikçi güvenide büyük rol oynamakta. Kahvenin ülkeye girişinde yapılan laboratuvar incelemeleride kahve kalitesini ve değelerini bizlere gösteriyor. Bunların dışında en önemlisi bu tarz nitelikli olmayan kahvelerden yapılan deneysel işlem görmüş kahveler kendini bariz ele veriyor olması. Fincanda baskın şekersi tatlar, yapay tat hissi, yoğun fermantasyon kokusu, kusurulu çekirdek oranı, spesifik tek tat gibi tatsal detaylara bakarak kahvenin nitelikli mi sorusuna cevap bulabiliyoruz. Çünkü özellikle düşük kalite kahvelere uygulanan deneysel proseslerde işlem kaliteside düşük, genellikle yapay aroma vericiler ile tatlandırılan kahveler tatsal olarak direk karşımıza çıkıyor. Deneysel işlemlerin biraz daha işin zenginleştirme veya neler yapabiliriz sorunsuna cevap gibi düşünebilirsiniz.
Wild berry nitelikli bir Pink bourbondan yapılmış co fermente metodu ile zenginleştirilmiş bir kahve, detaylı bilgiye ürün sayfasından ulaşabilirsiniz :)
Kahvemizi blogunuza taşımanızdan ayrıca gurur ve memnuniyet duyduk. Yazınızda size eşlik etmiş olmasına sevindik :)
Afiyet olsun
Sevgiler

Geri