specific.coffee
Barista
- İsim
- Samet Korkmaz
Beğeneceğinize inanıyoruzİlk kez blend kahve sipariş verdim, bakalım nasıl çıkacak![]()
Beğeneceğinize inanıyoruzİlk kez blend kahve sipariş verdim, bakalım nasıl çıkacak![]()
şimdiden yolunuz açık olsun, başarılar dilerim.Herkese Merhaba;
Nitelikli Kahve serüvenimize bizlerde geçen hafta itibariyle merhaba dedik.
Merhaba;3x100gr seçeneği hızlıca gelmiş, deneme seti sipariş edebildim.
sepette kargo 100₺ üzerinde ücretsiz yazıyor. ancak kodu kullanarak %10 indirim uygulandıktan sonra 100₺ altına inse de kargo ücretsiz olarak geçerli oldu... sanırım o kısımda ibare düzeltilmemiş sadece, onun haricinde sıkıntı yok.
bekliyorum kahvelerinizi ve yanındaki küçük arkadaşları![]()
Heyecanla beklediğim siparişlerim bir kaç gün önce geldi. Bu süreçte yeni kavurucuları denemek için harika bir fırsat oldu. Güney Afrika kahvelerini seven biri olarak Etiyopya Yirgaceffe Siparişi vermiştim ve demin ilk tadımımı yaptım çok dengeli ve yormayan bir asiditesi vardı. Her şeyden öte alıcı ile olan iletişimleri beni çok sevindirdi. Kahve ile gelen playlist çok keyifli. Denemenizi öneririm pişman olmazsınız.
Firmadan Samet Bey'le görüştük, özellikle paketlemeleri kendinin yaptığını ve paketlerin tam olduğunu belirtti, kargo paketlerinin açılıp karıştığı durumlarla karşılaştıklarından bahsetti. hevesle beklediğim ufaklıklar hayal kırıklığı yaşattı, teşekkürler PTT3x100gr'lık deneme seti siparişim az önce ulaştı... Kayseri'den İstanbul'a gelişinde PTT kargo olmasına rağmen hızlı diyebiliriz, hatta kargoya verilmesi 3 gün almasına rağmen.
kahvenin geldiği bölgeden fotoların da bulunduğu kahve kartlarınız güzel düşünülmüş
ancak ilk deneyimim maalesef kötü oldu: siparişin hazırlanmasının bu kadar gecikme sebebinin, siteden siparişe eklediğim anahtarlık ve rozetin tedariği olduğunu düşünmüştüm... heyecanla paketi açtım ama ne anahtarlık var, ne rozet. (paket sağlam ve kapalı geldi. Açıkçası neredeyse kahveler kadar tutan ama güzelliği benim için daha önemli olan bu iki ufaklığın çıkmaması ciddi anlamda moral bozdu!!! @specific.coffee (sipariş no: 6262)
sayfada aşağı indiğinizde Kahve Aksesuarları bölümü var, orada kayarak geliyor görseller, sepete ekleyebiliyorsunuz.Anahtarlık , rozet dediğiniz hangisi oluyor acaba ? Bulamadımda merak ettim.
3x100gr'lık deneme seti siparişim az önce ulaştı... Kayseri'den İstanbul'a gelişinde PTT kargo olmasına rağmen hızlı diyebiliriz, hatta kargoya verilmesi 3 gün almasına rağmen.
kahvenin geldiği bölgeden fotoların da bulunduğu kahve kartlarınız güzel düşünülmüş
ancak ilk deneyimim maalesef kötü oldu: siparişin hazırlanmasının bu kadar gecikme sebebinin, siteden siparişe eklediğim anahtarlık ve rozetin tedariği olduğunu düşünmüştüm... heyecanla paketi açtım ama ne anahtarlık var, ne rozet. (paket sağlam ve kapalı geldi. Açıkçası neredeyse kahveler kadar tutan ama güzelliği benim için daha önemli olan bu iki ufaklığın çıkmaması ciddi anlamda moral bozdu!!! @specific.coffee (sipariş no: 6262)
henüz denemedim, ilk tadımı yarın yapacağım içlerinden, bu post altında paylaşacağımdenediğiniz kahveler ile ilgili yorum paylaşabilir misiniz?
Etiyopya'yı açmamıştım ama açarım az sonra. Colombia'yı dün tükettim, maalesef foto çekemiyorum, ancak koyu bir kavrum olduğunu söyleyebilirim.Hocam kavrum profilleri nasıl? Görsel paylaşma şansınız olur mu single orjinler için? @whiscoffeer

O delikler icteki kisim asindigi icin. Dis kaplaada sorun olmamasi lazim. Ben cogu pakette goruyoru bu sorunu fakat dis kaplamasi saglam olunca hava almiyor denedim.ilk fotoda, solda Espresso Blend1 ve sağda Etiyopya Yigracheffe olacak şekilde kavrum profillerini göstermeye çalıştım, umarım renkler kendini belli ediyordur.
ikinci fotoda ise, çekirdekleri pakete geri koyarken gördüğüm bir sorunu paylaştım. paketin içinden baktığımda kat yerlerinde (sanırım aşınma, katlarken kırılma kaynaklı) delikler var. paketlemenin daha sağlam bir materyale dönüştürülmesi gerek. bu da geliştirmeye yönelik geri bildirimim olsun.Ekli dosyayı görüntüle 3133Ekli dosyayı görüntüle 3134