• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Terazi tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, terazi için çok fazla bir para ayırmayı düşünmüyorum. Kahveye özel terazi neden alınmalıdır merak ettim. Yani bana ne avantaj sağlaması için bir terazi için 400 500 tl para vericem. Çeşitli internet sitelerinde 50 60tl lik ürünler satılıyor hangisini önerirsiniz. Teşekkürler..

Bütçenizi en son ayırmanız gereken ekipman tartı. Kaan , Diheng diye geçen 0.1 gram hassasiyetli tartı işinizi görecektir.

Tartıda Bluetooth, dahili batarya, led, estetik vs arıyorsanız ve bütçeniz el veriyorsa diğerlerine bakılabilir.

Uzun yıllar Kaan marka kullandım sonra Timemore Basic Scale aldım.

0.1g hassasiyetli olmasından başka önemli bir yanı yok. Fiyat arttıkça, zamanlayıcı, şarj edebilme, Bluetooth gibi özellikler geliyor. Şahsen ben AliExpress’ten aldığım zamanlayıcılı teraziyi kullanıyorum, ondan önce de efsane kaan tartı. Zamanlayıcı olmayınca biraz zor oluyor sadece.

snake de önemli tabii :)

Ben de Rossmandan aldığım 1 gr lık tartıyu kullanıyordum. Sonradan kadınların çoğunlukla kullandığı bir alışveriş uygulamasından uygun fiyata bunu buldum. Wellanın boya karışımında kullanmak için sattığı tartı. 1 kiloya kadar 0,5 gr hassasiyette ölçüyor. Tabanı geniş, tartma bölümü geniş. Ayaktan değil de camın altındaki tek noktadan hesaplıyor. AA pil ile çalışıyor. Denk gelirseniz şansınızı deneyebilirsiniz.

Yalnız ürüne baktım da boyutu çok küçük diyorlar. Ürün elinizde mevcut mu? Mevcutsa server üzerinde nasıl duruyor bir görsel atabilir misiniz?

Server'lar genelde birazcık yanlardan taşacak şekilde durur üzerinde ama ekranı görecek kadar yer kalır. Bu ürün pişman etmez sizi; ileride yükseltmek isterseniz de mutfakta başka amaçlar için kullanacak şekilde yedek olarak ayırabilirsiniz.

Geri