• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı önerisi

Tabii artık gümrük sürprizleri de kalktı, bu açıdan sevindirici

Bu linkteki ürünü sipariş vermeye çalıştığımda ödeme ekranında 19 TL gibi bir rakam çıkıyor vergi olarak. Acaba bu Türkiye’de ödediğimiz vergi mi? Timemore seçince ödeme ekranında vergi çıkmıyor, kafam karıştı.
Bana aras kargo getirdi herhangi bir gümrük vergisi gibi ekstra ödeme yapmadı tek ödeme Aliexprese ödedim. Biraz geç cevap verdiğim için özür

Bana aras kargo getirdi herhangi bir gümrük vergisi gibi ekstra ödeme yapmadı tek ödeme Aliexprese ödedim. Biraz geç cevap verdiğim için özür
Teşekkürler hocam cevap için, bende sipariş verdim bakalım kaç günde gelecek :) Önceden sadece PTT kargoya denk geldim, sanırım bölgeye göre farklı kargo ile gönderebiliyorlar.

Bu arada aliexpressten vergiyi ödediğiniz ürünlerin hepsi aras ile gelir, pttde böyle bir uygulama yok

Bu arada aliexpressten vergiyi ödediğiniz ürünlerin hepsi aras ile gelir, pttde böyle bir uygulama yok
Bulunduğum adrese Aras kargo gelmiyor, umarım takip edebilirim de sıkıntı yaşamam.

O zaman düzenli olarak takip etmelisiniz hocam, ülkeye girdikten sonra iletişime geçin bence
Kesinlikle, mağdur olmamak için hep fazladan efor sarf edecek bir durumda kalıyoruz nedense. Teşekkürler hocam bilgiler için.

26190FD4-FA3D-4B85-9606-965410F0BD36.jpegFikir olması açısından ben de bir ekleme yapayım. Bir aydır kullandığım tartı. AliExpressten kuponlarla 100 tl ye aldım. 20 vergi ödedim 10. günde elimdeydi satıcı deko. Fiyatına göre çok iyi ürün, bi yarım saniye geciklemeli algılıyor ama alışınca ona göre döküş yapıyorsunuz. Ben tartıyı hor kullananlardanım o yüzden yüksek fiyatlı bir şey almak istemedim.

Fikir olması açısından ben de bir ekleme yapayım. Bir aydır kullandığım tartı. AliExpressten kuponlarla 100 tl ye aldım. 20 vergi ödedim 10. günde elimdeydi satıcı deko. Fiyatına göre çok iyi ürün, bi yarım saniye geciklemeli algılıyor ama alışınca ona göre döküş yapıyorsunuz. Ben tartıyı hor kullananlardanım o yüzden yüksek fiyatlı bir şey almak istemedim.

Bu ürünü geçenlerde istek listeme attım ertesi gün tükendi kuponla 50 liraya geliyordu kaçırdım :(

Aynı görüntüde farklı bir marka adıyla satın aldım ben de, doğru tarttıktan sonra ufak gecikmeler çok da problem değil.

0.1 hassasiyetli zamanlayıcılı bir tartıyı çok da masrafa girmeden almak isteyen arkadaşlar aliexpresse göz atsın.

Bu ürünü geçenlerde istek listeme attım ertesi gün tükendi kuponla 50 liraya geliyordu kaçırdım :(

Aynı görüntüde farklı bir marka adıyla satın aldım ben de, doğru tarttıktan sonra ufak gecikmeler çok da problem değil.

0.1 hassasiyetli zamanlayıcılı bir tartıyı çok da masrafa girmeden almak isteyen arkadaşlar aliexpresse göz atsın.
Hocam deko chına gönderisi kapalı alamıyorım siz hangi markayı aldınız? Memnunmusunuz?

Son düzenleme:
Hıcam deko chına gönderisi kapalı alamıyorım siz hangi markayı aldınız? Memnunmusunuz?

Deko açıktı indirimden sonra china kapandı takip etmekte fayda var açılırsa oradan alırsınız kargo da ücretsizdi sanırım. Ben OrangeTrue isimli satıcıdan aldım, bekliyorum, elimdeki normal mutfak tartısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum :)
Markaya bakmaya çok da gerek yok hepsinin elindeki tartı aynı zaten mağaza puanı yüksek olan bir yerden alınabilir bence

Geri