Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Konchero almamis olsam kesin alırdım bunu.Bu fiyata muhteşem gerçekten.Eger termostat konchero ile ayniysa hic dusunmeyin isi stabilitesi çok çok iyi.Tek problemi akış ve malzeme kalitesi.
Şu anda elektrikli kettle olarak 4 adet ürün var Türkiye'den alabileceğiniz:
- Konchero - 700 TL
- Tchibo - Kuponla 600 TL
- Brewista Smart Pour Kettle - https://www.espressoperfetto.com/urun/brewista-smart-pour-kettle-1-2-litre - 1650 TL
- Fellow Stagg EKG
Kısacası 700 TL'ye Konchero var.Dediğim gibi bende ikisi de var.Bu ürün açık ara çok daha iyi.Daha iyisini isterseniz o da Brewistanın ürünü.Onun da fiyatı 1650 TL
Sonuç olarak bu ürünün bu fiyata rakibi yok şu anda.Eğer beklerim derseniz Gelbura Timemore kettle getirecek ama onun da fiyatı belli değil henüz.
Deneyen varmı bilmiyorum ama bir de böyle kopya fellow var konchero marka
![]()
Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 L, Elektrikli, Siyah Fiyat
Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 L, Elektrikli, Siyah en uygun fiyatla cafemarkt güvencesiyle hemen al!www.cafemarkt.com
Felicita’da var bir kaç yerde, 1349TL’ye. 595 TL’ye Tchibo olmasa bunu düşünürdüm.Şu anda elektrikli kettle olarak 4 adet ürün var Türkiye'den alabileceğiniz:
- Konchero - 700 TL
- Tchibo - Kuponla 600 TL
- Brewista Smart Pour Kettle - https://www.espressoperfetto.com/urun/brewista-smart-pour-kettle-1-2-litre - 1650 TL
- Fellow Stagg EKG
Kısacası 700 TL'ye Konchero var.Dediğim gibi bende ikisi de var.Bu ürün açık ara çok daha iyi.Daha iyisini isterseniz o da Brewistanın ürünü.Onun da fiyatı 1650 TL
Sonuç olarak bu ürünün bu fiyata rakibi yok şu anda.Eğer beklerim derseniz Gelbura Timemore kettle getirecek ama onun da fiyatı belli değil henüz.
Akış konusunda çok mu kötü? yani kettle da akış kontrolü önemlidir o yuzden mantıklı bir satın alınma olmaz.Doğru mu anlıyorum?hayırlı olsun, yaklaşık 8 - 9 ay önce almıştım, akış konusu hariç iyidir... bazen ayarladığınız ısının 1 - 2 derece üstüne çıkar ama en azından ekranında görürsünüz...
Akış konusunda çok mu kötü? yani kettle da akış kontrolü önemlidir o yuzden mantıklı bir satın alınma olmaz.Doğru mu anlıyorum?
Yahu tam bunu yazıyordum oglen deprem oldu ben napıyorum diyip bıraktım oyle kaldiBen de almıştım bu kettledan, bir deneme yaptım gelince. Sıcaklık ayarlaması konusunda buradaki arkadaşların belirttiği gibi gayet başarılı ve yeterli bence de. Ancak döküm konusunda sadece hızlı olması değil sorun. Ucunun yapısı yüzünden, yani ucunun kısa olması yüzünden döküşü yukarıdan yapmak zorunda kalıyorsunuz. Yukarıdan yapmak istemediğinizde kettleın ucu v60a çarpıyor malesef. Yani konfor konusunda benim hoşuma gitmedi. Alçak döküş yaparken drippera çarpma eğiliminde olması hoş değil.
Yurtdışı forumlarda da aynı şikayetler var. Fiş çekmeden kapanmıyor maalesef.Kettle'ı kapatmayı beceremedim bir türlü.Fişini çekmeden kapatabilen var mı?
Yahu tam bunu yazıyordum oglen deprem oldu ben napıyorum diyip bıraktım oyle kaldi
Aynen oyle akiş hizi sorun degil yavas hareket edersin alişirsin falan diyorlar o iş oyle değil.El becerisiyle alakasi yok.Yavas akitmasiniçin hafif açi vermek lazim o zamanda cound effect di sanırım ondan oluyor.Su direkt geriye kaçiyor.Bu yuzden akis sinirlayici alacagim.
İngiltereden bir arkadaştan haber bekliyorum. Olumlu bir cevap gelirse 5-6 tane ya da kaç talep olursa o kadar getirtebilirim hasbean ‘den.Yurtdışından almayı düşünüyorsanız, başka isteyen de olursa toplu şekilde alıp en azından kargoyu da paylaşarak ucuza getirebiliriz.
Benim arkadaşa aldirdim ben de baya oldu.Geldi mi gelmedi mi sorayim bir ara zamanim olmadı.Eger olmazsa alabilirizYurtdışından almayı düşünüyorsanız, başka isteyen de olursa toplu şekilde alıp en azından kargoyu da paylaşarak ucuza getirebiliriz.
İngiltereden bir arkadaştan haber bekliyorum. Olumlu bir cevap gelirse 5-6 tane ya da kaç talep olursa o kadar getirtebilirim hasbean ‘den.
2 senedir arada yoklama çekiyorum hanıma ama her seferinde aynı bakış. Bir türlü alamadık gitti10 gündür gidip geliyorum, alsam mı almasam mı diye. , yurtdışı kullanıcı yorumları da kötü değil. döküş için Koncheroya yapılan modifiye gidi modifiye yapıp akışı azltanlar da var.
700tl. fiyat güzel, hali hazırda kaz boyunlu demlik var ama alsam evin reisine ne derim o bana ne der onu düşünüyorum![]()