Evet net acı.Etkilemiş gibi olmayayım, genelde iyi kavrumları ama, bi tutarsızlık var, aynı kavrumdan arkadaşa gönderdim 1 kilo, o da acı demişti.
Evet net acı.Etkilemiş gibi olmayayım, genelde iyi kavrumları ama, bi tutarsızlık var, aynı kavrumdan arkadaşa gönderdim 1 kilo, o da acı demişti.
Hatta robusta bile girmiş olabilir@CoFFeePaTh a da daha once soyledim. Arkadaslar blend genelde zaten dusuk kalite bir pakettir cogu yerde. Ben blendlerin nitelikli oldugunu bile dusunmuyorum. Siz siz olun, single originden sasmayin. Single originde tat farki anca hasattan degisiklik gosterir. Tabi ayni kavruldu ise.
Olabilir tabi. Ama sanirim kawa robustali blend i soyluyor. Ama yinede…Hatta robusta bile girmiş olabilir
Aslında şöyle ki, önceki siparişimdeki kavrum harikaydı, ayrıca blendin nitelik kısmında değil sadece tat kısmındaydım. O 200 gram tek bir çekirdeği araya gitmeden birkaç günde bitti.@CoFFeePaTh a da daha once soyledim. Arkadaslar blend genelde zaten dusuk kalite bir pakettir cogu yerde. Ben blendlerin nitelikli oldugunu bile dusunmuyorum. Siz siz olun, single originden sasmayin. Single originde tat farki anca hasattan degisiklik gosterir. Tabi ayni kavruldu ise.
La Cabana da güzeldi. Beğendiniz mi?Ben kawadan sık alışveriş yapıyorum. Prensip olarak blend tüketmiyorum. Ön yargi da diyebiliriz. Bir siparişimde yanlışlıkla seçtiğim kahve yerine blend göndermişler. Destekten yazar yazmaz asıl siparişi kargoya verdiler. Blendi geri istemediler. Çöpe atacak değilim ya içtim. Şahsen beklediğimden iyiydi. Blend 189 diye bir şey. Karamel ve fındık hakikaten. Ama normale göre biraz koyu kavrulmuş sadece. Bir single origin zenginliği yok ama damak yormadan sadece kahve içmek istediğinizde içilecek güzel bir kahve diyebilirim.
son bir haftadır kawa beni deli ediyor. victoria farm soruyorum destekten, her defasında farklı biri bugün yarın diye diye oyalayıp son durum olarak eylül'de gelecek yeşil çekirdek dediler. yılan hikayesine döndü olay. ne bubble gum var ne de victoria farm. ne alınır bunların yerine?
:/ öldüm gerçekten.. bakınmaya devam edeceğim, tavsiyeleriniz de aklıma. afiyetler.Şu an Bubblegum içerken yazıyorum bu satırları, çok güzel kahve ama Null Shantavene bence kesinlikle daha iyi çekirdek.
ElParaiso Rose Tea halen duruyorsa muhakkak alın deneyin, inanılmaz bir şey.
Siparişiniz mi gelmedikawa ile irtibatı olan biri var mı? 3 gündür filan yazıyorum ben kale almıyorlar)) siparişimle ilgili soru sordum sadece.. e mail ve destekten dönüş yok. başka ne yapılabilir?
tatildelermişSiparişiniz mi gelmedi
Özelden mail adresinizi atarsanız 5€ referal indirimi gönderebilirim.Kawada promosyon kodu bilgisi olan var mı? Alım yapmayı düşünüyorum.
Referans kodu daha önce kullandım. Müsaade etmiyor o yüzden. Başka bir kod var mı diye araştırıyorum. Saygılar.Özelden mail adresinizi atarsanız 5€ referal indirimi gönderebilirim.