• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Gentleman Baristas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginç, ben hiç sormamıştım bile... kaç paket?
7 Paketti. Ben de sormadım ama gönderi bilgisi geldi takip numarası gelmeyince sordum takipli değildi gönderi demişler... Neye göre takipli neye göre takipsiz oluyor acaba :)

bilemedim doğrusu, zaten tek bir standart kargo tercihleri var... bana kıyak geçmişler herhalde :) satın aldıktan hemen sonra görüntü buydu...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200820-145520_Chrome.jpg
    Screenshot_20200820-145520_Chrome.jpg
    58.1 KB · Görüntüleme: 33
bilemedim doğrusu, zaten tek bir standart kargo tercihleri var... bana kıyak geçmişler herhalde :) satın aldıktan hemen sonra görüntü buydu...
Bana da bu şekilde geldi ama alttaki takip no olan yer yoktu o sebeple sordum ben de. 1 haftada gelir diyorlar bakalım haftaya artık göreceğiz. Ben de dedim ki arkadaşlarim sipariş verdi onlara takipli gönderildi benim ki niye takipsiz. Merak ediyorum ne açıklama yapacak gentilmenler :)

Bana da bu şekilde geldi ama alttaki takip no olan yer yoktu o sebeple sordum ben de. 1 haftada gelir diyorlar bakalım haftaya artık göreceğiz. Ben de dedim ki arkadaşlarim sipariş verdi onlara takipli gönderildi benim ki niye takipsiz. Merak ediyorum ne açıklama yapacak gentilmenler :)
Bir de 7 paket yani. 1-2 pakette değil. 7 tane paketi takipsiz yollamakta baya mantıksız geldi

Bir de 7 paket yani. 1-2 pakette değil. 7 tane paketi takipsiz yollamakta baya mantıksız geldi
İşin mantığı mantıksızlığından ziyade sanırım benden kaynaklanan özel bir durum var, normalde kargo seçeneklerinde takipli demiyor ve tek seçenekleri var... başka bazı kavurucularda aynı shipping firması için, royal mail, takipli olan seçenek için yanında takipli olduğu yazıyor, diğerinde ise hiç bir açıklama yazmıyor ki bunlarınkinde de yok... Ben de sipariş verdiğimde takipli olacağını düşünmemiştim ancak ne hikmetse takipli gönderdiler... sanırım Türkiye'den ilk kez birinin onlardan kahve alıyor olmasına(bunu onlar söyledi) ve sipariş geçmeden önceki samimi diyaloglara karşılık bana bir jest yapmışlar... Ben durumu gruba böyle yansıtınca haliyle bilmeden o yönde bir beklenti oluşmasına neden oldum galiba...

İşin mantığı mantıksızlığından ziyade sanırım benden kaynaklanan özel bir durum var, normalde kargo seçeneklerinde takipli demiyor ve tek seçenekleri var... başka bazı kavurucularda aynı shipping firması için, royal mail, takipli olan seçenek için yanında takipli olduğu yazıyor, diğerinde ise hiç bir açıklama yazmıyor ki bunlarınkinde de yok... Ben de sipariş verdiğimde takipli olacağını düşünmemiştim ancak ne hikmetse takipli gönderdiler... sanırım Türkiye'den ilk kez birinin onlardan kahve alıyor olmasına(bunu onlar söyledi) ve sipariş geçmeden önceki samimi diyaloglara karşın bana bir jest yapmışlar... Ben durumu gruba böyle yansıtınca haliyle o yönde de bir beklenti oluşmasına neden oldum galiba...
Ilk gönderdikleri kişi ile bizi ağlarına düşürdüler :) İngilizler bu işi biliyor:)

@mimds Denizhan abi avatarı değiştirmişsin :).

Geri