Yarıştırmak lazım bunları![]()
Az önce merak edip denedim benim tartıda sorun yok gibi. 3 dakika süre telefon ile hep aynı ilerledi.
Enteresan halbuki ne zaman sorunlu bir şey olsa kesin beni bulurdu.
Yarıştırmak lazım bunları![]()
Ben E-Yogo Mall olandan almayı düşünüyorum arkadaş daveti yoluyla 50tllik kuponla o fiyata geliyor. Coupon center'dan bakabilirsiniz. Umarım sizin arkadaşlarınızın benimkilerden daha yardım severdir75 TL lik ürün linkini paylaşabilir misiniz?
Benim ücretsiz nakliyat bulabildiğim en ucuzu 118 lira kod dahil.
TRY 118.30 | LED ekran 3kg/0.1g damla kahve ölçeği elektronik ev pişirme araçları dijital mutfak terazisi zamanlayıcı ile https://a.aliexpress.com/_vqxU3L
Aynı tartıyı 87 TL ye mal etmiştim 2-3 ay önce. Çok detaycı değilseniz işinizi gayet iyi görecektir. Bende timemore tartısı da var. Tabi ki timemore daha iyi ama bu paralara tam bir fiyat performans tartısı olarak görüyorum. Bozulsa da içimizin acımayacağı rakamlar sonuçta.Arkadaşlar selam, yukarıda bahsedilen tartıyı kuponla yaklaşık 60tl'ye mal ettim. Sanırsam bu fiyatın içinde vergi de var, kullananlar memnun mu? Daha iyi bir alternatif yoksa onaylayacağım siparişi.
Verdim sipariş, teşekkür ederim.Aynı tartıyı 87 TL ye mal etmiştim 2-3 ay önce. Çok detaycı değilseniz işinizi gayet iyi görecektir. Bende timemore tartısı da var. Tabi ki timemore daha iyi ama bu paralara tam bir fiyat performans tartısı olarak görüyorum. Bozulsa da içimizin acımayacağı rakamlar sonuçta.
Kaan tartıda içinden çıkan pilleri mi kullanıyorsunuz? Belki garip gelecek ama Duracell, Varta gibi kaliteli pillerle ben o sorunu yaşamamıştım. Ama içinden çıkan pili kullandığımda sizin söylediğiniz şekilde sapmalar oluyordu.Malum tartıda Kaan tartıdaki gibi dara oynaması yaşıyor musunuz. Kaan tartıda çekirdekleri koyduğum kabı tartıp darasını alıyorum, kabı kaldırdığımda gösterdiği değer farklı oluyor. Bu da çekirdekleri tartarken sürekli değerin oynamasına sebep oluyor. Aynı problem malum tartıda da var mı?
Belki fark eder diye Kodak pillerle değiştirdim ben de. Henüz çok kullanmadım değişimden sonra ama pek bir farkını göremedim.Kaan tartıda içinden çıkan pilleri mi kullanıyorsunuz? Belki garip gelecek ama Duracell, Varta gibi kaliteli pillerle ben o sorunu yaşamamıştım. Ama içinden çıkan pili kullandığımda sizin söylediğiniz şekilde sapmalar oluyordu.
Bu tartıyı almıştım, 10 günde geldi. Aras Kargo getirdi herhangi bir ek ücret ödemedim ama çalışmıyor aksi gibi. Pillerin yuvasının olduğu yerde lehim artığı kalmış. Satıcıyla görüştük video istedi. Bakalım ne olacak.Ben E-Yogo Mall olandan almayı düşünüyorum arkadaş daveti yoluyla 50tllik kuponla o fiyata geliyor. Coupon center'dan bakabilirsiniz. Umarım sizin arkadaşlarınızın benimkilerden daha yardım severdir
![]()
9.75US $ 22% OFF|3kg/0.1g 5kg/0.1g damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile taşınabilir elektronik dijital mutfak terazisi yüksek hassasiyetli LCD elektronik terazi|Tartılar| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kodak pillerin kalite olarak birkaç çeşidi var, kaliteli modelini kullanıyorsanız ve sorun devam ediyorsa, sizin özelinizde çare pil değil.Belki fark eder diye Kodak pillerle değiştirdim ben de. Henüz çok kullanmadım değişimden sonra ama pek bir farkını göremedim.
Ben malum tartıda da pilin reaksiyon süresine etkisini okumuştum. Pil önemliBİM'de satılan pillerKaan tartıda onu kullanıyorum, evdeki pil gerektiren her şeyde onu kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Pilleri değiştirirken dikkat ettim herhangi bir pilden gelen akıntı görmedim. Bu bana tek başına yeterli aslında.
Escobarista tartısı da markasız çin malı tartı aslında, benzerleri çok piyasada. O tartının kahve demleme için profil seçenekleri var ama tepki süresi düşük, malum tartılar gibi yani.Malum yeşil ekranlı çin tartılarından bir adet aldım ben de ama iş yerinde de bir setup oluşturmak istediğimden onu iş yerine götürüp eve biraz daha eli ayağı düzgün bir tartı almak istiyorum. Şu anda bütçemi 2000 lira bandındaki profesyonel tartılara harcamak da istemiyorum. Kafamda iki tartı var timemore blackmirror ve escobarista. İkisinin de inceleme videolarını seyrettim ama hala kararsızım. Escobarista fiyatı ve demleme profilleri ile black mirror da marka kalitesi ve tasarımıyla aklımı çeliyor. Ama benim için en önemli şey tepkime hızı. Hangisi daha hızlıdır ya da aralarında hissedilir bir tepkime hızı var mıdır kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Kahvetrip incelemişti galiba Escobarista biraz yavaştı. Bu durumda belki DEKO tartı veya Black Mirror olabilir. Black Mirror şarj olabildiği için daha iyi bence olası pilden kaynaklı akıntı durumu yok olabilecek başka sorunları olurMalum yeşil ekranlı çin tartılarından bir adet aldım ben de ama iş yerinde de bir setup oluşturmak istediğimden onu iş yerine götürüp eve biraz daha eli ayağı düzgün bir tartı almak istiyorum. Şu anda bütçemi 2000 lira bandındaki profesyonel tartılara harcamak da istemiyorum. Kafamda iki tartı var timemore blackmirror ve escobarista. İkisinin de inceleme videolarını seyrettim ama hala kararsızım. Escobarista fiyatı ve demleme profilleri ile black mirror da marka kalitesi ve tasarımıyla aklımı çeliyor. Ama benim için en önemli şey tepkime hızı. Hangisi daha hızlıdır ya da aralarında hissedilir bir tepkime hızı var mıdır kullananlar yardımcı olursa sevinirim.