• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ŞUBAT 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ben de 22 klik 92-93 derece ile yaptım ortalama 3:15 sürüyor. Tadım notlarını aldım. Sizin parametreler nasıl acaba?
93/94 c3 de 14klik 4 basamak denedim çok 3.30 ları geçince 94 16klik 3 basamak demledim hızlı döküş yaptım ama çok sakin günlük bi kahvenin ötesine geçemedi :(
Ben de benzer durumdayım.e kadar kalınlaştırsam da 2:50 altına inmiyor önerilen reçetede.Tadım notlarını da net alamıyorum.Yuvarlanmış tatlar geliyor daha çok.Kahveyi böyle kabullenip günlük kahve olarak tüketiyorum ben.Hatta nitelikli kahveye çok alışkın olmayan bir arkadaşıma aldırdım alışması kolay olur diye

93/94 c3 de 14klik 4 basamak denedim çok 3.30 ları geçince 94 16klik 3 basamak demledim hızlı döküş yaptım ama çok sakin günlük bi kahvenin ötesine geçemedi :(
İlginç, ben 12 click ile demliyorum. 16-240gr 4x60 yapıyorum. Genelde 2.45-2.55 arasında bitiyor. Ve inanılmaz keyifli içiyorum. Neredeyse sıfır acılık diyebilirim. Hario 01 filtre ve V60 02 ile demleme yapıyorum.

Bununla birlikte crystal eye ile demlediğim zaman 3.10lara kadar çıkıyor ve çamurlaşma oluyor ancak yine acılık yok.

İlginç, ben 12 click ile demliyorum. 16-240gr 4x60 yapıyorum. Genelde 2.45-2.55 arasında bitiyor. Ve inanılmaz keyifli içiyorum. Neredeyse sıfır acılık diyebilirim. Hario 01 filtre ve V60 02 ile demleme yapıyorum.

Bununla birlikte crystal eye ile demlediğim zaman 3.10lara kadar çıkıyor ve çamurlaşma oluyor ancak yine acılık yok.
Kavrum tarihi nedir acaba sizin? benim 19.02

Daha önce alıp beğendiğim Peru Cedros'a kayıtsız kalamadım son gün toplu alıma katılmış oldum 😋 Şaşırtıcı ama Kafein Kültür ile özdeşleşmiş Pink Star ve Sitio Pedro'yu da ilk defa denemiş olacağım. 🥳

Büyük bir beklentiyle aldığım El Martillo'da maalesef aradığımı pek bulamadım. Aroma ve asiditesi V60 demlemelerimde sönük kaldı. Memnun kalmadım.

Büyük bir beklentiyle aldığım El Martillo'da maalesef aradığımı pek bulamadım. Aroma ve asiditesi V60 demlemelerimde sönük kaldı. Memnun kalmadım.
El Martillo ve Diima Bensa Bombe Kelada'da benim de beklentim yüksekti ve ne yazık ki karsilayamadilar.Ara seçki çekirdeği oldukları belli açıkçası,güzel çekirdekler ve keyifli fincanlar ama f/p oranı(performanstan kastım lezzet,gramaj değil) çok da iyi çekirdekler değiller.

Moderatörün son düzenlenenleri:
El Martillo ve Diima Bensa Bombe Kelada'da benim de beklentim yüksekti ve ne yazık ki karsilayamadi.Ara seçki çekirdeği oldukları belli açıkçası,güzel çekirdekler ve keyifli fincanlar ama f/p oranı(performanstan kastım lezzet,gramaj değil) çok da iyi çekirdekler değiller.
F/p olarak ben de sizin gibi düşünüyorum.

Geri