• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Elektrikli Sıcaklık Ayarlı Kaz Boyunlu Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konchero almamis olsam kesin alırdım bunu.Bu fiyata muhteşem gerçekten.Eger termostat konchero ile ayniysa hic dusunmeyin isi stabilitesi çok çok iyi.Tek problemi akış ve malzeme kalitesi.

Kettle bugün elime ulaştı, kahve demlemedim ama akış ve sıcaklık kontrolü yaptım.
akış biraz hızlı evet ama el alışkanlığınız var ise önceden kaz boyunlu bir demlik kullanmış iseniz kendiniz akışı ayarlayabilirisniz. tabi ilerleyen zamanlarda bir akış kısıtlayıcı pek bi ala olur.
sıcaklık kontrolü de bence gayet başarılı ve hızlı.
aklımda aliexpressten muadil bir ürün almak vardı ama vergi vs. ile birlikte en az 600-700 tl tutan bedelleri düşününce hem garantli bir ürünü böyle bir fiyata almak bence çok iyi.

hayırlı olsun, yaklaşık 8 - 9 ay önce almıştım, akış konusu hariç iyidir... bazen ayarladığınız ısının 1 - 2 derece üstüne çıkar ama en azından ekranında görürsünüz...

Şu anda elektrikli kettle olarak 4 adet ürün var Türkiye'den alabileceğiniz:

- Konchero - 700 TL
- Tchibo - Kuponla 600 TL
- Brewista Smart Pour Kettle - https://www.espressoperfetto.com/urun/brewista-smart-pour-kettle-1-2-litre - 1650 TL
- Fellow Stagg EKG

Kısacası 700 TL'ye Konchero var.Dediğim gibi bende ikisi de var.Bu ürün açık ara çok daha iyi.Daha iyisini isterseniz o da Brewistanın ürünü.Onun da fiyatı 1650 TL

Sonuç olarak bu ürünün bu fiyata rakibi yok şu anda.Eğer beklerim derseniz Gelbura Timemore kettle getirecek ama onun da fiyatı belli değil henüz.

- Konchero - 700 TL
- Brewista Smart Pour Kettle - https://www.espressoperfetto.com/urun/brewista-smart-pour-kettle-1-2-litre - 1650 TL
- Fellow Stagg EKG

Kısacası 700 TL'ye Konchero var.Dediğim gibi bende ikisi de var.Bu ürün açık ara çok daha iyi.Daha iyisini isterseniz o da Brewistanın ürünü.Onun da fiyatı 1650 TL

Sonuç olarak bu ürünün bu fiyata rakibi yok şu anda.Eğer beklerim derseniz Gelbura Timemore kettle getirecek ama onun da fiyatı belli değil henüz.

Hocam öyle bir anlattın ki 1 aylık koncheroyu satıp aldirtcan simdi Tchibo yu:)

- Konchero - 700 TL
- Fellow Stagg EKG

Felicita’da var bir kaç yerde, 1349TL’ye. 595 TL’ye Tchibo olmasa bunu düşünürdüm.

hayırlı olsun, yaklaşık 8 - 9 ay önce almıştım, akış konusu hariç iyidir... bazen ayarladığınız ısının 1 - 2 derece üstüne çıkar ama en azından ekranında görürsünüz...
Akış konusunda çok mu kötü? yani kettle da akış kontrolü önemlidir o yuzden mantıklı bir satın alınma olmaz.Doğru mu anlıyorum?

Akış konusunda çok mu kötü? yani kettle da akış kontrolü önemlidir o yuzden mantıklı bir satın alınma olmaz.Doğru mu anlıyorum?

Alışırsınız. Daha iyi olduğu söylenen Kettlelar 1500 tl ve üzeri.

Ben de almıştım bu kettledan, bir deneme yaptım gelince. Sıcaklık ayarlaması konusunda buradaki arkadaşların belirttiği gibi gayet başarılı ve yeterli bence de. Ancak döküm konusunda sadece hızlı olması değil sorun. Ucunun yapısı yüzünden, yani ucunun kısa olması yüzünden döküşü yukarıdan yapmak zorunda kalıyorsunuz. Yukarıdan yapmak istemediğinizde kettleın ucu v60a çarpıyor malesef. Yani konfor konusunda benim hoşuma gitmedi. Alçak döküş yaparken drippera çarpma eğiliminde olması hoş değil.

Ben de almıştım bu kettledan, bir deneme yaptım gelince. Sıcaklık ayarlaması konusunda buradaki arkadaşların belirttiği gibi gayet başarılı ve yeterli bence de. Ancak döküm konusunda sadece hızlı olması değil sorun. Ucunun yapısı yüzünden, yani ucunun kısa olması yüzünden döküşü yukarıdan yapmak zorunda kalıyorsunuz. Yukarıdan yapmak istemediğinizde kettleın ucu v60a çarpıyor malesef. Yani konfor konusunda benim hoşuma gitmedi. Alçak döküş yaparken drippera çarpma eğiliminde olması hoş değil.
Yahu tam bunu yazıyordum oglen deprem oldu ben napıyorum diyip bıraktım oyle kaldi :)
Aynen oyle akiş hizi sorun degil yavas hareket edersin alişirsin falan diyorlar o iş oyle değil.El becerisiyle alakasi yok.Yavas akitmasiniçin hafif açi vermek lazim o zamanda cound effect di sanırım ondan oluyor.Su direkt geriye kaçiyor.Bu yuzden akis sinirlayici alacagim.

Yahu tam bunu yazıyordum oglen deprem oldu ben napıyorum diyip bıraktım oyle kaldi :)
Aynen oyle akiş hizi sorun degil yavas hareket edersin alişirsin falan diyorlar o iş oyle değil.El becerisiyle alakasi yok.Yavas akitmasiniçin hafif açi vermek lazim o zamanda cound effect di sanırım ondan oluyor.Su direkt geriye kaçiyor.Bu yuzden akis sinirlayici alacagim.

Yurtdışından almayı düşünüyorsanız, başka isteyen de olursa toplu şekilde alıp en azından kargoyu da paylaşarak ucuza getirebiliriz.

Yurtdışından almayı düşünüyorsanız, başka isteyen de olursa toplu şekilde alıp en azından kargoyu da paylaşarak ucuza getirebiliriz.
İngiltereden bir arkadaştan haber bekliyorum. Olumlu bir cevap gelirse 5-6 tane ya da kaç talep olursa o kadar getirtebilirim hasbean ‘den.

Arkadaşlar akış sınırlayıcı ürün

İngiltereden bir arkadaşa getirtecem. Kaç kişi ister getirtsem? Bana özel mesaj yoluyla ulaşır mısınız bir adet belirleyeyim.

10 gündür gidip geliyorum, alsam mı almasam mı diye. , yurtdışı kullanıcı yorumları da kötü değil. döküş için Koncheroya yapılan modifiye gidi modifiye yapıp akışı azltanlar da var.
700tl. fiyat güzel, hali hazırda kaz boyunlu demlik var ama alsam evin reisine ne derim o bana ne der onu düşünüyorum :)
2 senedir arada yoklama çekiyorum hanıma ama her seferinde aynı bakış. Bir türlü alamadık gitti 😕

Geri