• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery Ankara Atölyesi

Firma
tetranroastery
Daha fazla  
Firma
tetranroastery
Herkese merhabalar

Bu ay toplu tadım etkinliği başlığında duyurduğumuz fakat ülkemizde yaşanan felaketlerden dolayı sessiz sedasız ertelediğimiz “Tetra N Roastery Ankara Atölyesi”ni sizlere duyurmak istiyoruz. 4 Mart günü saat 15:00’de Cebeci’deki atölyemizde sizleri ağırlamak istiyoruz.

Peki atölyede neler olacak?

Başkent Ankara’nın değerli kahve kavurucusu Zümrüt Karaca’nın da bizlere eşlik edeceği atölyede, bütün seçkimizi hep birlikte tadacağız. Tarif paylaşımları ve demleme tüyolarının yanı sıra, kahve kavurma profilleri üzerine hem teknik bilgiler paylaşacağız hem de o esnada sizlerle birlikte kahve kavuracağız. Tabi ki bolca kahvenin tüketileceği bu atölyemiz de sık sık soru – cevap bölümleri de olacak.

Önemli diğer bir noktayı belirtelim: Etkinliğimiz tamamen ücretsizdir. Herhangi bir katılım şartı yoktur. Gelebilmeniz yeterli 😊

Etkinliğin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır. Bu başlık altında katılacakların adınızı ve soyadınızın baş harfini yazarak “katılıyorum” yazmaları liste oluşturmamız için yeterli olacaktır.

Etkinlik ile ilgili bilgiler:
Tarih : 4 Mart 2023 Cumartesi
Saat : 15:00
Adres: Erzurum, Dumlupınar Cd. No: 38/B, 06600 Çankaya/Ankara (Cebeci, Eski Cebeci Stadyumu yanı)

Ankara'dan sevgilerle

Son düzenleme:
Hiç kaçırmam
Bu başlık altında katılacak kişilerin isimlerini ve soy isimlerinin baş harflerini yazarak “katılıyorum” yazmaları liste oluşturmamız için yeterli olacaktır.
Emre S.
Karışıklık olmasın diye Anne kızlık soyadı 1. ve 5. harfleri z - z
Katılıyorum:)

Son düzenleme:
TE katılıyorum

Merhabalar tabi sadece baş harfleri de yazabilirsiniz ama

Örneğin: "Sefer D. katılıyorum"

şeklinde yazmanız da iyi olacaktır. Kontenjanı tuttuğumuz için sorun olmaz tekrar gözüken içerikler ama yine de genel olarak ufak bi bilgilendirme yapalım dedik ☺️

adınızı ve soyadınızın baş harfini yazarak
Bu şekilde güncelledik 😊

Özgür K. ben de katılmak isterim

Son düzenleme:
Yüksel B.

Katılıyorum.

Geri