DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!
Merhaba Arkadaşlar
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorum bundan sonra ; İlk üyelikten 30 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.
Ankete katılan her (286) üyeye çok teşekkürler. ŞUBAT toplu alım anketinde 1. çıkan firma Kafein Kültür (67 oy) olurken 2. Lot Coffee Roastery (60 oy) oldu. 3.Firma (21 oy) ise Montag , 4.Firma ise Milestones Coffee Roastery (19 oy) oldu.
1.olan Kafein Kültür Yetkilisi Orkun Üstel ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.
Sorularınız olursa anketle ilgili @DaunterM , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!
İNDİRİM KODU BURADA
Not: Türk Orta Oyun kültüründen kupon kodu yazmaya devam.
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
Kavrulmuş Çekirdek İndirim Oranı %35
https://www.kafeinkultur.com/
Merhaba Arkadaşlar
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorum bundan sonra ; İlk üyelikten 30 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.
Ankete katılan her (286) üyeye çok teşekkürler. ŞUBAT toplu alım anketinde 1. çıkan firma Kafein Kültür (67 oy) olurken 2. Lot Coffee Roastery (60 oy) oldu. 3.Firma (21 oy) ise Montag , 4.Firma ise Milestones Coffee Roastery (19 oy) oldu.
1.olan Kafein Kültür Yetkilisi Orkun Üstel ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.
Sorularınız olursa anketle ilgili @DaunterM , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!
ÖNEMLİ NOT: Sipariş, kargo ile alakalı tüm sorularınızı orkunustel@kafeinkultur.com e postama yazmanızı rica ediyorum. Foruma yazılan sipariş, kargo soruları yoğun mesaj trafiğinde gözden kaçabilir, çözüm sürecini yavaşlatabilir. O sebeple ilk iletişim kanalı e posta adresim, ikinci iletişim kanalı Kafein Kültür Instagram sayfası olacaktır. Instagram'da şahıs sayfam bu sipariş/kargo iletişimine dahil olmayacaktır.
Alımla ilgili detaylar @orkunustel açıklamasında!
İNDİRİM KODU BURADA
Not: Türk Orta Oyun kültüründen kupon kodu yazmaya devam.
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
View hidden content is available for registered users!
Kavrulmuş Çekirdek İndirim Oranı %35
https://www.kafeinkultur.com/
Son düzenleme: