• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Technivorm Moccamaster Filtre Kahve Makinesi

Hocam tchinodakileri görmüştüm ama onlar espresso makineleri içinmiş filtre için Bulamadım
universal olan türkiyede yok sanıyorum. sirke, sitrik asit, soda içermeyen solüsyonları kullanın diye uyarıyor moccamaster ama durgolda sulfamik *asit var :)

*sulfamik yerine sitrik yazmışım, sitrik asit kullanmayın bakır üzerinde tabaka oluşturup tadı etkilediği konusunda uyarıyor üretici

Son düzenleme:
Selamlar
Evde sürekli filtre kahve kullanıyoruz yaklaşık günlük 120 gr kadar kahve makinası olarak moccamaster select modeli var elektrikli ögütücü olarak ne tavsiye edersiniz max bütce 2000-2500

moccamaster ı clever dripper gibi kullanma konusunda görüşleriniz nedir? sadece tabi su ısıtma işini kolaylaştırmış oluyoruz. yoksa clever dripper gibi karafı çıkararak immersion yöntem ile yukarı tarafta bekletip demledikten sonra karafı takıp kahvemizi elde edebiriz diye düşündüm. tek soru işareti acaba akış hızı belki clever dan yavaş/hızlı olacağı için istediğimiz sonuca ulaşamayabiliriz.

moccamaster ı clever dripper gibi kullanma konusunda görüşleriniz nedir? sadece tabi su ısıtma işini kolaylaştırmış oluyoruz. yoksa clever dripper gibi karafı çıkararak immersion yöntem ile yukarı tarafta bekletip demledikten sonra karafı takıp kahvemizi elde edebiriz diye düşündüm. tek soru işareti acaba akış hızı belki clever dan yavaş/hızlı olacağı için istediğimiz sonuca ulaşamayabiliriz.
Olur sorun yok.Moccamaster’ın deliği geniş

Merhabalar, moccamaster ile yaptığım demlemelerde kahvede ilk kullandığım zamanlardaki berraklığı bulamıyorum maalesef. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba?

Merhabalar, moccamaster ile yaptığım demlemelerde kahvede ilk kullandığım zamanlardaki berraklığı bulamıyorum maalesef. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba?
yaklaşık 100 demleme sonunda kireç temizlemesi yapmanızı öneririm kahvelerinizde veya kullandığınız suda sorun olabilir mi ?
hergün kullanıyorum bazen kahvenın kendısınden bulanıklık olabılıyor o ayrı :)

yaklaşık 100 demleme sonunda kireç temizlemesi yapmanızı öneririm kahvelerinizde veya kullandığınız suda sorun olabilir mi ?
hergün kullanıyorum bazen kahvenın kendısınden bulanıklık olabılıyor o ayrı :)
İlk zamanlar hangi kahve ile yapıyosam yine onunla yapıyorum bitiremedim kahveyi 5 aylık makine. Daha 100 lü filtresi dahi bitmedi. Ama yarısından daha fazlayken daha bulanıklaşmaya başladı :( her ay yapın diye bir şeyler bile okumuştum ama makineye zarar vermeyecek bir kireç çözücü de bulamadım :( onu da yapamıyorum.

İlk zamanlar hangi kahve ile yapıyosam yine onunla yapıyorum bitiremedim kahveyi 5 aylık makine. Daha 100 lü filtresi dahi bitmedi. Ama yarısından daha fazlayken daha bulanıklaşmaya başladı :( her ay yapın diye bir şeyler bile okumuştum ama makineye zarar vermeyecek bir kireç çözücü de bulamadım :( onu da yapamıyorum.
benden cok daha tecrubeli kullanıcılar var forumda onların fıkrı benım ıcınde önemlı cevap verırler onlarda. Aynı kahve derken 5 ay once aldıgınız kahve mı yoksa bıttıkce aynı kahveyı mı alıyorsunuz ve kullandıgınız kahveyı merak ettım

5 ay önceki kahve, içmeye kıyamıyorum 😀 bayatlatıyorum böyle böyle kahveleri. Kungpow toplu alım olmuştu oranın kahveleri, sevmiştim baya çok da fazla kahve değiştiriyorlar çoğu şu an yok

Bu kireç çözücüyü kullanıyorum. Öncesinde uzun zaman çeşitli mutfak eşyalarımızda kullandığımız bir ürün herhangi bir zararını görmedik. "Özel" ürünlere çok fazla para vermeye gerek yok bence, yine de ytd :D

Bu kireç çözücüyü kullanıyorum. Öncesinde uzun zaman çeşitli mutfak eşyalarımızda kullandığımız bir ürün herhangi bir zararını görmedik. "Özel" ürünlere çok fazla para vermeye gerek yok bence, yine de ytd :D

Siz denediğiniz için bu marka adına konuşmuyorum ama rastgele bir kireç sökücü kullanmamak gerek, bakıra zarar verebilir.

Geri