• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tadına katlanamadığınız Çekirdeği ne yapıyorsunuz?

Türk kahvesi olarak öğüt paketli türk kahvesiyle karıştır kullanım yoğunluğunuza göre değişiklik gösterebilir 4.5yıl ile 8 yıl arasında bitiyor 👍

Cold brew veya Türk kahvesi.
Onun dışında ben meyvemsi kahvelerden hoşlanıyorum, babam da tam tersi.
Meyve tadını alamadığım kahveleri babama içiriyorum.
Benim beğenmediğim, kötülediğim kahveleri beğendiklerimden daha bayılarak içiyor. :D

Tatlılarda kullanıyorum genelde beğenmediğim çekirdekleri, ya süsleme olarak ya içeriğine katıyorum.
Miktarı çok fazla kaldıysa cold brew için ayırıyorum yazın bir şekilde tüketiliyor.

Cold brewde kullaniyorum.

Gelen misafirlere demliyorum bunu hiçbir yerde içemezsiniz diyerek😀

Bence hepimizin em büyük problemi bu. Keşke kahvelerin daha düşük gramajlarda da satışları yapılsa. Her kargoda en az 3 paket kahve siparişi veriyoruz. 250 gr çok kahve çok kardeşim, işletme miyiz biz. Belki bazı işletmeler sesimizi duyar da daha düşük gramajlarda satış yapar

Bence hepimizin em büyük problemi bu. Keşke kahvelerin daha düşük gramajlarda da satışları yapılsa. Her kargoda en az 3 paket kahve siparişi veriyoruz. 250 gr çok kahve çok kardeşim, işletme miyiz biz. Belki bazı işletmeler sesimizi duyar da daha düşük gramajlarda satış yapar
calibre bu sebepten paketlerini 200 gram yaptığını söylemişti geçen ayki toplu alım esnasında.

Çöpe atmayın size fikir vereyim, bi marangoza gidip dikdörtgen bir kasa, önüne de cam, üstten de yuvarlak bir delik, ya da bir litre reçine herhangi bir daire kabın içine azcık reçine, azcık kahve çekirdeği bardak altlığı yaparsınız, çöp işin kolayı yazık günah 😂

Ekli dosyayı görüntüle 29741
Cama yapıştırdığınız yazı ve sembolü nasıl yaptınız ben de böyle bir şey yapmak istedim kahve köşesine :)

Çöpe atmayın size fikir vereyim, bi marangoza gidip dikdörtgen bir kasa, önüne de cam, üstten de yuvarlak bir delik, ya da bir litre reçine herhangi bir daire kabın içine azcık reçine, azcık kahve çekirdeği bardak altlığı yaparsınız, çöp işin kolayı yazık günah 😂

Ekli dosyayı görüntüle 29741
Aslında epoksi ile mobilya yapılsa tadından yenmez, harika sehpa falan olur. 🤭

Ben epoksi ile bileklik kolye falan yapıyorum. Sehpa aklımda var veya bardak altlığı. Hiç olmadı bitkilerin dibine.

İki sefer öyle bir çekirdeğe denk geldim ve ikisini de içemediğim için çöpe attım. Bir daha da o kavurucudan almam artık

Cold brew, Turk kahvesi, misafirlere, tatlilara, sutlu iceceklere, bazen de yeni Kahve getiren Kuryelerle iciyoruz ama o hep kotu cekirdekle degil. Cop haric her sekil degerlendirme

Herhangi bir şekilde içilemeyecek kadar kötüyse çöpe atıyorum maalesef. Başka şekilde değerlendirmek mümkün olmuyor.

Geri