• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Gentleman Baristas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umarım bizde de böyle şıklıklar görürüz bir gün :)

Sipariş verenlerin kahveleri ulaştı mı?
Hangi firma (Royal mail+PTT) ile teslimat oluyor?
Teslimat ne kadar sürdü?

Ben de sipariş vereceğim ama evde olduğum haftayı hesaplamak için daha önce sipariş verenlerden yorum alırsam harika olur.

Sipariş verenlerin kahveleri ulaştı mı?
Hangi firma (Royal mail+PTT) ile teslimat oluyor?
Teslimat ne kadar sürdü?

Ben de sipariş vereceğim ama evde olduğum haftayı hesaplamak için daha önce sipariş verenlerden yorum alırsam harika olur.
Gecen hafta Pztesi aksami siparis verdim, Sali günü kargoya verildi, Perşembe sabah itibari ile ülkeye ve gümrüğe girdi, dun gumrukten çıktı ve Ptt Arnavutkoy dağıtım merkezinde kayitlanip torbası kapandı... bir aksilik olmazsa yarın ya da Salı elimde olur diye düşünüyorum... toplam 21,96tl vergisi çıkmış... son durum böyle.

Taşıma da evet, royal mail + ptt, takipli

Gecen hafta Pztesi aksami siparis verdim, Sali günü kargoya verildi, Perşembe sabah itibari ile ülkeye ve gümrüğe girdi, dun gumrukten çıktı ve Ptt Arnavutkoy dağıtım merkezinde kayitlanip torbası kapandı... bir aksilik olmazsa yarın ya da Salı elimde olur diye düşünüyorum... toplam 21,96tl vergisi çıkmış... son durum böyle.

Neler aldın abi?

Teşekkürler ben de yarın vereyim o zaman. Gümrük için not düşmüş müydünüz?

Teşekkürler ben de yarın vereyim o zaman. Gümrük için not düşmüş müydünüz?
Hayir, 49 kusur pounda bu vergi nasil çıktı onu da bilmiyorum :) umarim kutu deşilmemiştir, biraz kıllanmadım degil çünkü verdiğim sipariş toplam 1,250kg olması gerekiyor ancak nedense Ptt takibinde 600gr görünüyor.

Hayir, 49 kusur pounda bu vergi nasil çıktı onu da bilmiyorum :) umarim kutu deşilmemiştir, biraz kıllanmadım degil çünkü verdiğim sipariş toplam 1,250kg olması gerekiyor ancak nedense Ptt takibinde 600gr görünüyor.
Umarim bir aksilik yoktur ama ağırlık konusu çok kritik olmayabilir. Benim daha önce olduğundan hafif veya ağır yazılan çok gönderim oldu. Problemsiz de ulaştı.

Paketler, tam 6 gunde sag salim ulasti... sag olsunlar bir iki küçük jest de yapmışlar :) gentleman is not only a word, its a soul still lives on...

Ekli dosyalar

• 20200817_111420-02.jpeg
    20200817_111420-02.jpeg
    178.5 KB · Görüntüleme: 91
  • 20200817_111052-01.jpeg
    20200817_111052-01.jpeg
    177.7 KB · Görüntüleme: 87
Afiyet olsun abi :) bardakta güzelmişz

Benim siparişimi takipsiz göndermişler :) böyle tutarsız firmalar da nedense hep İngiltere'den (hasbean) çıkıyor :)

Geri