• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ŞUBAT 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar,

La Palma y El Tucan Sidra tükendi arkadaşlar. Forumdan mı alındı, dışarıdan mı ayırt edemedim ancak forumdan alanlar toplam deneyim hakkında deneyim konusuna bir el sallarlarsa sevinirim. :) Siparişler büyük ölçüde stoğa göre çıkarıldı, yarın da stok kaldıysa devam edilecek gönderime. Geriye kalan çıkarılamayan siparişler sırayla pazartesi üretimi tamamlandıkça çıkartılmaya devam edecektir.

Alıma katılanlara teşekkür ederiz.

Espresso için önerileriniz ne olur?
Pink Star Espresso ve Klasik espresso ana espresso profillerimiz. Ama ağırlıklı normal espresso hacimsel olarak yüksek satış ve beğeni oranına sahip. Espresso barınızda geniş kalibrasyon aralığınıza sahipseniz Sitio Sao Pedro'nun ya da Peru Cedros'un filtre profillerini de deneyebilirsiniz. Açık profiller ama daha yüksek sıcaklıkla ve daha uzun sürelerle iyi bir kalibrasyon yakalayabilirsiniz.

Klasik espressoda yazan otomatik espresso profili ne demek tam olarak? Cozumlersen siparis gececegim kolayliklar sizlere

Klasik espressoda yazan otomatik espresso profili ne demek tam olarak? Cozumlersen siparis gececegim kolayliklar sizlere
özetle bu şekilde hocam :)
Profil tanımlamasını Murat Bey paylaşmış sağolsun. Otomatik Espresso Profili diye tanımlamamız otomatik espresso makinelerinde kullanılabilir manasındadır. Zira ana profil espresso olarak kullandığımız Pink Star Espresso otomatik makinelerde su gibi çıkması sebebiyle, ikinci profil otomatik espresso makinelerinde kolay kalibre edilebilir bir profilde bulunmaktadır.

Teşekkür ederim Alp Eren Bey.

özetle bu şekilde hocam :)

Espresso profili düzenli satışta olan tek kahvemiz var Brezilya Pink Star. İki ayrı profilde satıyoruz birisi ağırlıklı kurumsal müşterilerimizin de kullandığı ana espresso profilimiz, ötekisi de klasik adını verdiğimiz biraz daha gelişme oranı yüksek olan espresso profilimiz. Klasik Espresso özetle bir miktar daha koyu diyebiliriz ana espressoya göre. Espresso abonelerine özel açtığımız espressolar sorulabiliyor. Sadece abonelere özel Kaffelogic'te kavuruyoruz onları o hacim problemi sebebiyle düzenli satışa açamıyoruz. Ancak filtre olup da espresso'da kalibrasyon çalışılabilecek bazı kahveleri önerebiliyorum. Birisi Sitio Sao Pedro, ötekisi de Peru Cedros. Eğer bunlardan birisini alırsanız deneyim başlığı altında bildiri geçtiğinizde ortalama kalibrasyon önerilerini paylaşabilirim.

Evet bu soruyu en az 4-5 kez yanıtlamış büyük bir sabırla Orkun Bey🙂

Selamlar herkese.

Stoklarda olan kahvelerle gelen siparişler çıkarıldı. Hafta sonuna geçiyor olmamız sebebiyle, kargolar cuma günkü siparişlerin bir kısmını pazartesiye bırakabilir.

18604 ve sonrasındaki Etiyopya içeren siparişler haftaya kavrulup gönderilecektir.

La Palma siparişleri pazartesiden itibaren kavrulup gönderilmeye başlanacaktır, ilk açıklamada bahsettiğim gibi.

Herkese keyifli hafta sonları diliyorum. ☕☕

Ucretsiz kargo bedeli benim acimdan cok yuksek videolarinizi cok izledim ama en azindan 600tl olabilirdi o bile yuksek ama kahvelerinizi demek cok isterdim ama benin ekonomimi cok fazla asti kargo bedeli 700 lira cok yuksek

18633. sıradan bu alıma giriş yaptım :) uzun zamandır alımlara katılamıyordum ama Kafein Kültür’ü kaçırmak istemedim. Şimdiden emeklerinize sağlık.
Afiyet olsun Çağrı Bey. :)

Yeni çıkan kahvelerin çoğu forum kuponu kullanılarak alınmış arkadaşlar. Kenya hariç diğer iki kahveye bu hafta reçete çıkartıp paylaşıyor olacağım. Bu süreç zarfında deneyim konusu açıldığında El Salvador ve Etiyopya'yı demleyenler reçete deneyimlerini konu başlığı altında yazmaya başlarlarsa benim de reçete çalışmalarıma bir ön referans olacaktır. Günün sonunda ortaklaşa reçete çıkartmış oluruz böylece. :)

18643 ile ben de siparişe katildim beklediğim kavurucu. Emeği.gecen herkese teşekkürler. Espresso için filtre kavramlarıyla oynamak istiyorum

18643 ile ben de siparişe katildim beklediğim kavurucu. Emeği.gecen herkese teşekkürler. Espresso için filtre kavramlarıyla oynamak istiyorum
Afiyetler diliyorum Mustafa Bey. Filtre profillerimiz espresso için açık kalsa da, fermantasyon süresi uzun olanlar profiline rağmen iyi donanımlı bir barda espressoda doğru kalibrasyonlarla iyi sonuçlar verebiliyor. Deneyimlerinizi bekliyoruz. Sonuç alamadığınız olursa da deneyim alanında yardımcı olmaya çalışırım.

Geri