• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Tartı önerisi

ekşibirazsanki

İyi Bilinen Üye
İsim
Ümit
Selamlar
Şimdiki mutfak tartım ömrünü tamamlamak üzere
Yeni tartı arayışındayım
Hario ve timemore black mirror'a baktım
Fiyat olarak çok benzerler

Yada bu kadar para vermek yerine çin malı 0.01gr/3kg hassasiyetinde ki tartıyı mı tercih etmeliyim bilemedim.
https://www.kahvehanem.com.tr/urun/...sta-hassas-kahve-tartisi-v60-drip-timer-scale

Timemore ile ilgili endişem pilin eskimesi olayı. Tekrar değiştirme zahmetine pek girmek istemiyorum
Çin'den gelen ürün tr'de 270 lira. Diğer ikisinin yarı fiyatına
Hiçbirisi Bluetooth bağlantı imkanı, drip grafiği vermiyor zaten. Bu kadar fiyat farkına değer mi?
-------------------------------------------------------------------------------------
Aldıktan sonra edit:

HELLO(YİERYİ) TARTI İNCELEMESİ:
Screenshot_20210117-234443_Opera.jpg

-Tatının malzeme kalitesi vasat(timemore/hario'ya kıyasla)
-3kg ölçüm, 0.1gr hassasiyeti var
(500gr'a kadar 0.1gr, sonrasında 0.5gr)
-kronometre ve oto kapanma fonksiyonu mevcut
(Tek basışta başlar/durur, uzun başışta sıfırlanır)
-dokunmatik tepkisi fena değil
(güç tuşu için algılaması biraz yavaş ama diğer tuşların tepkisi hızlı. Bence bu artı sayılabilir)
-Tepki süresi timemore'a kıyasla biraz yavaş ama pour over için yeterli
-pilli olması benim açımdan avantaj
(ilerde batarya değişim problemi olmayacak)
-şu ana kadar bozulan bir fonksiyonu olmadı
Özetle ben memnunum. İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor
"Tartıya çok para vermek mantıklı gelmiyor"culardanım :)

Son düzenleme:
Timemore ile ilgili endişem pilin eskimesi olayı. Tekrar değiştirme zahmetine pek girmek istemiyorum
Çin'den gelen ürün tr'de 270 lira. Diğer ikisinin yarı fiyatına
Hiçbirisi Bluetooth bağlantı imkanı, drip grafiği vermiyor zaten. Bu kadar fiyat farkına değer mi?
Timemore tartı çok beğenildi ve önerildi diye biliyorum. Pille ilgili bir sıkıntı yaşayan var mı firmaya ve kullananlara sormak lazım.

timemore şık ve hızlı bir tartı. hario kullanan biri olarak biraz yavaş kaldığını söyleyebilirim rakamlar değişirken. ikisinden birini alacak olsam timemore alırım.

drip demleme yapıyorsanız 0.01 g hassasiyetinde herhangi bir tartı işinizi fazlasıyla görecektir. espresso için ise ebatlarını göz önüne almak lazım.

son v60 videosunda gördük ki Scott Rao bile kaan tartı kullanıyor :)

Timemore tartı çok beğenildi ve önerildi diye biliyorum. Pille ilgili bir sıkıntı yaşayan var mı firmaya ve kullananlara sormak lazım.

Ürün kalitelidir belki ama sonuçta pilin sınırlı döngüsü var

Ben 2 ay kadar önce TM aldım. Öncesinde Kaan kullanıyordum. Gayet memnunum üründen. Kaandan hızlı ayrıca auto-timer özelliği de var. Döküşe başladığınızda sayaç başlıyor.
Gelbura garantisi ile pilde sorun olursa değişim yapıyorlar ama yedek parça olarak pil yok. Daha önce bir arkadaşınki şişmişti. Açıp aynı akım voltajda pil taktı yola devam ediyor.

Ben de, en azından demlemelerde kendimi geliştirip daha iyisine ihtiyaç duyana kadar, yukarıdaki çinliyi satın aldım. Tecrübeli bir kahvesever olmadığım için ürün hakkında yorum yapamayacağım malesef. Bana kuponla 135'e mal oldu ve 11.11'de sipariş verdim 20.11'de teslim edildi. Ufak bir çalışma/sağlamlık kontrolü yaptım, sorun yoktu fakat daha fırsat bulup kullanamadım. Yarın nöbet sonrası bir demleme keyfi planlıyorum kısmetse😊

Ben de, en azından demlemelerde kendimi geliştirip daha iyisine ihtiyaç duyana kadar, yukarıdaki çinliyi satın aldım. Tecrübeli bir kahvesever olmadığım için ürün hakkında yorum yapamayacağım malesef. Bana kuponla 135'e mal oldu ve 11.11'de sipariş verdim 20.11'de teslim edildi. Ufak bir çalışma/sağlamlık kontrolü yaptım, sorun yoktu fakat daha fırsat bulup kullanamadım. Yarın nöbet sonrası bir demleme keyfi planlıyorum kısmetse😊
Bu tartıyı kastediyordum. Hassasiyet aynı 3 modelde de. Kullandıktan sonra yorumlarınızı beklerim :)

Bu tartıyı kastediyordum. Hassasiyet aynı 3 modelde de. Kullandıktan sonra yorumlarınızı beklerim :)
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. bende 0.01 gr/ 5 Kg. modeli var. sadece drip demlemeler yapıyorum. Forumda birçok kişi de kullanıyordur. İşinizi görebilecek bir ürün. ben memnunum. Şimdiye kadar çalışmamazlık yapmadı. tuşlu olduğu için tam basmayınca süre işlemeye başlamıyor. birkaç kez başıma geldi. Ama 11 kasım indirimleriyle timemore blackmirror siparişi verdim aliexpressten. Çünkü tartı her ne kadar 0.01 hassasiyet yazsa da 4-5 kahve çekirdeği koyduğunuzda algılamıyor. Belki farketmez diyebilirsiniz ama ben önemli olduğunu düşündüğüm için değiştiriyorum. Bu tartı hanıma geçecek :) Bu arada pili bir yıldır bitmedi. maşallahı var. Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz.

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. bende 0.01 gr/ 5 Kg. modeli var. sadece drip demlemeler yapıyorum. Forumda birçok kişi de kullanıyordur. İşinizi görebilecek bir ürün. ben memnunum. Şimdiye kadar çalışmamazlık yapmadı. tuşlu olduğu için tam basmayınca süre işlemeye başlamıyor. birkaç kez başıma geldi. Ama 11 kasım indirimleriyle timemore blackmirror siparişi verdim aliexpressten. Çünkü tartı her ne kadar 0.01 hassasiyet yazsa da 4-5 kahve çekirdeği koyduğunuzda algılamıyor. Belki farketmez diyebilirsiniz ama ben önemli olduğunu düşündüğüm için değiştiriyorum. Bu tartı hanıma geçecek :) Bu arada pili bir yıldır bitmedi. maşallahı var. Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz.

Algılama 2 gram sonrasında başlıyor galiba
Aynı şey hario ve timemore için de geçerliymiş anladığım kadarıyla

Hario Tartının Ucuzluk Kaan Tartılardan farkı yok. Alacaksanız Timemore Black Miror Öneririm. Gelbura getirdiğinde ilk alanlardanım baya bir süredir kullanıyorum gayet güzel hızlı ve sorunsuz bir tartı ayrıca çok şık :). Pil Olayına gelirsekte garantili ürün olduğu için herhangi bir sorunda direk değişimini sağlıyor firma.

Screenshot_20201125-141401_Opera.jpg

İlgilenen herkese teşekkürler :)
Bu tartıyı urban coffee'den aldım. Hızlı ve hassas bir tartı.
Malzeme kalitesi bir timemore değil. Fakat fazlasıyla uzun süre işimi görebilecek kapasitede

Timemore tartı Hepsiburada da indirimde 25 TL kuponla şuan 474 TL, bu tartı @Kahveciningalaksirehberi nin incelediği tartı mı? Su dökmeye başladığımızda oto tartar mı? Son olarak tavsiye eder misiniz? Kararsız kaldım escobarista tartısıyla bunun arasında

Timemore tartı Hepsiburada da indirimde 25 TL kuponla şuan 474 TL, bu tartı @Kahveciningalaksirehberi nin incelediği tartı mı? Su dökmeye başladığımızda oto tartar mı? Son olarak tavsiye eder misiniz? Kararsız kaldım escobarista tartısıyla bunun arasında

İncelemesi ve yorumlar da mevcut. Son versiyonlarında, belirttiğiniz otomatik tartmaya başlama fonksiyonu mevcut.

Bütçe el veriyorsa, şık ve güzel bir tartı. Bir senedir kullanıyorum.

Timemore'da otomatik başlatma var. Malzeme kalitesi benim aldığım bu çin malına göre daha iyi
Ecobaristayı bilmiyorum malesef.

Escobarista çevremizde alıp iade eden çok oldu memnun kalan görmedim pek.

Bu video gayet açıklayıcı olmuş kaan tartıya dewamke, timemore 300 lira bile olsa alınmaz sadece şekil. 100 grlamlık bloğu yanlış tartıyor, tek bean hassasiyeti bile yok leş
2 gr'dan sonra ölçmeye başlıyor ölçmeye timemore.
Bu bence bir hata değil. Fiyat olarak ben de çok para vermeme taraftarıyım
Fakat uzun dönemde bozulursa ucuz tartı timemore ile aynı maliyete denk gelebilir :)

Black friday gazina black mirror aldik, gelbura sagolsun aninda kagoladi eyvallah. Yani guzel goruntusu disinda kaan tartidan ayiran ozellik nedir (sure disinda) desem cok mu gommus olurum bilemedim. 400 verince boyle bir dusunce olustu ister istemez. V60 icin fazla belki espresso icin daha faydalidir bilemedim. Sahsim bunu biraz abartili buldu.

Geri