• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üç kez konserine gittiğim, on kez de gelse hep gideceğim, portekizli bir grup moonspell. Vokalist fernando ribeiro felsefe okumuş bir şairdir; şarkı sözlerinin çoğu kendisine ait. 2002 yılında tanışmıştım kendisi ile, hiç sıkılmadan hala her gün dinliyorum.
Ve güne başlarken en sevdiğim parçası Vampiria...

Ve diğeri Mephisto
as if ignorance was my secret desire...

rock/metal müziğin yaşlanmayan adamı hatta Ozzy dede diye hitap ediyorum artık :) 90ların sonu 2000lerin başları ilk tanıştığım isimlerdendir Ozzy Osbourne rock sever bir ergendim hala öyleyim gerçi :) yeni albümünü yine aynı zevkle...

rock/metal müziğin yaşlanmayan adamı hatta Ozzy dede diye hitap ediyorum artık :) 90ların sonu 2000lerin başları ilk tanıştığım isimlerdendir Ozzy Osbourne rock sever bir ergendim hala öyleyim gerçi :) yeni albümünü yine aynı zevkle...

Bir zamanlar mtv'de ev hayatından program yaparlardı :) Ben de babamın sayesinde tanışmıştım çocukken Black Sabbath dinletirdi bol bol.

Elimde en çok onun plağı var sanırım 💜

Alan Parsons hem en sevdiğim müzisyenlerden biri, hem de idolüm olan ses mühendisi ve prodüktörlerden.
Pink Floyd'un Atom Heart Mother, Dark Side of the Moon albümlerinde ses mühendisliği ve çok sevdiğim bir müzisyen olan Steven Wilson'ın "The Raven That Refused to Sing" albümünde ses mühendisliği ve yardımcı prodüktörlük yapmış mesela.

"Art & Science of Sound Recording" isimli bir kitabı var ve aynı zamanda kayıt, mix üzerine masterclass'lar düzenliyor. Ah bi katılsam, dünya gözüyle onu görsem, ondan bir şeyler öğrensem...

Elimde en çok onun plağı var sanırım 💜

Alan Parsons hem en sevdiğim müzisyenlerden biri, hem de idolüm olan ses mühendisi ve prodüktörlerden.
Pink Floyd'un Atom Heart Mother, Dark Side of the Moon albümlerinde ve çok sevdiğim bir müzisyen olan Steven Wilson'ın "The Raven That Refused to Sing" albümünde ses mühendisliği ve yardımcı prodüktörlük yapmış mesela.

"Art & Science of Sound Recording" isimli bir kitabı var ve aynı zamanda kayıt, mix üzerine masterclass'lar düzenliyor. Ah bi katılsam, dünya gözüyle onu görsem, ondan bir şeyler öğrensem...

Beatles'ın 1969 Abbey Road albümünde de stüdyodaki yardimcılardan biridir... çok sever ve yakinen takip ederim.. sabahki videomda da onun eski yol arkadaşı Eric Woolfson'dan bir alıntı yapmıştım!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri