Hemen sipariş vereyimefsane:
![]()
Elektronik Terazi Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Elektronik Terazi ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Elektronik Terazi modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hemen sipariş vereyimefsane:
![]()
Elektronik Terazi ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Elektronik Terazi modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Selamlar, terazi için çok fazla bir para ayırmayı düşünmüyorum. Kahveye özel terazi neden alınmalıdır merak ettim. Yani bana ne avantaj sağlaması için bir terazi için 400 500 tl para vericem. Çeşitli internet sitelerinde 50 60tl lik ürünler satılıyor hangisini önerirsiniz. Teşekkürler..
Yalnız ürüne baktım da boyutu çok küçük diyorlar. Ürün elinizde mevcut mu? Mevcutsa server üzerinde nasıl duruyor bir görsel atabilir misiniz?efsane:
![]()
0.1g hassasiyetli olmasından başka önemli bir yanı yok. Fiyat arttıkça, zamanlayıcı, şarj edebilme, Bluetooth gibi özellikler geliyor. Şahsen ben AliExpress’ten aldığım zamanlayıcılı teraziyi kullanıyorum, ondan önce de efsane kaan tartı. Zamanlayıcı olmayınca biraz zor oluyor sadece.
Yalnız ürüne baktım da boyutu çok küçük diyorlar. Ürün elinizde mevcut mu? Mevcutsa server üzerinde nasıl duruyor bir görsel atabilir misiniz?