Yolladım.ben de şimdi sipariş geçiyorum secret, el paraiso 1, el paraiso 2 ve victoria farm ile, referans kodu veya indirim kodu paylaşabilecek olan var mı acaba
Kawa'dan son aldığım espresso blend, önceki gibi dengeli shotlar vermedi. Kavrum koyu görünmemesine rağmen bir acılık mevcuttu hep. Sudan olabilir diye düşündüm ama farklı sularda de sonuç aynı, daha önemlisi beraber aldığımız arkadaş da "Bitter bu." dedi.
Blendlerde mevcut hasatlara göre farklı çekirdekler kullanılıyor, biliyorum ama bence yine de olumsuz bir durum ve geri-bildirim verdim. Cevabı çok merak ediyorum.
Az önce dödü Amelie, mesajı kavuruculara bildirip geri-dönüş sağlayacakmış.Kawa'ya attığım e-postalar bu ara uzay boşluğuna gidiyor sanki. Engellediler mi naptılar yoksa açıp kapıyorlar mı nedirUmarım size cevap gelir.
Selam. Shakiso guzel tropikal tatlari olan bir kahveydi. Ona benzer san fransisco yellow cattura var. ondada muz aromalari baskin. Su anda da elimde las margaritas pacamara ile el paraiso 1 var. paraiso 1 i filtrede, pacamara yi espresso da oneririm.sipariş vermeyi düşünüyordum aklıma burası geldi. daha önce shakiso almıştım bir kilo, çekirdek önerisi olan var mı? 4x200 gram da olur.ve referans kodu varsa çok tatlı olur.
espresso için ekiomanım yok maalesef. tavsiye ve kod için teşekkür ederimSelam. Shakiso guzel tropikal tatlari olan bir kahveydi. Ona benzer san fransisco yellow cattura var. ondada muz aromalari baskin. Su anda da elimde las margaritas pacamara ile el paraiso 1 var. paraiso 1 i filtrede, pacamara yi espresso da oneririm.
Kodu yukarida paylasmitim ama tekrar biraktim buraya.
Kod: REFVAMUZSPXB5
Teşekkürler kod için. İlk defa sipariş veriyorum. Merak ettiğim kafeinsiz El Paraiso'yu da ekledim. Vergiler dışında sorun yok.Yeni kodlar cikana kadar benim referans numarami kullanabilirsiniz arkadaslar. Hem siz hem de ben 5 er euro indirim kazaniriz boylece.
Kod: REFVAMUZSPXB5
Emin ol vergiler ve hersey dahil yurtici standartlarina gore daha ucuza geliyor. Bu baremdeki kahveler turkiyede 3000-4000tl bandinda. Paraiso 60 euro arti 7.5 kargo arti 12 euro vergi desek, 80 euro yapiyor. 1600tl ye denk geliyor indirimsiz hali ile.Teşekkürler kod için. İlk defa sipariş veriyorum. Merak ettiğim kafeinsiz El Paraiso'yu da ekledim. Vergiler dışında sorun yok.![]()
bence de öyle. ben direkt sipariş verdim, kargo yola çıkmış..Emin ol vergiler ve hersey dahil yurtici standartlarina gore daha ucuza geliyor. Bu baremdeki kahveler turkiyede 3000-4000tl bandinda. Paraiso 60 euro arti 7.5 kargo arti 12 euro vergi desek, 80 euro yapiyor. 1600tl ye denk geliyor indirimsiz hali ile.
Evet, vergiler beklediğimden düşük çıktı. €105'ya ₺311 ödedim. Gayet güzel bir alışveriş oldu.Emin ol vergiler ve hersey dahil yurtici standartlarina gore daha ucuza geliyor. Bu baremdeki kahveler turkiyede 3000-4000tl bandinda. Paraiso 60 euro arti 7.5 kargo arti 12 euro vergi desek, 80 euro yapiyor. 1600tl ye denk geliyor indirimsiz hali ile.
Dönüş yaptılar, zaten acı olan bi blendmiş; asidik kahvelere bakayımmış. Ne tür tatlardan hoşlanıyormuşum?Az önce döndü Amelie, mesajı kavuruculara bildirip geri-dönüş sağlayacakmış.![]()
Bende kawa dan espresso için kiloluk sipariş vermeyi düşünüyordum. Kafamı karıştırdı bu tecrübeniz.Dönüş yaptılar, zaten acı olan bi blendmiş; asidik kahvelere bakayımmış. Ne tür tatlardan hoşlanıyormuşum?
25-30 saniye shotlarda acı, altında da under oluyor çekirdek... Basınç oluşmuyor. Önceki sipariş kaymak gibiydi. Neyse artık...
Etkilemiş gibi olmayayım, genelde iyi kavrumları ama, bi tutarsızlık var, aynı kavrumdan arkadaşa gönderdim 1 kilo, o da acı demişti.Bende kawa dan espresso için kiloluk sipariş vermeyi düşünüyordum. Kafamı karıştırdı bu tecrübeniz.