cagrierdogan
Barista
%10 indirimle 630 a aldım ben.
inşallah pişman olmam![]()
Güle güle kullanın, yorumlarınızı bekleriz.
%10 indirimle 630 a aldım ben.
inşallah pişman olmam![]()
Arkadaşlar ben bu kettle ı uzun zaman önce aldım ve epey kullandım, hatta hala iş yerinde kullanıyorum, genel olarak düzgün bir kettle, göstergeler vs gayet iyi ve sorunsuz ancak kaz boynu ağız tasarımı ve su akıtma kontrolü pek iyi değil, iyi sonuç almak için epey deneyim sahibi olmanız gerekiyor, yoksa özellikle de v60 ile stabil sonuçlar almanız zor, haberiniz olsun...
Arkadaşlar ben bu kettle ı uzun zaman önce aldım ve epey kullandım, hatta hala iş yerinde kullanıyorum, genel olarak düzgün bir kettle, göstergeler vs gayet iyi ve sorunsuz ancak kaz boynu ağız tasarımı ve su akıtma kontrolü pek iyi değil, iyi sonuç almak için epey deneyim sahibi olmanız gerekiyor, yoksa özellikle de v60 ile stabil sonuçlar almanız zor, haberiniz olsun...
Belki alt tabla ile gövdeyi birleştiren lehimler aleve dayanıksızdır,ya da alt tabla alev görünce kararıverir. İyice araştırmadan ocağa koymayın bence.Beşiktaş Akaretler'deki Tchibo mağazasından elektriklisi olmadığı için %20 indirimle fotoğraflardaki 240TL'ye ocaküstü modelini aldım. Paslanmaz çelik ama hem kutusunda, hem de kılavuzda gazlı-alevli ocaklarda kullanılmaz yazıyormuş sonradan farkettim, sadece elektrikli, indüksiyon gibi ocaklarda kullanılabiliyormuş maalesef. Kapasitesi de çok yüksek değil 800ml hatta 600ml falan olsa daha da iyi olurmuş ama benim hoşuma gitmişti.
Sanırım iade edeceğim ya da yinede ocakta kullansam mı diye düşünmüyorda değilim, ocakta kalacağı 5 dakika sadece.
Ekli dosyayı görüntüle 4532Ekli dosyayı görüntüle 4533Ekli dosyayı görüntüle 4534Ekli dosyayı görüntüle 4535
Teşekkürler abi bilgi için, yurtdışı forumları kurcaladağımda yanlış hatırlamıyorsam @Kahveciningalaksirehberi Teomanın Koncheroya yaptığı akış hızını azaltacak bir tıpa gibi bir şeyle iyi sonuç alındığını okudum.Arkadaşlar ben bu kettle ı uzun zaman önce aldım ve epey kullandım, hatta hala iş yerinde kullanıyorum, genel olarak düzgün bir kettle, göstergeler vs gayet iyi ve sorunsuz ancak kaz boynu ağız tasarımı ve su akıtma kontrolü pek iyi değil, iyi sonuç almak için epey deneyim sahibi olmanız gerekiyor, yoksa özellikle de v60 ile stabil sonuçlar almanız zor, haberiniz olsun...
Hario'nunkine taktım pas yaptıakış hızlı ise kirpi süzgeç takın, çok iyi yavaşlatıyor akışı.
Belki alt tabla ile gövdeyi birleştiren lehimler aleve dayanıksızdır,ya da alt tabla alev görünce kararıverir. İyice araştırmadan ocağa koymayın bence.
Ürün dün kargolandı, bugün elime ulaştı.Bende Konchero'nun ısı ayarlı kettle'ı da var.Bugün ikisini karşılaştırdım.
İki üründe STRIX termostat kullanıyor.Birbirinin yuvasına oturtulabiliyorlar.Bu ürünü alıp Konchero'nun yuvasına oturtup çalıştırabildim.Muhtemelen K-Type termokupl kullandıkları için okudukları değerler birebir aynı.Bana sorarsanız aynı fabrikada üretilmiş iki ürün de.
Tchibo'nun ürettirdiği kettle açık ara daha şık ve modern görünüyor.Döküşü Konchero ile birebir aynı.İstediğiniz dereceye ulaştığında sesli uyarı veriyor.Bu özellik Konchero da yok.
Bu ürünün 630 TL'ye alınabildiği yerde Konchero en fazla 450 TL eder bence
Ekli dosyayı görüntüle 4692Ekli dosyayı görüntüle 4691.
Hario'nunkine taktım pas yaptı![]()
Teşekkürler abi bilgi için, yurtdışı forumları kurcaladağımda yanlış hatırlamıyorsam @Kahveciningalaksirehberi Teomanın Koncheroya yaptığı akış hızını azaltacak bir tıpa gibi bir şeyle iyi sonuç alındığını okudum.
bi gelsin bakalım, akışına bi çözüm buluruz elbet.
Kodu kullanarak kettle ı aldım. 595 lira ya düştü iyi indirim oldu, tşekkür ederimBu arada Tchibo'da sadece kahveyle ilgili değil ING2020 kodu yazarsanız tüm ürünlerde %15 indirim var. Elektrikli kettle'de 595 TL'ye geliyor ben sipariş verdim.
Ayrıca sadece bugüne özel kargo ücretsiz.
açıkcası Tr de bulamadım. Yurtdışından gelecek biri olursa 4-5 tane getirtmeyi planlıyorum ben de. bir arkadaş Lelit içinden çıkan bir praçyaı kullanmış. gelbura'ya sormak lazım o parçadan ekstra bulunursa sorun çözülebilir de.Bu tarz bir akış kısıtlayıcıyı Türkiye'de bir satıcıdan bulma şansımız var mı acaba? Ben şimdiye kadar sadece yabancı bir siteden fazla sayıda alıp forumdaki kişilerle paylaşan birine rastlamıştım.
konudaki yazışmalardan anladığım f/p açısından iyi bir ürün olduğu yönünde. Dijital göstergeli, elektrikli indirimle yaklaşık 600 lira. Bu fiyata iyi özellikler günümüzdeBu kettle’ı almak istiyorum.Kullanıcılarından tavsiye niteliğinde ya da geridönüşleri hakkında bilgi rica edebilir miyim? Bu kettle’ı almalımıyım lütfen değerli yazarlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.