• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı önerisi

Ben E-Yogo Mall olandan almayı düşünüyorum arkadaş daveti yoluyla 50tllik kuponla o fiyata geliyor. Coupon center'dan bakabilirsiniz. Umarım sizin arkadaşlarınızın benimkilerden daha yardım severdir :ROFLMAO:

Arkadaşlar selam, yukarıda bahsedilen tartıyı kuponla yaklaşık 60tl'ye mal ettim. Sanırsam bu fiyatın içinde vergi de var, kullananlar memnun mu? Daha iyi bir alternatif yoksa onaylayacağım siparişi.

Arkadaşlar selam, yukarıda bahsedilen tartıyı kuponla yaklaşık 60tl'ye mal ettim. Sanırsam bu fiyatın içinde vergi de var, kullananlar memnun mu? Daha iyi bir alternatif yoksa onaylayacağım siparişi.
Aynı tartıyı 87 TL ye mal etmiştim 2-3 ay önce. Çok detaycı değilseniz işinizi gayet iyi görecektir. Bende timemore tartısı da var. Tabi ki timemore daha iyi ama bu paralara tam bir fiyat performans tartısı olarak görüyorum. Bozulsa da içimizin acımayacağı rakamlar sonuçta.

Güzel günlerde kullanın, beklentinizi çok yükseltmediğiniz sürece işinizi görecektir.

Eğer vergisi dahilse fiyata Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra Aras kargo ile dağıtıma çıkıyor bilginiz olsun.

Aliexpress'ten yeni kullanıcı kuponlarıyla 90 liraya gelen bir tartı almıştım 32 lira da gümrük çıktı. Tam 11 günde elime ulaştı. Türkiye'de Fujika ismi basılmış şekilde satılıyor, öte yandan Aliexpress'te Deko ismiyle de satılıyordu ama benim aldığım üründe herhangi bir marka etiketi yok. 120 küsür liraya gerçekten harika bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum ki 11 günde gelmesi de beni baya şaşırtmıştı.

Edit: Gönderinin editinde yer verilen tartıydı benim aldığımda zaten o kısmı sonradan görmüşüm

Malum tartıda Kaan tartıdaki gibi dara oynaması yaşıyor musunuz. Kaan tartıda çekirdekleri koyduğum kabı tartıp darasını alıyorum, kabı kaldırdığımda gösterdiği değer farklı oluyor. Bu da çekirdekleri tartarken sürekli değerin oynamasına sebep oluyor. Aynı problem malum tartıda da var mı?

Malum tartıda Kaan tartıdaki gibi dara oynaması yaşıyor musunuz. Kaan tartıda çekirdekleri koyduğum kabı tartıp darasını alıyorum, kabı kaldırdığımda gösterdiği değer farklı oluyor. Bu da çekirdekleri tartarken sürekli değerin oynamasına sebep oluyor. Aynı problem malum tartıda da var mı?
Kaan tartıda içinden çıkan pilleri mi kullanıyorsunuz? Belki garip gelecek ama Duracell, Varta gibi kaliteli pillerle ben o sorunu yaşamamıştım. Ama içinden çıkan pili kullandığımda sizin söylediğiniz şekilde sapmalar oluyordu.

Ben E-Yogo Mall olandan almayı düşünüyorum arkadaş daveti yoluyla 50tllik kuponla o fiyata geliyor. Coupon center'dan bakabilirsiniz. Umarım sizin arkadaşlarınızın benimkilerden daha yardım severdir :ROFLMAO:
Bu tartıyı almıştım, 10 günde geldi. Aras Kargo getirdi herhangi bir ek ücret ödemedim ama çalışmıyor aksi gibi. Pillerin yuvasının olduğu yerde lehim artığı kalmış. Satıcıyla görüştük video istedi. Bakalım ne olacak.

Güncelleme : firma yenisini göndereceğini söyledi.

Son düzenleme:
Belki fark eder diye Kodak pillerle değiştirdim ben de. Henüz çok kullanmadım değişimden sonra ama pek bir farkını göremedim.
Kodak pillerin kalite olarak birkaç çeşidi var, kaliteli modelini kullanıyorsanız ve sorun devam ediyorsa, sizin özelinizde çare pil değil.

BİM'de satılan piller 😁 Kaan tartıda onu kullanıyorum, evdeki pil gerektiren her şeyde onu kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Pilleri değiştirirken dikkat ettim herhangi bir pilden gelen akıntı görmedim. Bu bana tek başına yeterli aslında.

BİM'de satılan piller 😁 Kaan tartıda onu kullanıyorum, evdeki pil gerektiren her şeyde onu kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Pilleri değiştirirken dikkat ettim herhangi bir pilden gelen akıntı görmedim. Bu bana tek başına yeterli aslında.
Ben malum tartıda da pilin reaksiyon süresine etkisini okumuştum. Pil önemli 😬

Malum yeşil ekranlı çin tartılarından bir adet aldım ben de ama iş yerinde de bir setup oluşturmak istediğimden onu iş yerine götürüp eve biraz daha eli ayağı düzgün bir tartı almak istiyorum. Şu anda bütçemi 2000 lira bandındaki profesyonel tartılara harcamak da istemiyorum. Kafamda iki tartı var timemore blackmirror ve escobarista. İkisinin de inceleme videolarını seyrettim ama hala kararsızım. Escobarista fiyatı ve demleme profilleri ile black mirror da marka kalitesi ve tasarımıyla aklımı çeliyor. Ama benim için en önemli şey tepkime hızı. Hangisi daha hızlıdır ya da aralarında hissedilir bir tepkime hızı var mıdır kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Malum yeşil ekranlı çin tartılarından bir adet aldım ben de ama iş yerinde de bir setup oluşturmak istediğimden onu iş yerine götürüp eve biraz daha eli ayağı düzgün bir tartı almak istiyorum. Şu anda bütçemi 2000 lira bandındaki profesyonel tartılara harcamak da istemiyorum. Kafamda iki tartı var timemore blackmirror ve escobarista. İkisinin de inceleme videolarını seyrettim ama hala kararsızım. Escobarista fiyatı ve demleme profilleri ile black mirror da marka kalitesi ve tasarımıyla aklımı çeliyor. Ama benim için en önemli şey tepkime hızı. Hangisi daha hızlıdır ya da aralarında hissedilir bir tepkime hızı var mıdır kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Escobarista tartısı da markasız çin malı tartı aslında, benzerleri çok piyasada. O tartının kahve demleme için profil seçenekleri var ama tepki süresi düşük, malum tartılar gibi yani.
Timemore tartı öyle değil ama hissedilir bir tepkime hızı var. Tartılardaki en önemli özelliği tepki süresi olarak görür çoğu kişi :)

Kahvetrip incelemişti galiba Escobarista biraz yavaştı. Bu durumda belki DEKO tartı veya Black Mirror olabilir. Black Mirror şarj olabildiği için daha iyi bence olası pilden kaynaklı akıntı durumu yok olabilecek başka sorunları olur :ROFLMAO:

Merhaba arkadaşlar,
Elimde Deko tartı (hello scale dedikleri model) mevcut, iş yerinde kullanmak için de Knmasterın küçük tartısını almıştım. Başta aeropress ile kullanıyordum ve iş görüyordu bu küçük tartı. Daha sonra iş yerinde kullanmak için clever dripper aldım ve bu küçük tartının ölçüm yüzeyi yeterli gelmemeye başladı. Ben de kaan tartı vs. gibi ucuz bir şey almak yerine evimdeki dekoyu iş yerine götürüp ev için daha iyi bir tartı almayı düşündüm. Timemore black mirror şu an aliexpresste 40 dolara alınabiliyor, 350 liraya geliyor yaklaşık. Sizde değer mi yoksa gereksiz bir harcamama mı olur? :unsure: Benzer şekilde Deko tarzı tartılardan timemorea geçmiş birileri varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim.

Geri