• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kawa coffee üzerinden elektrikli mutfak aleti satın alan var mı ? Örneğin kettle. Gümrük vergisinin ne kadar çıkabileceğine dair daha net bilgi sahibi olmak istiyorum :)

ben de şimdi sipariş geçiyorum secret, el paraiso 1, el paraiso 2 ve victoria farm ile, referans kodu veya indirim kodu paylaşabilecek olan var mı acaba

Kawa'dan son aldığım espresso blend, önceki gibi dengeli shotlar vermedi. Kavrum koyu görünmemesine rağmen bir acılık mevcuttu hep. Sudan olabilir diye düşündüm ama farklı sularda de sonuç aynı, daha önemlisi beraber aldığımız arkadaş da "Bitter bu." dedi.
Blendlerde mevcut hasatlara göre farklı çekirdekler kullanılıyor, biliyorum ama bence yine de olumsuz bir durum ve geri-bildirim verdim. Cevabı çok merak ediyorum.

Kawa'ya attığım e-postalar bu ara uzay boşluğuna gidiyor sanki. Engellediler mi naptılar yoksa açıp kapıyorlar mı nedir :D Umarım size cevap gelir.
Kawa'dan son aldığım espresso blend, önceki gibi dengeli shotlar vermedi. Kavrum koyu görünmemesine rağmen bir acılık mevcuttu hep. Sudan olabilir diye düşündüm ama farklı sularda de sonuç aynı, daha önemlisi beraber aldığımız arkadaş da "Bitter bu." dedi.
Blendlerde mevcut hasatlara göre farklı çekirdekler kullanılıyor, biliyorum ama bence yine de olumsuz bir durum ve geri-bildirim verdim. Cevabı çok merak ediyorum.

Kawa'ya attığım e-postalar bu ara uzay boşluğuna gidiyor sanki. Engellediler mi naptılar yoksa açıp kapıyorlar mı nedir :D Umarım size cevap gelir.
Az önce dödü Amelie, mesajı kavuruculara bildirip geri-dönüş sağlayacakmış. 🙂

Aldığım en iyi çekirdeklerden.. Paris'e giden gelen olunca 200 gr söylüyorum, şenleniyoruz evde.

sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma burası geldi. daha önce shakiso almıştım bir kilo, çekirdek önerisi olan var mı? 4x200 gram da olur.ve referans kodu varsa çok tatlı olur.

sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma burası geldi. daha önce shakiso almıştım bir kilo, çekirdek önerisi olan var mı? 4x200 gram da olur.ve referans kodu varsa çok tatlı olur.
Selam. Shakiso guzel tropikal tatlari olan bir kahveydi. Ona benzer san fransisco yellow cattura var. ondada muz aromalari baskin. Su anda da elimde las margaritas pacamara ile el paraiso 1 var. paraiso 1 i filtrede, pacamara yi espresso da oneririm.

Kodu yukarida paylasmitim ama tekrar biraktim buraya.

Kod: REFVAMUZSPXB5

Selam. Shakiso guzel tropikal tatlari olan bir kahveydi. Ona benzer san fransisco yellow cattura var. ondada muz aromalari baskin. Su anda da elimde las margaritas pacamara ile el paraiso 1 var. paraiso 1 i filtrede, pacamara yi espresso da oneririm.

Kodu yukarida paylasmitim ama tekrar biraktim buraya.

Kod: REFVAMUZSPXB5
espresso için ekiomanım yok maalesef. tavsiye ve kod için teşekkür ederim :)

Teşekkürler kod için. İlk defa sipariş veriyorum. Merak ettiğim kafeinsiz El Paraiso'yu da ekledim. Vergiler dışında sorun yok.:)
Emin ol vergiler ve hersey dahil yurtici standartlarina gore daha ucuza geliyor. Bu baremdeki kahveler turkiyede 3000-4000tl bandinda. Paraiso 60 euro arti 7.5 kargo arti 12 euro vergi desek, 80 euro yapiyor. 1600tl ye denk geliyor indirimsiz hali ile.

Emin ol vergiler ve hersey dahil yurtici standartlarina gore daha ucuza geliyor. Bu baremdeki kahveler turkiyede 3000-4000tl bandinda. Paraiso 60 euro arti 7.5 kargo arti 12 euro vergi desek, 80 euro yapiyor. 1600tl ye denk geliyor indirimsiz hali ile.
Evet, vergiler beklediğimden düşük çıktı. €105'ya ₺311 ödedim. Gayet güzel bir alışveriş oldu.

Az önce döndü Amelie, mesajı kavuruculara bildirip geri-dönüş sağlayacakmış. 🙂
Dönüş yaptılar, zaten acı olan bi blendmiş; asidik kahvelere bakayımmış. Ne tür tatlardan hoşlanıyormuşum? 😂😂😂

25-30 saniye shotlarda acı, altında da under oluyor çekirdek... Basınç oluşmuyor. Önceki sipariş kaymak gibiydi. Neyse artık...

Dönüş yaptılar, zaten acı olan bi blendmiş; asidik kahvelere bakayımmış. Ne tür tatlardan hoşlanıyormuşum? 😂😂😂

25-30 saniye shotlarda acı, altında da under oluyor çekirdek... Basınç oluşmuyor. Önceki sipariş kaymak gibiydi. Neyse artık...
Bende kawa dan espresso için kiloluk sipariş vermeyi düşünüyordum. Kafamı karıştırdı bu tecrübeniz.

Bende kawa dan espresso için kiloluk sipariş vermeyi düşünüyordum. Kafamı karıştırdı bu tecrübeniz.
Etkilemiş gibi olmayayım, genelde iyi kavrumları ama, bi tutarsızlık var, aynı kavrumdan arkadaşa gönderdim 1 kilo, o da acı demişti.

Geri