• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@CoFFeePaTh a da daha once soyledim. Arkadaslar blend genelde zaten dusuk kalite bir pakettir cogu yerde. Ben blendlerin nitelikli oldugunu bile dusunmuyorum. Siz siz olun, single originden sasmayin. Single originde tat farki anca hasattan degisiklik gosterir. Tabi ayni kavruldu ise.

@CoFFeePaTh a da daha once soyledim. Arkadaslar blend genelde zaten dusuk kalite bir pakettir cogu yerde. Ben blendlerin nitelikli oldugunu bile dusunmuyorum. Siz siz olun, single originden sasmayin. Single originde tat farki anca hasattan degisiklik gosterir. Tabi ayni kavruldu ise.
Hatta robusta bile girmiş olabilir

Aslında şöyle ki, önceki siparişimdeki kavrum harikaydı, ayrıca blendin nitelik kısmında değil sadece tat kısmındaydım. O 200 gram tek bir çekirdeği araya gitmeden birkaç günde bitti. 😂
Aslında blendleri single originlerin handikaplarını kapatmak, daha dengeli tatlar bulmak için yaparlar. Yani uçuk kaçık aromalar olmaz ama içtikçe içmek isteyeceğin bir içim kalitesi sunar.

Arkadaşların kavrumu net hatalı, çünkü basınç oluşacak noktada over oluyor hızlıca. Kalında ise 4 barda demleme sonlanıyor. İdeal sürede Kavruk İtalyan, acı kayısı çekirdeği tatları geliyor.

Ben kawadan sık alışveriş yapıyorum. Prensip olarak blend tüketmiyorum. Ön yargi da diyebiliriz. Bir siparişimde yanlışlıkla seçtiğim kahve yerine blend göndermişler. Destekten yazar yazmaz asıl siparişi kargoya verdiler. Blendi geri istemediler. Çöpe atacak değilim ya içtim. Şahsen beklediğimden iyiydi. Blend 189 diye bir şey. Karamel ve fındık hakikaten. Ama normale göre biraz koyu kavrulmuş sadece. Bir single origin zenginliği yok ama damak yormadan sadece kahve içmek istediğinizde içilecek güzel bir kahve diyebilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230527_173809_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230527_173809_WhatsApp.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 109
Ben kawadan sık alışveriş yapıyorum. Prensip olarak blend tüketmiyorum. Ön yargi da diyebiliriz. Bir siparişimde yanlışlıkla seçtiğim kahve yerine blend göndermişler. Destekten yazar yazmaz asıl siparişi kargoya verdiler. Blendi geri istemediler. Çöpe atacak değilim ya içtim. Şahsen beklediğimden iyiydi. Blend 189 diye bir şey. Karamel ve fındık hakikaten. Ama normale göre biraz koyu kavrulmuş sadece. Bir single origin zenginliği yok ama damak yormadan sadece kahve içmek istediğinizde içilecek güzel bir kahve diyebilirim.
La Cabana da güzeldi. Beğendiniz mi?

Evet severek içiyorum. Hatta tam şu an yaptım bir tane 😅. Kesinlikle güzel kahve özellikle soğuk performansı aşırı iyi. Iced americano yaptım.

Ekli dosyalar

• IMG-20230523-WA0051.jpeg
    IMG-20230523-WA0051.jpeg
    71.2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Kawa Jhoan Vergara Yıkanmış Tabi

V60/02 Abaca filtre
Nestle PureLife 93°C
CMD 24klik 15/240
45-120-195-240
35sn bloom, 2:35 bitiş

Çok ilginç bir kahve, tertemiz tatlı bir okaliptüslü bir çay gibi. Tam bir deneyim kahvesi.

Lakin, fincanın sonuna kadar bu kahve tabiri caizse bayıyor beni. Bu durum benim damak tadımla ilgili de olabilir, çünkü ılıktan soğuğa doğru geçtikçe kas gevşetici bir merheme benzetiyorum istemsizce. Viks gibi keskin nanemsi bir krem değil, belki muscorile/volteren tarzı.

Benzer bir durumu yine herkesin çok beğendiği Tin Kostarika El Miradorda da yaşamıştım. İlk demlemelerimde çok etkilenmiştim, adeta tarçın suyuydu. Lakin fincanın sonuna kadar bana baygınlık veriyordu. Çok daha düşük bir beklentiyle aldığım VulkanAzul San İsidroyu daha büyük keyifle tüketmiştim.

son bir haftadır kawa beni deli ediyor. victoria farm soruyorum destekten, her defasında farklı biri bugün yarın diye diye oyalayıp son durum olarak eylül'de gelecek yeşil çekirdek dediler. yılan hikayesine döndü olay. ne bubble gum var ne de victoria farm. ne alınır bunların yerine?

son bir haftadır kawa beni deli ediyor. victoria farm soruyorum destekten, her defasında farklı biri bugün yarın diye diye oyalayıp son durum olarak eylül'de gelecek yeşil çekirdek dediler. yılan hikayesine döndü olay. ne bubble gum var ne de victoria farm. ne alınır bunların yerine?

Şu an Bubblegum içerken yazıyorum bu satırları, çok güzel kahve ama Null Shantavene bence kesinlikle daha iyi çekirdek.

ElParaiso Rose Tea halen duruyorsa muhakkak alın deneyin, inanılmaz bir şey.

kawa ile irtibatı olan biri var mı? 3 gündür filan yazıyorum ben kale almıyorlar :))) siparişimle ilgili soru sordum sadece.. e mail ve destekten dönüş yok. başka ne yapılabilir?

kawa ile irtibatı olan biri var mı? 3 gündür filan yazıyorum ben kale almıyorlar :))) siparişimle ilgili soru sordum sadece.. e mail ve destekten dönüş yok. başka ne yapılabilir?
Siparişiniz mi gelmedi

Kawada promosyon kodu bilgisi olan var mı? Alım yapmayı düşünüyorum.

Geri