• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ŞUBAT 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Arkadaşlar

Ayrıca tekrar belirtmek istiyorum bundan sonra ; İlk üyelikten 30 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Ankete katılan her (286) üyeye çok teşekkürler. ŞUBAT toplu alım anketinde 1. çıkan firma Kafein Kültür (67 oy) olurken 2. Lot Coffee Roastery (60 oy) oldu. 3.Firma (21 oy) ise Montag , 4.Firma ise Milestones Coffee Roastery (19 oy) oldu.

1.olan Kafein Kültür Yetkilisi Orkun Üstel ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @DaunterM , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

ÖNEMLİ NOT: Sipariş, kargo ile alakalı tüm sorularınızı orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Foruma yazılan sipariş, kargo soruları yoğun mesaj trafiğinde gözden kaçabilir, çözüm sürecini yavaşlatabilir. O sebeple ilk iletişim kanalı e posta adresim, ikinci iletişim kanalı Kafein Kültür Instagram sayfası olacaktır. Instagram'da şahıs sayfam bu sipariş/kargo iletişimine dahil olmayacaktır.​

Alımla ilgili detaylar @orkunustel açıklamasında!

İNDİRİM KODU BURADA
Not: Türk Orta Oyun kültüründen kupon kodu yazmaya devam. :)

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
View hidden content is available for registered users!

Kavrulmuş Çekirdek İndirim Oranı %35
https://www.kafeinkultur.com/

Son düzenleme:
Herkese merhaba

Aradan geçen bir yıldan sonra tekrardan, açıldığımızdan bu yana geçen 2,5 yıl içerisinde üçüncü kez Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği için beraberiz. Kafein Kültür öncesinde de beraber Kulüp ile bir çok etkinliğe imza attık, beraber öğrendik, beraber geliştik. Bu etkinlikte de güzel bir Toplu Alım/Toplu Tadım etkinliği olacak diye düşünüyorum. Süreçte oy kullanan herkese ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Detaylar:

* Kahvelerimiz 250 gram ve 1 kilogram olmak üzere iki seçenekte bulunmaktadır.
* 250 gramlık paketler geri dönüştürülebilir, valfli, zipli, 1 kilogramlık paketler geri dönüştürülemeyen, valfli zipsiz paketlerdir.
* Her kahvemizin sitemizde detaylı hikayeleri, künye bilgileri, kalite kontrol bilgileri bulunmaktadır. Hemen her kahvemize özel reçeteler Youtube kanalımda ve sitemizdeki alakalı sayfalarda yayındadır. Yine kolaylık olması açısından reçete videolarının bulunduğu oynatma listesini buraya bırakacağım aşağıda.
* Caballero kahveleri özelinde üreticilerle yaptığımız iki söyleşi, bir atölye videosu da mevcut. Caballero kahvesi alanların demlediği kahve yanında izleyebilecekleri öğrenimi yüksek içeriklerdir onları da aşağıda paylaşacağım.
* La Palma y El Tucan kahveleri özelinde reçete videosu dahil olmak üzere toplamda 3 video mevcut. Bir video da tarlayı ziyaret vlog'um, alanların yine bir fincan kahvesi yanında izleyebileceği güzel içerikler. Onları da paylaşıyor olacağım.
* Yeni Kahvelerin reçete videolarından ilki bugün yayınlandı. Diğer iki kahve reçete videosu da önümüzdeki hafta çıkarıyor olacağım. Reçetesi çıkmamış yeni kahvelerimiz için referans 4x60 reçetem üzerinden başlangıç yapıp, parametreleriyle oynayarak demleyebilir, reçetelerinizi deneyim alanında paylaşabilirsiniz.
* La Palma y El Tucan kahveleri pazartesi kavrulup gönderilecektir. LP&ET Sidra stoğu 400 gram kadar, Gesha stoğu 3,5 kilogram kadar kaldı.
* Kahveleri dinlendirme süresi önerim espresso için en az 2 hafta, filtreler için en az 1,5-2 haftadır.
* Ürün faturaları e fatura ile e postalara sırayla gönderilecektir. Normal yoğunluktan farklı bir yoğunlukta sipariş dönemine gireceğimiz için fatura gönderimi süresi uzayabilmektedir. Faturası 1 hafta boyunca ulaşmamış kişiler orkunustel@kafeinkultur.com e posta adresime yazabilirler çözüm için.

Su Önerilerimiz, Su Raporumuz:

Paket su kullananlar için ana referans suyumuz Buzdağı Su'dur. Alternatif su için müşterilerimizden gelen öneriler doğrultusunda Hamidiye Su, Kuzeyden Su, Nestle Su, Uludağ Su gibi sular alternatif sular olabilir. Yine forumda bizim konumuzda biriken su önerilerine göz gezdirebilirsiniz.

Arıtması olan ya da kendi suyunu mineralize edenlere faydası olması için su analiz raporumuz:
TDS/İletkenlik: 80 ppm
Toplam Sertlik: 40 ppm
Klorür: ←15
M. Alkalinite ←50 ppm
PH: 7,3

Magnezyum: +

Kampanya Detayları:

* Tüm kahvelerimizde (La Palma & El Tucan dahil olmak üzere) %35 indirim geçerlidir. Kilogramlık paket fiyatları %35 indirime dahildir ve 250 g paketlere göre %2,5 daha avantajlıdır. Kısaca 4x250 gram siparişe göre daha makul fiyattadır. Kilogramlık paket siparişiniz 4x 250 g paket siparişi olarak stok problemi yaşanmadıkça değiştirilmez. Kilogramlık seçenek La Palma & El Tucan için geçerli değildir. İndirim tadım setlerinde geçerli değildir.
* Kampanya süresince tek ve en büyük önceliğimiz stabil üretim ve hatasız sipariş çıkartma olduğu için gelecek ek talepleri kabul edemeyeceğiz.
* İleri tarihli sipariş kabul edemiyoruz.

* Kahve siparişleri çok yoğun alım olması sebebiyle sürekli kavruluyor olsa da, ürün başına stok kalmışsa eğer dinlenen stoktan kalmamış ise yeni üretimden yollanacaktır. 1 Şubat itibariyle gelecek siparişler öncelikli olarak bu hafta kavurduğumuz stoktan gönderilecektir.
* Kavurma günlerimiz pazartesi, salı, çarşamba günleridir.
* Mağazadan al seçeneğimiz bulunmamaktadır.
* Pazartesi günlerinde siparişler stok varsa pazartesi, yoksa üretimi izleyen süreçte pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğunluğa göre gönderiliyor olacaktır. Genel olarak siparişin çıkarılma süresi 1-2 gündür.
* Çalıştığımız kargo şirketi Yurtiçi Kargo'dur.
* Kargo bizden çıktıktan sonraki Yurtiçi Kargo kaynaklı problemler, kargo şirketinin iletişimi geciktirmesi durumunda bilginin bize ulaşması da vakit alabilmektedir. Eğer kargonuz çıkarıldığı halde ulaşmadığı durumlarda bana bilgi verirseniz, en hızlı şekilde problemi çözeceğiz.
* Sipariş, kargo ile alakalı tüm sorularınızı orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Foruma yazılan sipariş, kargo soruları yoğun mesaj trafiğinde gözden kaçabilir, çözüm sürecini yavaşlatabilir. O sebeple ilk iletişim kanalı e posta adresim, ikinci iletişim kanalı Kafein Kültür Instagram sayfası olacaktır. Instagram'da şahıs sayfam bu sipariş/kargo iletişimine dahil olmayacaktır.
* Ürün ile alakalı problem, kalite kontrol gibi iletişimi de orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazılmasını rica ediyorum yine hızlı çözüm sağlanması için.
* Kahvelerin detaylı bilgilerini görmek için kahvelerin serüveni alanını incelemenizi öneririm.
* Videolara bu mesaj üzerinden ya da alakalı kahvelerin, kahvelerin serüveni sayfasından ulaşabilirsiniz.
* İndirime tadım setleri, atölyeler, ekipmanlar ve abonelikler dahil değildir.

Kahvelerin Reçetelerini bulacağınız oynatma listesi:

Bazı kahvelerin de kalite kontrol bilgilerinin detaylı olduğu, kalite kontrol bilgilerini paylaştığım video serisi:

Marysabel Caballero Talks with Coffee People Röportajı:

Marysabel Caballero & Moises Herrera - Tarladan Fincana Buluşması Röportajı:

Marysabel Caballero & Moises Herrera Atölye:

La Palma & El Tucan Videoları:

Son seçkimizdeki kahvelerin nasıl seçildiğinin hikayesi:

Web sitemiz:
kafein kültür

Son düzenleme:
site linki de alabilirsek hızlı/kolay erişim için güzel olur.
Orkun bey’in espressolarını ayrı bi seviyoruz zaten de, palma & tucan denemeli.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Herkese merhaba

Aradan geçen bir yıldan sonra tekrardan, açıldığımızdan bu yana geçen 2,5 yıl içerisinde üçüncü kez Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği için beraberiz. Kafein Kültür öncesinde de beraber Kulüp ile bir çok etkinliğe imza attık, beraber öğrendik, beraber geliştik. Bu etkinlikte de güzel bir Toplu Alım/Toplu Tadım etkinliği olacak diye düşünüyorum. Süreçte oy kullanan herkese ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Detaylar:

* Kahvelerimiz 250 gram ve 1 kilogram olmak üzere iki seçenekte bulunmaktadır.
* 250 gramlık paketler geri dönüştürülebilir, valfli, zipli, 1 kilogramlık paketler geri dönüştürülemeyen, valfli zipsiz paketlerdir.
* Her kahvemizin sitemizde detaylı hikayeleri, künye bilgileri, kalite kontrol bilgileri bulunmaktadır. Hemen her kahvemize özel reçeteler Youtube kanalımda ve sitemizdeki alakalı sayfalarda yayındadır. Yine kolaylık olması açısından reçete videolarının bulunduğu oynatma listesini buraya bırakacağım aşağıda.
* Caballero kahveleri özelinde üreticilerle yaptığımız iki söyleşi, bir atölye videosu da mevcut. Caballero kahvesi alanların demlediği kahve yanında izleyebilecekleri öğrenimi yüksek içeriklerdir onları da aşağıda paylaşacağım.
* La Palma y El Tucan kahveleri özelinde reçete videosu dahil olmak üzere toplamda 3 video mevcut. Bir video da tarlayı ziyaret vlog'um, alanların yine bir fincan kahvesi yanında izleyebileceği güzel içerikler. Onları da paylaşıyor olacağım.
* Yeni Kahvelerin reçete videolarından ilki bugün yayınlandı. Diğer iki kahve reçete videosu da önümüzdeki hafta çıkarıyor olacağım. Reçetesi çıkmamış yeni kahvelerimiz için referans 4x60 reçetem üzerinden başlangıç yapıp, parametreleriyle oynayarak demleyebilir, reçetelerinizi deneyim alanında paylaşabilirsiniz.
* La Palma y El Tucan kahveleri pazartesi kavrulup gönderilecektir.
* Kahveleri dinlendirme süresi önerim espresso için en az 2 hafta, filtreler için en az 1,5-2 haftadır.

Su Önerilerimiz, Su Raporumuz:

Paket su kullananlar için ana referans suyumuz Buzdağı Su'dur. Alternatif su için müşterilerimizden gelen öneriler doğrultusunda Hamidiye Su, Kuzeyden Su, Nestle Su, Uludağ Su gibi sular alternatif sular olabilir. Yine forumda bizim konumuzda biriken su önerilerine göz gezdirebilirsiniz.

Arıtması olan ya da kendi suyunu mineralize edenlere faydası olması için su analiz raporumuz:
TDS/İletkenlik: 80 ppm
Toplam Sertlik: 40 ppm
Klorür: ←15
M. Alkalinite ←50 ppm
PH: 7,3

Magnezyum: +

Kampanya Detayları:

* Tüm kahvelerimizde (La Palma & El Tucan dahil olmak üzere) %35 indirim geçerlidir. Kilogramlık paket fiyatları %35 indirime dahildir ve 250 g paketlere göre %2,5 daha avantajlıdır. Kısaca 4x250 gram siparişe göre daha makul fiyattadır. Kilogramlık paket siparişiniz 4x 250 g paket siparişi olarak stok problemi yaşanmadıkça değiştirilmez. Kilogramlık seçenek La Palma & El Tucan için geçerli değildir.
* Kampanya süresince tek ve en büyük önceliğimiz stabil üretim ve hatasız sipariş çıkartma olduğu için gelecek ek talepleri kabul edemeyeceğiz.
* İleri tarihli sipariş kabul edemiyoruz.

* Kahve siparişleri çok yoğun alım olması sebebiyle sürekli kavruluyor olsa da, ürün başına stok kalmışsa eğer dinlenen stoktan kalmamış ise yeni üretimden yollanacaktır. 1 Şubat itibariyle gelecek siparişler öncelikli olarak bu hafta kavurduğumuz stoktan gönderilecektir.
* Kavurma günlerimiz pazartesi, salı, çarşamba günleridir.
* Pazartesi günlerinde siparişler stok varsa pazartesi, yoksa üretimi izleyen süreçte pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğunluğa göre gönderiliyor olacaktır. Genel olarak siparişin çıkarılma süresi 1-2 gündür.
* Çalıştığımız kargo şirketi Yurtiçi Kargo'dur.
* Kargo bizden çıktıktan sonraki Yurtiçi Kargo kaynaklı problemler, kargo şirketinin iletişimi geciktirmesi durumunda bilginin bize ulaşması da vakit alabilmektedir. Eğer kargonuz çıkarıldığı halde ulaşmadığı durumlarda bana bilgi verirseniz, en hızlı şekilde problemi çözeceğiz.
* Sipariş, kargo ile alakalı tüm sorularınızı orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Foruma yazılan sipariş, kargo soruları yoğun mesaj trafiğinde gözden kaçabilir, çözüm sürecini yavaşlatabilir. O sebeple ilk iletişim kanalı e posta adresim, ikinci iletişim kanalı Kafein Kültür Instagram sayfası olacaktır. Instagram'da şahıs sayfam bu sipariş/kargo iletişimine dahil olmayacaktır.
* Ürün ile alakalı problem, kalite kontrol gibi iletişimi de orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazılmasını rica ediyorum yine hızlı çözüm sağlanması için.
* Kahvelerin detaylı bilgilerini görmek için kahvelerin serüveni alanını incelemenizi öneririm.
* Videolara bu mesaj üzerinden ya da alakalı kahvelerin, kahvelerin serüveni sayfasından ulaşabilirsiniz.
* İndirime tadım setleri, atölyeler, ekipmanlar ve abonelikler dahil değildir.

Kahvelerin Reçetelerini bulacağınız oynatma listesi:

Bazı kahvelerin de kalite kontrol bilgilerinin detaylı olduğu, kalite kontrol bilgilerini paylaştığım video serisi:

Marysabel Caballero Talks with Coffee People Röportajı:

Marysabel Caballero & Moises Herrera - Tarladan Fincana Buluşması Röportajı:

La Palma & El Tucan Videoları:

Her şey Süper gözüküyor …çok güzel bir ay olacak , hayırlı uğurlu olsun 🚀❤️

site linki de alabilirsek hızlı/kolay erişim için güzel olur.
Orkun bey’in espressolarını ayrı bi seviyoruz zaten de, palma & tucan denemeli.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Web sitemizi link bağlantısı ile ekledim mesajımın sonuna teşekkürler önerileriniz için Yücel Bey. :)
Her şey Süper gözüküyor …çok güzel bir ay olacak , hayırlı uğurlu olsun 🚀❤️
Teşekkürler dostlar sevgili Kevser ve Alireza. :)

Hayırlı olsun @orkunustel
Tektek sorulara mahal vermemek ve zaman kaybı da yaşanmaması adına alıma katılanların sıklıkla soracakları sorulara başta yaptığınız detaylı açıklamayla peşinen açıklık getirmeniz çok iyi ve mantıklı olmuş👏 Alım yaptığım kahvelerle ilgili rahatlıkla her konuda bilgi alabildiğim nadir kavuruculardansınız. Gerek açıklamalarınız, sitedeki bilgiler, videolarınız vs...
Tebrik eder ve hepimiz için güzel bir ay geçmesini dilerim...

İyi bir alım ayı olmasını diliyorum tebrikler. Acaba kod çalışıyormu ben beceremedim sitede bir sorun yoktur umarım

Hayırlı olsun @orkunustel
Tektek sorulara mahal vermemek ve zaman kaybı da yaşanmaması adına alıma katılanların sıklıkla soracakları sorulara başta yaptığınız detaylı açıklamayla peşinen açıklık getirmeniz çok iyi ve mantıklı olmuş👏 Alım yaptığım kahvelerle ilgili rahatlıkla her konuda bilgi alabildiğim nadir kavuruculardansınız. Gerek açıklamalarınız, sitedeki bilgiler, videolarınız vs...
Tebrik eder ve hepimiz için güzel bir ay geçmesini dilerim...
Güzel yorumunuz ve deneyim paylaşımınız için çok teşekkür ederim Bülent Bey. İçilen bir fincan kahvenin ek deneyimlerle keyfinin artacağına inanan biri olarak her kahve üretimim için içerik üretmeye devam. ☕☕

İyi bir alım ayı olmasını diliyorum tebrikler. Acaba kod çalışıyormu ben beceremedim sitede bir sorun yoktur umarım
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Kod açıldı saat 00:08 civarında. Eğer çalışmadığı olursa sayfa yenileyip tekrar denemenizi rica edeceğim. Kontrol ettim ben de hem altyapıdan hem siteden kod aktif çalışmakta.

18569 Nolu siparişi hemen geçtim :)

Kafein Kültür'ü kaçıramazdık, katıldık bu ay biz de. Ellerinize sağlık şimdiden.:coffee:🤝

18569 Nolu siparişi hemen geçtim :)
#18571 ile ben de sipariş geçtim
Kafein Kültür'ü kaçıramazdık, katıldık bu ay biz de. Ellerinize sağlık şimdiden.:coffee:🤝
Çok teşekkürler herkese. Afiyetler diliyorum, deneyim konusu açıldığında da deneyimlerimizi paylaşmaya, reçete görüşleriniz, görüşlerimiz hakkında fikir yürütmeye bekliyorum. :)
magazadan alma secenegi bulunuyor mu
Selamlar Muhammed Bey, mağazadan alma seçeneğimiz bulunmuyor.

Bombe Kelada'nın test kavrumu denk gelmişti ve oldukça beğenmiştim, bakalım ana profil nasıl olacak :D Yanına termos demlemelerinin vazgeçilmezi Pink Star'ı da ekleyerek açılışı yaptık.

Pink star vs zam mı yedi acaba? Daha dün ya da evelsi gün 175₺ gördüğüme yemin edebilirim.

Pink star vs zam mı yedi acaba? Daha dün ya da evelsi gün 175₺ gördüğüme yemin edebilirim.
Selamlar gerekli açıklamalarım anket konusunda ve Kafein Kültür'de yaklaşık bir buçuk ay önce yazdığım mesajda mevcut. 🙏
Selamlar Samet Bey.

Fiyat güncelleme geçişlerini aralık ayında "resmi" enflasyon rakamlarıyla belirlenecek asgari ücret fiyat güncellemesine göre yapacağımızı, filtre çeşitlerinin güncellemesinin gelecek zamlar sebebiyle 1 Ocak'ta, hem kurumsal satışlarda hem son kullanıcı satışlarında en yüksek hacimle sattığımız Brezilya Pink Star güncellemesini ise 1 Şubatta yapacağımızı Kafein Kültür konusunda duyurmuştum. Doğru hatırlıyorsunuz 31 Ocakta fiyat 175 liraydı ve bu 2023, devletin belirlediği ara asgari ücret zammı beraberinde gelmiş fiyattı. Şu an gördüğünüz Pink Star fiyatı yüzde 25 civarında bir artış ile 2024 yılı için ortaya çıkarılan resmi enflasyon 64,7 gibi bir orana karşılık yapıldı.

Ben teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Elden geldiğince açıklamaya çalışıyorum gelen soruları. Faydası dokunuyorsa açıklık namına, öğrenme namına ne mutlu bana. :)

Kargo firmasıyla görüştük, ek bir zam olmayacak. Bundan dolayı limitte de bir artış gerçekleşmeyecektir.

175 Lira fiyatlandırmayla ilgili bir önceki mesajımda oranlarıyla bir paylaşım yapmıştım. Pink Star indirim dönemleri de haricinde en yoğun satış hacmine sahip kahvemiz olduğu için enflasyonun ve temel üretim maliyetlerinin altında bir fiyat artışı gerçekleştiriyoruz Pink Star'da. Bu yüzden salt 4x250 gramlık bir Pink Star alımı üzerinden ücretsiz kargo yapamıyoruz.

Önceki mesajımı görmeyen olursa diye özet bir açıklama yapayım. Toplu alım kazanılacağı düşüncesiyle kahvelerimizde fiyat artışı yapılmamıştır, tüm fiyat artışı uyarılarını Kafein Kültür konusu altında bir buçuk ay önceden yapmaya başlamıştım. Senelik enflasyon, maaş artışları, beraberinde gelen üretim maliyetleri artışları sebebiyle arttırılmıştır fiyatlar.

Selamlar gerekli açıklamalarım anket konusunda ve Kafein Kültür'de yaklaşık bir buçuk ay önce yazdığım mesajda mevcut. 🙏
Bu açıklama da Kafein Kültür konusunda yaklaşık iki ay önce fiyat artışları öncesinde yaptığım duyuruya aittir.
Arkadaşlar selamlar.

Bir kaç duyurum var sizler için.

Aralık ayının son haftasına girdik, yeni yılını herkesin şimdiden kutlarım öncelikle. Bununla beraber 1 Ocak itibari ile Pink Star hariç filtre çeşitlerinde senelik enflasyon, üretimde kullanılan temel ihtiyaç maliyetlerimize gelen fiyat artışları, asgari ücrete açıklanacak zam ile beraber gelecek maaş zamları, kahveleri sizlere ulaştırmamızda yardımcı olan herşeye gelecek fiyat artışları sebebiyle fiyat artışı gerçekleşecektir. Bu sebeple sevdiğiniz kahveleri şimdilerde alabilirsiniz. Pink Star filtre ve espresso profillerine ise anormal bir durum olmaz ise 1 Şubatta fiyat güncellemesi gelecektir. Herkesin dikkatine sunarım.

İkinci duyurum yeni üç kahve yakında satışa çıkacağı için ön deneme profilleri olup ana profil seçilemeyen üretimlerimiz Test Kavurması olarak ayrıldı ve sitede satışa açıldı. Test Kavurması bekleyenler içindi bu haberim. :) Bir yandan Test Kavurması da 1 Ocak itibariyle fiyat artışı yaşayacak. Bundan dolayı genel olarak çeşit kahvelerimizi sevenler, test kavurmasını bekleyenlerin eski fiyatlardan faydalanmaları için son hafta.

Herkese sağlıklı, keyifli, düzgün ekonomiyle geçecek bir yıl diliyorum şimdiden.

Geri