• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Roast Room Coffee

İsim
TheRoastRoom
Daha fazla  
İsim
TheRoastRoom
Merhabalar herkese,

The Roast Room ekibi olarak aranıza yeni katıldık. Aslında kahve dünyasında yeni değiliz; uzun süredir bu sektörün içinde emek veren, tat arayan, bolca deneyen bir ekibiz. Yakın zamanda “artık kendi üretimimizi, her ayrıntısıyla, kendi zevkimizle yapalım” diyerek The Roast Room’u kurduk.

Her kahve çekirdeğinin ayrı bir karakteri olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden çekirdekleri özenle seçiyor, her biriyle özel olarak ilgileniyor, onları en iyi hâline getirene kadar kavurma profilleri üzerinde çalışıyoruz.

Çeşitli kahve türleri ve proseslerini, yıllara dayanan kahve tecrübemizle harmanlayarak akılda kalıcı tatlar sunmayı hedefliyoruz.

Sizlerle tanışmak, fikirlerinizi almak, hatta kahvelerimizi denemenizi sağlamak bizim için çok değerli.

Şu an web sitemizde geçerli, sepette %15 indirimden faydalanabilirsiniz.

Özenle paketleyip en hızlı şekilde kapınıza ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Her türlü soru, öneri ya da sadece kahve sohbeti için bize yazabilirsiniz.

Kahveyle kalın,

— The Roast Room ekibi

Web sitemiz: https://theroastroom.co/
Instagram sayfamız: https://www.instagram.com/theroastroomcoffee/

Ekli dosyalar

• TRR.jpg
    TRR.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 4
Herkese Selamlar,

Ufak bir bilgilendirme yapmak isteriz;

Sepette %15 İndirim kampanyamız 15.06.2025 tarihi, saat 23:59'a kadar geçerlidir.

Bayram nedeni ile İstanbul içi siparişleri en son 4 Haziran çarşamba günü kargoları teslim etmeyi düşünüyoruz. Kargo adresleri İstanbul dışı olan arkadaşlarımızın siparişlerini bayramdan sonra gönderimini yapacağız. ( Aras Kargo )

Mevcut kavrulmuş kahvelerimizin kavurma tarihi : 29.05.2025 ve 02.06.2025'dir.

1kg lık paketlerimiz 250gr paketlerimize göre yaklaşık %20 fiyat avantajlıdır.

İndirime ek olarak; İyzico ödeme alt yapısını kullanıyoruz. Alışverişini tamamlayan kişilerin bilgilendirmesi üzerine ödemelerini iyzico hesapları ile yapan kullanıcıların hesaplarına sipariş tutarının %25'i iade oluyormuş. İyzico ile iletişime geçtik ancak geri dönüş bekliyoruz. Detayları gelince bilgilendirme yapacağız. İyzico kullanıcılarının uygulama üzerinden %25 iade kampanyasına katılıp ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İade üst sınırı 500TL'dir.

Ürünlerimiz hakkında kısa bir bilgilendirme notu eklemek istiyoruz;

2 Adet 84gr. x 3 seçenekten oluşan Sample Pack ürünümüz mevcut.
Sample Pack No:1 Deneysel işleme metotları ve yoğun aromatik yapısı olan kahvelerimizden hazırladığımız bir deneme paketi.
Sample Pack No:2 Yıkanmış işlem görmüş temiz, dengeli, kompleks tat profili olan kahvelerimizden hazırladığımız bir deneme paketi.

Espresso demlemeri için uygun olan kahvelerimiz;
Blend 70-30
Brazil Caramelo
Morning Coffee ( Guatemala )

El demlemeleri için uygun olan filtre kahvelerimiz;
Colombia La Loma Washed Carbonic Maceration
Ethiopia Keramo Natural
Indonesia Sumatra Gayo Natural Anaerobic
Burundi The Izuba Washed
Rwanda Gisheke Washed

Günlük tüketimlerinize uygun, hem Batch Brew hemde el demlelerinde tercih edebileceğiniz filtre kahvelerimiz;
Colombia Huila Washed
Guatemala San Lorenzo Washed

Son olarak, kahvelerimizi deneyimleyecek olan herkese teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi bekliyoruz.
Şimdiden herkese iyi bayramlar dileriz.
The Roast Room Ekibi : )

Herkese selamlar,
Seçkimizin yeni üyesini tanıtmak istiyoruz : )
Colombia Tamesis Geisha 🇨🇴

İşlem: Honey
Tür: Geisha
Bölge: Antioquia
Çiftlik: Puerto Arturo
Çiftçi: Elkin Arcila
Rakım: 1850 masl
Tadım notları: Kremamsı, Sarı Elma, Liçi Meyvesi
Hasat: 2025
Kavurma Profili: Filtre (Filtre demleme tekniklerine uygundur)

10 Ekim 23:59' a kadar geçerli sepette %15 indirim tanımlı.
( TRR10 indirim kodu ile birleştirilemiyor )
Önemli Bilgiler:
100 Gramlık özel tasarım altın baskılı cam kavanozlarda yollanmaktadır. Kavanozların kapakları metaldir. İçerisinde köpük conta vardır. Kavanozlarda tek yönlü valf ''bulunmamaktadır''. Kavanoz, conta ve metal kapak gıda temasına uygundur. Kavrulma sonrası dinlenme sürecini tek yönlü valfli paketlerde tamamlamaktadır. Sipariş üzerine kavanoza aktarılıp siparişiniz hazırlanmaktadır. Kavanozların ağzında emniyet bandı bulunmaktadır. Kavurma tarihi ve resmi bilgiler kavanozun kutusunda yer almaktadır.

Kahve hakkındaki kişisel yorumumuz:
Üretici tadım notlarına istinaden, cupping masasında tanıştığımız liçi meyvesi bizi oldukça şaşırttı. Devam eden cupping sırasında sarı elmanın hafif tatlılığı ve mayhoşluğu ile kremamsı bir yapı damağımızı büyüledi. Bu tanışmanın etkisiyle biz en iyisi bu kahveyi kaçırmayalım dedik :D Geisha gibi değerli türler ile karşılaşmak oldukça güç, bu kadar güzelini yakalamışken kaçırmak istemedik. Biraz da duygusal yaklaşarak, paketlemesine özen göstermeye çalıştık ve beğeninize sunduk...
Geishanın çiftçisi ara sıra duyduğumuz Elkin Arcila, kendisi King Arthur Geisha olarak nam salmış ve böyle bir isimde microlot kahvesi olan, kendini ve hayatını kahveye adamış ülkesini seven bir abimiz.

Sormak istediğiniz bir soru olursa forum üzerinden, instagram hesabımızdan veya mail yoluyla iletişime geçerseniz daha hızlı dönüş yapabiliriz.
Sevgiler

Herkese selamlar,
Yeni kahvelerimiz hakkında forum arkadaşlarımızı güncellemek isteriz : ) Ufak açıklamalarla sizlere yeni kahvelerimizden bahsetmek isteriz…

Endonezya / Mang Tempayan 🇮🇩

Mang Tempayan nano lot ve deneysel kahve işleme yöntemleri ile Endonezya kahvelerini dünya çapında tanıtmaya ant içmiş vatan sever çiftçi bir abimiz. Tarif etmekte zorlandığımız ve sınırlı miktarda gelen 2 kahvesini sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz;

Indonesia Tiga Kali Mang Tempayan / Natural

Tiga Kali'de greyfurtlu gazoz tadı ve patlayan şeker hissiyatı çok net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Arka planda gelen ahududu kahveyi zengin bir hale getiriyor. Hem natürel, hem de kompleks yapısı ile bizim damağımızı büyüledi. Gözümüz kapalı seçtiğimiz bu kahve bizi şaşırtmaya devam ediyor.

Indonesia Percobaan Mang Tempayan / Yıkanmış
Percobaan, tadım notunda çilekli sorbe ve yoğurt dondurması dese de biz ona kısaca çilekli dondurma diyoruz. Hatta, hafif yoğurt ekşiliği tadı da damağı gıdıklıyor diyebiliriz. Bu kahve soğudukça çok daha keyifli bir hal alıyor.

Cuppingte Tempayan abimizin 3. özel kahvesinden rotamızı bu güzel, keyifli ikiliye çevirdik. Hatta sevenleri ayırmayalım dedik ve bu ikiliden oluşan bir deneme paketi oluşturduk; Funky Pack Mang Tempayan

Colombia İnfüze serisi 🇨🇴
İnfüze kahveler kulağa hoş gelmesede, bu infüzeler gerçekten başarılı, İşleme proseslerinde eklenen meyve püreleri ve bitkiler ile fermentasyon sürecinden geçen bu kahveler, çok dengeli ve rahatsız etmeyen yapıları ile bir şans verilmeyi kesinlikle hak ediyorlar. Deneysel kahveler bu kadar hayatımıza girmişken tecrübe edilesi olduğunu düşünüyoruz...

Monteblanco Mango ve Banana deneysel ve özel tür kahveler ile bilenen Rodrigo Sanchez abimizin alın terinin nadir örnekleri. Mango favorimiz.
La Loma ise daha az bilinen genç çiftçi Juan Carlos Guerra'nın okaliptus infüzesi gerçekten baya şaşırtıcı. Tat profilleri açısından en katmanlı ve keyifli olanı diyebiliriz.

Colombia Monteblanco Mango Infused / Yıkanmış

Colombia Monteblanco Banana Infused / Yıkanmış

Colombia La Loma Eucalyptus Infused / Yıkanmış

3 İnfüze'yi aynı andan demek isteyenler için; Funky Pack No:1

2 Yeni Ethiopia 🇪🇹

Nerde o eski kompleks yıkanmışlar, dengeli natüreller...
O eskileri artık bizde zor buluyoruz. Ancak eskileri aratmayan dengeli bir natürel ve tertemiz bir yıkanmış sonunda bulduk.
Son zamanlarda çokça karşımıza çıkan Faysel Abdosh'dan 2 yeni Ethiopia seçkimizde yerini aldı.

Ethiopia Bishan Wate / Natural

Son bir kaç natürel Ethiopia'mızı baskın natürellerden seçtik. Bu sefer o özlediğimiz eski natüreli aradık ve tatlılığı, dengesi ve şarapsı yapısı ve ile bizi etkileyen Bishan Wate'yi bulduk. Kuru kokuda çiçeksi yapısı bizi bu kahveyi almaya ikna etti. Ancak soğudukça şarapsılık çok keyifli karşımıza çıkıyor.

Ethiopia Aricha Adorsi / Yıkanmış

Bizim Roastery'e yıkanmış Ethiopia numunesi çok girdi ama hiç biri çıkamadı. Yine büyük hassasiyet ile aradığımız, o doğru yıkanmışı bulana kadar bekledik (1 yıldan fazla) ve sonunda Aricha Adorsi'yi bulduk. Kompleks yapısı ve zengin tadım notaları çok keyifli bir şekilde belirgin. Hiç bir pürüzün olmadığı çok keyifli bir yıkanmış.

Specialty;
Yakın geçmişte seçkimize giren kahvelerimiz;
Honduras El Jardin 120 Sub - Merged Dark
Room 120 Hours

Colombia Tamesis Geisha / Honey

Blend 70-30 / Natural

Günlük;
Brazil Caramelo, Colombia Huila, Dark Room gibi kahvelerimiz günlük tüketime uygun omni roast veya filtre olarak kavurduğumuz kahvelerdir. Her damağa hitap edebilecek kahveler olarak seçkimizde uzun süredir yer alamaktadır. İlgili ürünü sayfasından incelebilirsiniz.

Ürün açıklamalarında yer alan reçeteler basit yola çıkış referans reçeteleridir. Kahvelerimizde denediğiniz reçeteleri ve sonuçlarını bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. İsterseniz destek ve tavsiye verebiliriz :D

Sorularınızı bize yazılı olarak iletmeniz size daha sağlıklı dönüş yapmamızı sağlıyor. Instagramdan mesaj, e-mail veya forum üzerinden bize sorularınızı iletebilirsiniz.

The Roast Room ekibi olarak forum arkadaşlarımız için yapmış olduğumuz %10 indirim kodu hala aktiftir. Kod çok kullanıma uygundur.
KOD: TRR10

Ayrıca kahvelerimiz ile henüz tanışmamış forum arkadaşlarımız ilk siparişe özel %15 indirim kodundan faydalanabilir.
KOD: FIRSTSIP
( Daha önce faydalanıp 2. mailiniz varsa yeniden faydalanabilirsiniz, biz takılmıyoruz :D

500 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. ( Aras Kargo ) 1 kg paketlerde ortalama %20 fiyat avantajı olduğunu hatırlatmak isteriz.

E-Mail: coffee@theroastroom.co
Web sitemiz: www.theroastroom.co
Instagram: theroastroomcoffee

Herkese Sevgiler.
The Roast Room Ekibi

Sitenizi inceledim, forumdan bazı arkadaşlarla birlikte aradığımız bir ürüne denk geldim: Dark Room Blend. Az robustalı blend. Deneyeceğim.

Merhaba 70-30 blend için özellikle Cortado yazmışsınız. Açıkcası Flat white ve Cortado tüketen bir tüketici olarak başka bir öneriniz yoksa 1kg veya 500gr sipariş geçeceğim hemen :)

Son düzenleme:
Merhaba 70-30 blend için özellikle Cortada yazmışsınız. Açıkcası Flat white ve Cortado tüketen bir tüketici olarak başka bir öneriniz yoksa 1kg veya 500gr sipariş geçeceğim hemen :)
Merhabalar,
Çok doğru bir tercih, belki Brazil Caramelo ekleyebilirsiniz. Birbirlerine çok yakın kahveler. Blend7030’da %70 oranında Caramelo var. Sütle uyumu muazzam bir kahve☕

Merhabalar,
Çok doğru bir tercih, belki Brazil Caramelo ekleyebilirsiniz. Birbirlerine çok yakın kahveler. Blend7030’da %70 oranında Caramelo var. Sütle uyumu muazzam bir kahve☕
Cok teşekkürler. Filtre yönü için de uygun olur 7030 blendi. Siparişimi birazdan geçeceğim. Biraz kahve stoğum oldugu için olabilecek taze kavrum gönderirseniz cok sevinirim. Sipariş notuna ekleyeceğim.

Cok teşekkürler. Filtre yönü için de uygun olur 7030 blendi. Siparişimi birazdan geçeceğim. Biraz kahve stoğum oldugu için olabilecek taze kavrum gönderirseniz cok sevinirim. Sipariş notuna ekleyeceğim.
Rica ederiz, evet aynı kahveden filtre demlemeleride yapabilirsiniz. 30.01 tarihli kavrum var şu an elimizde.
İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgiler…

Geçenlerde kendilerinden bir alışverişim oldu. Bishan Wate, Aricha Adorsi ve Tamesis Gesha aldım. Gesha'yı bekletiyorum. Diğer iki kahve güzel f/p kahveler, ben Aricha'yı tercih ederim. Yanında gelen hediye numune Tiga Kali için teşekkür ederim, çok beğendim.

Son düzenleme:
Geçenlerde kendilerinden bir alışverişim oldu. Bishan Wate, Aricha Adorsi ve Tamesis Gesha aldım. Gesha'yı bekletiyorum. Diğer iki kahve güzel f/p kahveler, ben Aricha'yı tercih ederim. Yanında gelen hediye numune Tiga Kali için teşekkür ederim, çok beğendim.
Siparişiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz 🙏
Beğenmenize sevindik, afiyet olsun ☕

Merhabalar az önce bir sipariş oluşturdum Geisha ve Sample pack1. Deneme paketleri güzel fakat bir de karışık bir deneme paketi olsa; İnfüze,Endonezya ve yıkanmış Etiyopya toplam 250 gr olan bir paket görsem sevinirdim 4'lü ve 5'li deneme paketleri de iyi olabilir.

Merhabalar az önce bir sipariş oluşturdum Geisha ve Sample pack1. Deneme paketleri güzel fakat bir de karışık bir deneme paketi olsa; İnfüze,Endonezya ve yıkanmış Etiyopya toplam 250 gr olan bir paket görsem sevinirdim 4'lü ve 5'li deneme paketleri de iyi olabilir.
Merhabalar,
Siparişiniz için teşekkür ederiz. Normalde sadece Sample No:1 deneme paketimiz var. Funky Packler dönemsel olarak yaptığımız bir ürün çalışması. Tavsiyenizi ilerki süreçlerde dikkate alacağız 🙏
Sevgiler ☕

Funky Pack no:1 almıştım ve bu gün itibariyle 3 kahveyi de denemiş oldum. Tatlar çok belirgin ve yapmacık değil kesinlikle. f/p ve çok başarılı. ben kendim baya memnun kaldım ellerinize sağlık
Selamlar,
Infüzeler çok dengeli, beğenmenize sevindik :)
Teşekkür ederiz, afiyet olsun☕
Sevgiler

Geri