• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kopmalık :D
Listen to BLiSS - My LSD Song (HEAVY DROP Remix) by Heavy Drop on #SoundCloud

Bende popüler yerli şarkıların yabancı dillerde yorumlananları bir araya toplamıştım. Hoşunuza gideceğini düşünüyorum 😊

Güzel bir kulaklık veya ses sistemi ile çok zevk aldığım,enstürmanları kulağımı doyuran güzel bir parça. Aynı zamanda eski bir meem müziği.

Bu da hikayesi.

Her dem sevdiğimiz Styx'in kurucusu, solisti, klavyecisi, bir çok bilinen eski şarkısının bestecisi, sonradan gruptan koparak yoluna tek başına devam eden önemli üyesi Dennis DeYoung eski Styx tadında taş gibi yeni bir albüm çıkarmış! Üstelik 73 yaşında olmasına rağmen sesinden de hiç bir şey kaybetmemiş!

Her dem sevdiğimiz Styx'in kurucusu, solisti, klavyecisi, bir çok bilinen eski şarkısının bestecisi, sonradan gruptan koparak yoluna tek başına devam eden önemli üyesi Dennis DeYoung eski Styx tadında taş gibi yeni bir albüm çıkarmış! Üstelik 73 yaşında olmasına rağmen sesinden de hiç bir şey kaybetmemiş!

Albümü ben de çok beğendim, hatta hem plağını hem de cd'sini getirttim ABD'den. Dediğiniz gibi o yaşta o performans gerçekten inanılmaz. 😍 🥁

Her dinlediğimde arkada çalsa dahi klibi aklımda hep dinlemeden öne çıkar. Başlangıcından son anına kadar müziğin temposu ile filmin ait kesitinin temposuyla çok denk ilerliyor gibi geliyor nedense -Filmi izlemedim belkide hiç düzenlenmemiş ya da şarkı o sahne için bestelendiyse utanç verici bir aydınlanma yaşarım😶-. Sıradan bir örnek oluyor belki ama yemek ve içiceğin son lokması kadar uyumlu gelir bitişi ile de. Benim kadar zevk almanız dileği ile.

İyi seyirler iyi dinlemeler.

Sanatçı/Grup: Anathema
Şarkı: Release

(Klip notu: Klipteki içerik "Pan'ın Labirenti" flimine ait.)

Geri