• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Williams'ın sitesine bakıyorum da 6 çeşit kahvesi var espresso tipine rastlamadım . keşke sitesine bakıp oy verseydim . yine göz bağlı gitti . yani null da ki gibi bir ayrım yapılması lazım filtre ve espresso olarak . umarım düzeltirler .

Williams'ın sitesine bakıyorum da 6 çeşit kahvesi var espresso tipine rastlamadım . keşke sitesine bakıp oy verseydim . yine göz bağlı gitti . yani null da ki gibi bir ayrım yapılması lazım filtre ve espresso olarak . umarım düzeltirler .
Bazıları ayrıma karşı :) Williams öyle mi bilmiyorum. Bir çekirdeğin en iyi kavrulduğu hali espresso ve filtredan her ikisi için de en iyidir anlayışı.

Omni olmadığını düşünüyorum/umuyorum. Zira omni kavrum çekirdeklerle aram hiç yoktur ama CoffeeNutz’ın Worka’sını epey beğenmiştim. Güzel neticeye omni kavrum ile ulaştıysam eğer o zaman kanaatimi yeniden gözden geçirmem gerek 😀
sitelerinde espresso için bir ayrım göremedim, daha önce forumda @Ömer Aydın 'ın espresso için Burundi Honey önerdiğini hatırlıyor gibiyim, o kahvede de satın alımda espresso gibi bir seçenek bulunmuyor. belki @Ömer Aydın aydınlatır bizi?

sitelerinde espresso için bir ayrım göremedim, daha önce forumda @Ömer Aydın 'ın espresso için Burundi Honey önerdiğini hatırlıyor gibiyim, o kahvede de satın alımda espresso gibi bir seçenek bulunmuyor. belki @Ömer Aydın aydınlatır bizi?
bence kesinlikle omni. Çünkü;

hem espresso , hemde filtre kahve çekirdeleri alma imkanı olduğundan, ve espresso çekirdeklerinde şu ana kadar çok memnun kaldığım fiyatlarınında görece :) uygun olduğunu düşündüğüm kimmacoffee ya oy verdim.

Farklı bir başlıkta üyelerimizin katılımıyla OMNİ konusunun tartışılması bilgilendirici olur.
Kısaca bence, bir şef baharatları doğru kullanarak gurmelerin başını döndürebilir. Bu şefin imzasıdır, spesiyalidir. Ama her menünün aynı imza ile yapılması doğru olmayacaktır. Kavurmacılarımız da omni tarifeleriniyle kendi imzalarını ayrı bir menü ile sunmalıdır. Zira hepsine aynı tarife uygulamak kavurmacı açısından ancak rahatlığın tatlılığıdır. Tüketiciye kendi konforunu dayatmaktır.

bundan etkilenecekseniz etkileniverin hocam bir şey olmaz daha bilinçli oy veririz.. :)

şahsi tecrübem espresso için kavrum espresso olmayan her çekirdekte o dolgun akışı göremedim, bu yüzden aldığım keyif azaldı :(
şimdiye kadar omni seçilen kavurucuda oldu o zaman böyle şeyler konuşulduğunu hiç hatırlamıyorum ki bir firmayı savunmak için yazmıyorum beni bilen biliyor zaten :) ocak ayı anketiydi sanırım kahve fabrikası seçilecekken sonradan oylar etkilendi diye iptal edilmişti seçim.
benim etkilenip etkilenmemem önemli değil standart bir üyeyim forumda yanlız anketin bitimine son 1-2gün kala aaa bu kavurucu omni kavuruyor diye sanki hiç bilinmeyen birşeymiş gibi birşeyler söylemek etik değil bana göre .saygılar.

Geri