• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Terazi tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

puspus

Üye
İsim
Yücel
Daha fazla  
İsim
Yücel
Espresso Makinesi
BFC Ela Junior
Değirmen
Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
Ekipmanlar
V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Ümraniye-Dudullu
Aliexpressten alıp beklemek de var ama kısa yoldan buralarda bulabileceğim terazi tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Nette şunu buldum ama aliexpress ürününe benziyor, kullanan var mı?

Aynı ürünü kullanıyorum, vergi dahil 75₺’ye gelmişti. Çok memnunum.

Alideki fiyatı baya uygunmuş.en iyisi siparişi geçip sabretmek gibi görünüyor, teşekkürler tavsiyeleriniz için.

245 TL bana biraz fazla geldi. Aceleniz yoksa şu tarz bir şey alabilirsiniz. Sonra da Aliexpress vs üzerinden kronometreli bir tartı alabilirsiniz. Timemore basic kullanıyorum, tavsiye ederim. Diğer arkadaşların paylaştığı tartılar da gayet güzel ve iş görecektir.

sanırım forum da bir tane Hario satılıyor. Bakmak isteyebilirsiniz.

245 TL bana biraz fazla geldi. Aceleniz yoksa şu tarz bir şey alabilirsiniz. Sonra da Aliexpress vs üzerinden kronometreli bir tartı alabilirsiniz. Timemore basic kullanıyorum, tavsiye ederim. Diğer arkadaşların paylaştığı tartılar da gayet güzel ve iş görecektir.

sanırım forum da bir tane Hario satılıyor. Bakmak isteyebilirsiniz.

Ben ilk attığınız linkteki tartıyı iki farklı satıcıdan almıştım hepsi aynı üründür zaten diye dikkat etmeden. Knmaster "marka" olan kesinlikle daha üstün bir üründü, o yüzden o tartılardan satın alırken dikkatli olmak gerekir kesinlikle kalite fatkı var.

Ben ilk attığınız linkteki tartıyı iki farklı satıcıdan almıştım hepsi aynı üründür zaten diye dikkat etmeden. Knmaster "marka" olan kesinlikle daha üstün bir üründü, o yüzden o tartılardan satın alırken dikkatli olmak gerekir kesinlikle kalite fatkı var.

Farklı marka isimleri altında satılan bir ürün. Teşekkürler paylaşımınız için. Arkadaşlara satın alırken fikir verecektir.

Şimdilik aliezpresten sipariş verip gelene kadar evdeki tutarsız kenwoodla devam etmek en sağlamı olacak sanırım. teşekkürler yorumlar için.

bunu sipariş ettim.mart 15 diyor bakalım inşallah daha erken elime ulaşır.
Hocam Hayırlı olsun, Son siparişim 12 günde teslim oldu sanki eskisi kadar gecikmiyor artık siparişler hatta virüs davasına daha az yoğunluk vardır inş en kısa zamanda elinize ulaşır

IMG_20200316_140627.jpgIMG_20200316_140649.jpg

Tartim bugün elime ulaştı.
Gayet güzel.evdeki tartı iyice sapitmaya başlamıştı.
Video da var espresso makinesinin önüne koydum cok sağlıklı olmadı ama youtuba ekler koyarım.

Selamlar, terazi için çok fazla bir para ayırmayı düşünmüyorum. Kahveye özel terazi neden alınmalıdır merak ettim. Yani bana ne avantaj sağlaması için bir terazi için 400 500 tl para vericem. Çeşitli internet sitelerinde 50 60tl lik ürünler satılıyor hangisini önerirsiniz. Teşekkürler..

Selamlar, terazi için çok fazla bir para ayırmayı düşünmüyorum. Kahveye özel terazi neden alınmalıdır merak ettim. Yani bana ne avantaj sağlaması için bir terazi için 400 500 tl para vericem. Çeşitli internet sitelerinde 50 60tl lik ürünler satılıyor hangisini önerirsiniz. Teşekkürler..

efsane:

0.1g hassasiyetli olmasından başka önemli bir yanı yok. Fiyat arttıkça, zamanlayıcı, şarj edebilme, Bluetooth gibi özellikler geliyor. Şahsen ben AliExpress’ten aldığım zamanlayıcılı teraziyi kullanıyorum, ondan önce de efsane kaan tartı. Zamanlayıcı olmayınca biraz zor oluyor sadece.

0.1g hassasiyetli olmasından başka önemli bir yanı yok. Fiyat arttıkça, zamanlayıcı, şarj edebilme, Bluetooth gibi özellikler geliyor. Şahsen ben AliExpress’ten aldığım zamanlayıcılı teraziyi kullanıyorum, ondan önce de efsane kaan tartı. Zamanlayıcı olmayınca biraz zor oluyor sadece.
Eğer iyice abartmayı düşünürsem alırım gibi bu ek özellikli tartılardan. Akıllı bileklikteki sayaç da işimi görür bence.

Geri