• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ŞUBAT 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

"Hata Benim Göbek Adım" şarkısının klibinde arz-ı endam eden GM @orkunustel ayını kaçırmak olmazdı.

Şimdilik El Salvador El Martillo und Etiyopya Diima Bensa Bombe Kelada #5 ile aranızdayım madurolar.

#18649 nolu sipariş ile katıldım. Kampanya için teşekkürler.
"Hata Benim Göbek Adım" şarkısının klibinde arz-ı endam eden GM @orkunustel ayını kaçırmak olmazdı.

Şimdilik El Salvador El Martillo und Etiyopya Diima Bensa Bombe Kelada #5 ile aranızdayım madurolar.
Afiyetler diliyorum. Cuma gününden ürünün kavrulmuş stoğunun bitmesi sebebiyle kalan siparişler dahil hafta sonundan biriken siparişler ürünler üretildikçe sırayla pazartesi ve salı günleri içerisinde gönderilecektir arkadaşlar. 🙏

Böyle bir olay vardı dimi ya 😅 forumda da gezmişti galiba muhabbeti o vakit. Bir kaç arkadaş da yakalayıp paylaşmıştı. 😄 2020 Babylon Lalalar konserindekilere de selam olsun. ☕☕👋

#18660 sipariş numarasıyla geldim bende Orkun hocam :) Umarım ekşi tatların olduğu yada demleme aşamasında problem yaşamayarak bir kahve keyfi sürebilirim :) Peru Cedros, Brezilya Sitio Sao Pedro, Etiyopya Diima Bensa Bombe Kelada #5 :)

Hocam mesajımı görürsen diye ufak bir soru da bırakayım buraya : Ortalama ne kadar süre degassing süreci beklemeliyim bu kahvelerde 21 gün yeterli olur mu ?

Son düzenleme:
#18660 sipariş numarasıyla geldim bende Orkun hocam :) Umarım ekşi tatların olduğu yada demleme aşamasında problem yaşamayarak bir kahve keyfi sürebilirim :) Peru Cedros, Brezilya Sitio Sao Pedro, Etiyopya Diima Bensa Bombe Kelada #5 :)

Hocam mesajımı görürsen diye ufak bir soru da bırakayım buraya : Ortalama ne kadar süre degassing süreci beklemeliyim bu kahvelerde 21 gün yeterli olur mu ?
Selamlar. Afiyetler. ☕

Seçtiğiniz kahveler epey meyvemsi natüreller. Bir kahve hariç geri kalanının video rehber reçete videoları mevcut. Tavsiye ettiğim uygulamaları yaparsanız kötü sonuç alacağınızı sanmıyorum. Etiyopya'nın da reçete videosunu bu hafta yetiştirmeye gayret göstereceğim El Salvador ile beraber.

En az 1,5-2 hafta yeterli olur çoğu kahvemiz 20. Günden sonra daha da iyi performans gösterir. Kahve stoğunuza göre periyodik düzende açıp demleyebilirsiniz kahvelerinizi. ✌️

Selamlar. Afiyetler. ☕

Seçtiğiniz kahveler epey meyvemsi natüreller. Bir kahve hariç geri kalanının video rehber reçete videoları mevcut. Tavsiye ettiğim uygulamaları yaparsanız kötü sonuç alacağınızı sanmıyorum. Etiyopya'nın da reçete videosunu bu hafta yetiştirmeye gayret göstereceğim El Salvador ile beraber.

En az 1,5-2 hafta yeterli olur çoğu kahvemiz 20. Günden sonra daha da iyi performans gösterir. Kahve stoğunuza göre periyodik düzende açıp demleyebilirsiniz kahvelerinizi. ✌️
Çok teşekkür ederim hocam :) İyi günler dilerim...

pink stardan 1,250 alıp indirimle 699 tl de kalmak ve kargo ücreti 100 tl çıkması çok can sıkıcı
bir tanesini honduras yaptım öyle denk geldi.

Son düzenleme:
Hocam şu kargo işini 699 yapsanız bu ay için gerçekten bu kadar denk gelmesi tesadüf mü bilinçli mi :))

18675 ile kampanya ya katıldım.

18682 ile bende katıldım. Espresso' dan filtreye ilk defa geçiş yapıyorum ve filtre kahve olarak ilk siparişim.
Pink star, honduras cebellero, etiyopya diima, el martillo olarak seçimimi yaptım.

pink stardan 1,250 alıp indirimle 699 tl de kalmak ve kargo ücreti 100 tl çıkması çok can sıkıcı
bir tanesini honduras yaptım öyle denk geldi.
Afiyetler diliyorum Erdinç Bey.
Hocam şu kargo işini 699 yapsanız bu ay için gerçekten bu kadar denk gelmesi tesadüf mü bilinçli mi :))
699'a denk gelmesi tesadüf ancak 700 lira olması bilinçli, kahve fiyatları hep konuşuldu malumunuz, kimse kargo fiyatlarını konuşmadı ancak. :( Konu gelmişken herkese açıklama yapmak için yazıyorum. Kargo fiyatları bireyselde anormal fiyatlara ulaşmışken, ticari iskontolu halleri de ticari taraf için çok ciddi maliyet artışına sebep oldu. Ücretsiz kargo mevzu bazen karıştırılabildiği için anlatmak istedim. Ücretsiz kargo belli bir paket sayısında ürünü alınca ağırlık arttı diye kargocu bize ücretsiz çıkartmıyor, firma bütçesinden ödeniyor. Yani ücretsiz kargo aslında ek bir indirim demek. Bu noktada ücretsiz kargo fiyatı belirlenirken de altyapısındaki satış politikası buna göre belirleniyor.
18675 ile kampanya ya katıldım.
18682 ile bende katıldım. Espresso' dan filtreye ilk defa geçiş yapıyorum ve filtre kahve olarak ilk siparişim.
Pink star, honduras cebellero, etiyopya diima, el martillo olarak seçimimi yaptım.
Afiyetler diliyorum herkese. :)

Merhaba. Site şifre sıfırlamasında aşağıdaki hatayı veriyor.

Error #007 - License could not found for WOOYURTICI module. Your domain is: kafeinkultur.com

Merhaba. Site şifre sıfırlamasında aşağıdaki hatayı veriyor.

Error #007 - License could not found for WOOYURTICI module. Your domain is: kafeinkultur.com
Selamlar. Şifre sıfırlaması derken üyelik şifresi mi kastedilen yoksa kupon kodu mu? Hata ekranını ve detayları orkunustel@kafeinkultur.com'a atarsanız sevinirim. Detaylarıyla teknikle ilgilenen yetkili arkadaşımıza ileteceğim.

Afiyetler diliyorum Erdinç Bey.

699'a denk gelmesi tesadüf ancak 700 lira olması bilinçli, kahve fiyatları hep konuşuldu malumunuz, kimse kargo fiyatlarını konuşmadı ancak. :( Konu gelmişken herkese açıklama yapmak için yazıyorum. Kargo fiyatları bireyselde anormal fiyatlara ulaşmışken, ticari iskontolu halleri de ticari taraf için çok ciddi maliyet artışına sebep oldu. Ücretsiz kargo mevzu bazen karıştırılabildiği için anlatmak istedim. Ücretsiz kargo belli bir paket sayısında ürünü alınca ağırlık arttı diye kargocu bize ücretsiz çıkartmıyor, firma bütçesinden ödeniyor. Yani ücretsiz kargo aslında ek bir indirim demek. Bu noktada ücretsiz kargo fiyatı belirlenirken de altyapısındaki satış politikası buna göre belirleniyor.

Afiyetler diliyorum herkese. :)
siz de haklısınız hocam. #18691 ile sipariş geçtim. Pink star'a güveniyoruz :)

Brezilya Sitio Sao Pedro, Peru Cedros, Ruanda Gitesi, Kenya Gatuya, Etiyopya Diima Bensa Bombe Kelada, El Salvador El Martillo 😊
Hepsinden ayrı ayrı bende sipariş geçtim emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

Martillo öneri reçetesi gelir mi nede olsa Ocak
kavrum hemen iceriz :)

Hepsinden ayrı ayrı bende sipariş geçtim emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Martillo öneri reçetesi gelir mi nede olsa Ocak
kavrum hemen iceriz :)
Afiyetler diliyorum.

Videoyu çarşambaya yetiştirmeye çalışıyorum. Yarın üretim sonrasında reçete çalışacağım. Başlangıç için 92 C, 15-245 02:20 civarı bir deneyin derim. Daha önceki denemelerimde fena bir sonuç almamıştım. Denemelerinizi deneyim alanına yazarsanız yarın öğlene kadar, reçete video denemelerimde de denerim yaptığınız farklı şeyler olursa tabi. 👍

Bu ay elim bir türlü siparişe gitmiyor, sanırım fiyatları sitede 500-600-700 lerde görmek buna sebep oldu, Kavuruculardaki indirim baskısı bence tüketici için lehte çalışmıyor, bu ayki indirim oranının %35 olmasını nasıl algıladınız bilmiyorum ama benim için iyi olmadı. Ortalama bir kahvenin liste fiyatının 2500-3000TL/KG a yakın olması ve bizim nihai olarak indirim ile 1500-1800 liradan alıyor olmamızın matematiğini sindirebilirsem sipariş vereceğim.

Bu ay elim bir türlü siparişe gitmiyor, sanırım fiyatları sitede 500-600-700 lerde görmek buna sebep oldu, Kavuruculardaki indirim baskısı bence tüketici için lehte çalışmıyor, bu ayki indirim oranının %35 olmasını nasıl algıladınız bilmiyorum ama benim için iyi olmadı. Ortalama bir kahvenin liste fiyatının 2500-3000TL/KG a yakın olması ve bizim nihai olarak indirim ile 1500-1800 liradan alıyor olmamızın matematiğini sindirebilirsem sipariş vereceğim.
Maalesef öyle bir zamandayız ki bugün sindiremezseniz yarın hiç alamıyor durumda oluyoruz. Bende çok memnun değilim bu durumdan ama üreticinin elinde olmayan bir durum olduğunu düşündüğümden f/p kahveleri alıyorum. Benimde psikolojik sınırım bir siparişte 1500 tl civarı. Konuyu çok dağıtmadan sadece örnek vermek adına söylüyorum, misal araba piyasasında fiyatların yükselmesinin bir nedeni vardı ve bunu kullandılar. Ama kahvede böyle bir durum olmadığı için 3. nesil kavurucularında maliyetleri arttığından ben yine de kendilerini haklı buluyorum.

Geri