• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

Merhabalar, Falcon bundle ile alıma katıldım. Mevcut kavrum veya yeni kavrum seçeneği çıkmadı. Eski kavrumlardan mı gelecek? Hangi tarih gelir acaba? Stoğum vardı aslında.
Selamlar afiyetler olsun şimdiden, bundle’larda kavrum seçeneği yok ama dün mevcutta bulunan kahvelerin kavrulma tarihini belirtmiştim. :) Yeni kavrulup gelicek sayılır diyelim :)

Robotum gelmediği için tadım yorumu paylaşamasam da emeği geçenlere teşekkür etmek istedim. Kavrum oldukça homojen görünüyor, Honduras'ın kokusuna bayıldım.
Geçen ay Trendyol üzerinden Divina filtre kavrum sipariş etmiştim, çok beklentiye girilmezse memnun eder. Türk kahvesi olarak da güzeldi.

Ekli dosyalar

• IMG_20220212_151838.jpg
    IMG_20220212_151838.jpg
    117.6 KB · Görüntüleme: 101
@cemtolgaizm teşekkürler.

08.02 kavrum tarihli paketler ulaştı. Henüz yeni olduğu için sadece bir V60 ve espresso yaptım. İlk intiba olumlu. Paketler de gayet güzel olmuş, hem dokusunu ve tasarımını, hem de geri dönüştürülmüş malzemeden olmasını beğendim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220212_155820.jpg
    Screenshot_20220212_155820.jpg
    156.6 KB · Görüntüleme: 92
@cemtolgaizm teşekkürler.

08.02 kavrum tarihli paketler ulaştı. Henüz yeni olduğu için sadece bir V60 ve espresso yaptım. İlk intiba olumlu. Paketler de gayet güzel olmuş, hem dokusunu ve tasarımını, hem de geri dönüştürülmüş malzemeden olmasını beğendim.
Afiyetler olsun daha yolu uzun sanki :)

Robotum gelmediği için tadım yorumu paylaşamasam da emeği geçenlere teşekkür etmek istedim. Kavrum oldukça homojen görünüyor, Honduras'ın kokusuna bayıldım.
Geçen ay Trendyol üzerinden Divina filtre kavrum sipariş etmiştim, çok beklentiye girilmezse memnun eder. Türk kahvesi olarak da güzeldi.
Ben de az önce degassingi tamamlanmamış şekilde içtim iki el salvadoru 15er dk bekleterek. Kahvede aradığım her özellik mevcut. Ölçtüm, Siberia %19.43 extraction. Divina %20.02. 19 civarlarında daha net asiditeye sahip olacak gibi. :)

Merhaba, burundi ghombo commune french press için reçeteniz var mı?

1 Şubat kavrumlu El Salvador Divina paketini bugün açtım.
Zarif bir kahve imiş. Sıcakken mandalina, ılıkken onun yerine lezzetli şeftali tadı aldım. Soğurken belli belirsiz orman meyveleri eklendi. Asidite zarif, gövde ipeksi. Aftertaste olarak mandalina kaldı damağımda.
Bir süredir böyle İstanbul beyefendisi gibi kibar bir kahve içmiyordum, iyi geldi.
Grizzly alımında 2'de 2 yapmış oldum şükür. Sanırım damak zevkimiz bayağı uyuşuyor. 😋 Elinize sağlık.

Ay bitmeden Burni Telong ve Luis Beltran kahvelerini de alıp denemek istiyorum. Stok da şişti...
Belki son gün alıp Mart ortasında içmek nasip olur. Hayırlısı bakalım.

Selamlar, uygulama doğru okuduysam yarından itibaren geçerli. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. :) Tabii ki ona göre güncellenecek.
sipariş geçtim ama kdv indirimi yansıtıldı mı dikkat etmedim. kontrol edersek sevinirim. *edit: yansıtılmamış gözüküyor. :) kdvi ndirimi kadar kahve ilavesi fikrini uygulayabiliriz. edit2: bugünkü faturalar için kdv iadesi oldu sistem tarafından teşekkürler...
Sipariş Numarası: 6209ff4c7e6a7
Honduras Luis Beltran + El Salvador Divina yeni kavrum seçtim ama mevcut eldeki kavrumlar degassing tamamlamadı ise alabilirim de. yeni kavrum tarihleri ne olacak?

edit2: bugünkü faturalar için kdv iadesi oldu sistem tarafından teşekkürler...

Son düzenleme:
13 Ocak kavrumşu La Divina paketinin sonuna geldim, en verim aldığım parametreleri eklemek istedim. Yazan notaları pek alamadım ama asidite ve tatlılıkta dengeli, gövdesi yüksek keyifli bir fincan bulabildim :)

1:15 oran, 17gr kahve, 255ml 94 derece buzdağı su, cmd 21 klik, cafec abaca filtre, cam hario v60, süre 2:30.

00:00 - 60 ml. blooming
00:40 - 90 ml. (10 sn içerisinde dairesel döküş)
01:10 - 105 ml. (15 sn içerisinde kenarlardan toparlayarak dairesel döküş)

Verim alamayan arkadaşlara bu tarifi denemelerini tavsiye ederim. Keşke paket bitmeseydi dedirtti 😎

Önceden yapılmış henüz kargolanmamış siparişlere de kdv indirimi kadar kahve ilave edebilirseniz çok tatlı olur :)

Ben de dün Falcon ve El Salvador Bundle siparişi verdim.
Referans no: 6209192721eec
KDV oranı farkı bana fazla kahve olarak verilebilir :)

sipariş geçtim ama kdv indirimi yansıtıldı mı dikkat etmedim. kontrol edersek sevinirim. *edit: yansıtılmamış gözüküyor. :) kdvi ndirimi kadar kahve ilavesi fikrini uygulayabiliriz :D
Sipariş Numarası: 6209ff4c7e6a7
Honduras Luis Beltran + El Salvador Divina yeni kavrum seçtim ama mevcut eldeki kavrumlar degassing tamamlamadı ise alabilirim de. yeni kavrum tarihleri ne olacak?
Selamlar, şu an uygulanıyor dediğiniz durum. Yeni Kavrumlar dün kavruldu o şekilde gönderilecek :)

1 Şubat kavrumlu El Salvador Divina paketini bugün açtım.
Zarif bir kahve imiş. Sıcakken mandalina, ılıkken onun yerine lezzetli şeftali tadı aldım. Soğurken belli belirsiz orman meyveleri eklendi. Asidite zarif, gövde ipeksi. Aftertaste olarak mandalina kaldı damağımda.
Bir süredir böyle İstanbul beyefendisi gibi kibar bir kahve içmiyordum, iyi geldi.
Grizzly alımında 2'de 2 yapmış oldum şükür. Sanırım damak zevkimiz bayağı uyuşuyor. 😋 Elinize sağlık.

Ay bitmeden Burni Telong ve Luis Beltran kahvelerini de alıp denemek istiyorum. Stok da şişti...
Belki son gün alıp Mart ortasında içmek nasip olur. Hayırlısı bakalım.
Afiyetler olsun, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Ben de siparişimi az evvel verdim "620a1c70ae778".
Mesaj sayımdan göreceğiniz üzere çok yeniyim :) ilk çekirdek siparişimi de bu vesileyle vermiş oldum :)

Herkese selamlar,
KDV konusu ile ilgili bir karışıklık veya yanlış anlaşılma var herhalde. Onun hakkında açıklama yapmak isterim. Yasal olarak KDV indirimi 14 Şubat 00.00'dan itibaren başladı. Bu durumdan dolayı bugün oranlar ona göre güncellendi. 14 Şubat öncesinde gelmiş olan siparişler ben istesem de istemesem de %8 kdv ile faturalandırılmak zorunda. Yani KDV 8'ken 8 ile, KDV 1'ken 1 ile faturalandırılıyor.

Herkese selamlar,
KDV konusu ile ilgili bir karışıklık veya yanlış anlaşılma var herhalde. Onun hakkında açıklama yapmak isterim. Yasal olarak KDV indirimi 14 Şubat 00.00'dan itibaren başladı. Bu durumdan dolayı bugün oranlar ona göre güncellendi. 14 Şubat öncesinde gelmiş olan siparişler ben istesem de istemesem de %8 kdv ile faturalandırılmak zorunda. Yani KDV 8'ken 8 ile, KDV 1'ken 1 ile faturalandırılıyor.
Siparişleri geldiği gibi ft.lıyor musunuz ? Ft.lanmamış bekleyen siparişleri bugün ve sonrası tarihli ft.larsanız indirime dahil olur.

Geri