calibre bu sebepten paketlerini 200 gram yaptığını söylemişti geçen ayki toplu alım esnasında.Bence hepimizin em büyük problemi bu. Keşke kahvelerin daha düşük gramajlarda da satışları yapılsa. Her kargoda en az 3 paket kahve siparişi veriyoruz. 250 gr çok kahve çok kardeşim, işletme miyiz biz. Belki bazı işletmeler sesimizi duyar da daha düşük gramajlarda satış yapar
Cama yapıştırdığınız yazı ve sembolü nasıl yaptınız ben de böyle bir şey yapmak istedim kahve köşesineÇöpe atmayın size fikir vereyim, bi marangoza gidip dikdörtgen bir kasa, önüne de cam, üstten de yuvarlak bir delik, ya da bir litre reçine herhangi bir daire kabın içine azcık reçine, azcık kahve çekirdeği bardak altlığı yaparsınız, çöp işin kolayı yazık günah
Ekli dosyayı görüntüle 29741
Görsel stok, fikir olsun diye attım ama herhangi bir reklamcı istediğiniz yazıyı yapar büyük ihtimalCama yapıştırdığınız yazı ve sembolü nasıl yaptınız ben de böyle bir şey yapmak istedim kahve köşesine![]()
Oralara kadar gidip esnafla uğraşmayayım, hazır satılan bir stickersa alayım demiştimGörsel stok, fikir olsun diye attım ama herhangi bir reklamcı istediğiniz yazıyı yapar büyük ihtimal![]()
Aslında epoksi ile mobilya yapılsa tadından yenmez, harika sehpa falan olur.Çöpe atmayın size fikir vereyim, bi marangoza gidip dikdörtgen bir kasa, önüne de cam, üstten de yuvarlak bir delik, ya da bir litre reçine herhangi bir daire kabın içine azcık reçine, azcık kahve çekirdeği bardak altlığı yaparsınız, çöp işin kolayı yazık günah
Ekli dosyayı görüntüle 29741